Eira Ljungberg changed her status to "in a relationship" with Sebastian Johansson

Jag är i Minneapolis just nu. Shoppa hela dagen i USAs största shopping mall och haft underbara dagar med min amerikanska familj. Är tillbaka den 31 och förhoppningsvis med massa kul bilder och berättelser. Hoppas allt är bra med er. Extra mycket kärlek för jag har verkligen så att det blir över just nu.

From all of me to all of you, a very merry christmas

I want to wish all of you a very merry christmas, beautiful ones.
I hope this day will bring you many new wonderful and amazing memories! Promise me to eat another portion of food and drink a little extra julmust for me!
Another year has gone by and I sit here thinking of how different everything was this exact day one year ago. My dad gave my a camera for capturing all the moments here and American dollars. Now I'm at starbucks, watching Kalles jul on youtube. Haha isn't that a wonderful mix of Swedish and American? But it feels so weird to me that all of you are celebrating christmas and doing all of the wonderful traditions when this is just another day over here in America. I'm super excited to see how they celibrate christmas tomorrow! Though I miss my friends and my family, I give out an extra hug to all of you, I love you so much.
Before I wander off too much I'm going to end this blog, I just wanted to say merry swedish christmas. Many, many hugs, kisses and lots of love to you. Thank you followers for all of the support and love you send me in the comments, on facebook and emails. You are beautiful.


Love and merry christmas once again,
Eira

(typing in english because it just looks wrong without all of the swedish letters)

och sa var man i North Dakota.

Och nar jag vakna I morses sa det vitt uthomhus. Ar sa himla glad. Ska forsoka fa internett pa datorn senare. Love you guys! Merry xmas :)

The first thing I put on in the morning is my smile

Life is too short to be anything but happy

Imperfection is beauty, madness is genius, and it’s better to be absolutely crazy than absolutely boring.

Yesterday I got offered a job in Hollister! Så himla synd att jag bara har studentvisa, om jag skaffar mig ett jobb här blir jag ju utskickad från landet annars hade jag ju verkligen tagit det. Kul att bli erbjuden ett jobb sådär bara! Tänk om det hade varit så lätt alltid. Igår shoppade jag med mina utbytesvänner från Spanien och Belgium och en Amerikan, och en svensk kille, åh det var helt underbart faktiskt att ha en svenne där och kunna prata lite svenska. Svenskan kändes jättekonstig dock, stötte på några svenskar i LA i Oktober och träffade en på en ISE fest för 3 dagar sen men vi pratade inte riktigt svenska ihop. Vi spendera några timmar inne i Chandler Fashion Mall och jag kom hem med julklappar och en mössa till mig själv.
När jag kom hem väntade ett paket från Danmark, från mormor, morfar, min morbror och hans tjej och min mormors bror. Blev så otroligt glad! Är jättesvårt att vänta med att öppna allt på julafton. Men jag tog mig en pepparkaka och det är den första för denna julen, den smakade himelskt!
Åh, min fina vän Victoria som åker på utbytesår nu i höst skrev just att hon fått California garanterad på hennes ansökan! Grattis vackra du, du kommer ha det helt underbart där och jag älskar dig!


And never forget to smile, to feel. to love, to breathe.

Jag har äntligen lärt mig att gilla Rootbeer float

Swedish Fish som inte finns i Sverige

The making of Smores

Spirit Week - Harry Potter VS Twilight Day

Helt stört, den här pappan hade sin son i ett koppel som han drog omkring han med

Ladda in bilder från mobilen :) Som ni ser har blackberry inte världens bästa kamera. Idag sov jag läääänge och när jag vakna upp låg jag kvar i sängen. Så himla skönt med lov! Har varit busy med christmas parties, shopping och annat så jag har inte riktigt haft tid att blogga de senaste dagarna men idag bestämde jag mig för att ge mig själv en slappar dag. När man går på lov och har tid för att vara trött, då märker msn verkligen hur trött man egentligen är. Just nu myser jag och Brittany till TVD och jag äter lussebulle som jag baka för ett par dar sen men de blev jättekonstiga utan mammas hjälp.

Your worth is not measured in likes, comments, notes or follower count.

Last days of 1st semester

Nu har jag äntligen jullov! Denna veckan har varit väldigt stressful med finals men alla test gick jättebra och nu har jag ju inget plugg att tänka på alls på ett litet tag. Känns så himla skönt. Men det är mixade känslor att gå på jullov i år. För det första så inser jag ju hur snabbt tiden har gått och att jag nu bara har 1 semester kvar och det känns jättetråkigt.

Vissa lektioner kommer jag inte ha nästa termin och vissa personer kommer jag verkligen sakna att inte ha lektioner med. Men det är ett val jag gör att ändra mina klasser för att få mer upplevelser och även om det känns sorligt nu så tror jag det är bäst att testa så mycket som möjligt medans jag kan. Så det blev många pussar och kramar idag.
Nu under lovet måste jag också säga hej då till min fina norska vän Tine som också är utbytesstudent på Corona. Åh kommer sakna henne så mycket! Hon åker tillbaka för det är så myket som har hänt borta i Norge och hon är så otroligt stark som valt att stanna såhär länge. Förstår verkligen varför hon bestämt att lämna även om jag kommer sakna henne till tusen. 
Jag hade mina två sista lektioner och i båda gjorde vi paketlekar och det fanns hur mycket cookies, cupcakes, donuts, candy, ships och dricka som helst! I yearbook gjorde vi Secret Santa, där man får ett namn som man ska köpa present till och ge ledtrådar vem det är ifrån. Jag fick i alla fall Cassy and I got her fossy socks och julgodis.
För TV production gjorde vi White Elephants där alla tar med sig paket och man väljer och stjäl paket från varandra och högen. Haha jag orkar inte förklara tydligare. Jag tog med mig handsanitizer och Swedish fish och det var den presenten det slogs mest om haha. 

Sen åkte jag till Enzos och hade lunch. En man försökte konvertera mig till Katolicism och jag fick med mig en bibel hem haha. Han bad mig läsa en massa stycken och berätta hur fantastiskt och vackert det var och hur han nu räddade mig och att han genom det också blev räddad. Kom i alla fall fram till att eftersom att det är emot utbytesreglerna att konvertera religion så har jag valt att inte göra det.. Tycker alltid att det är konstigt när nån försöker pusha tro på en, det måste ju komma innefrån och det borde vara upp till alla att själv hitta vad som är rätt för dem. I alla fall, det var lite mysko.  

När jag kom hem igen så städade jag mitt rum. Vi ska hosta en Japan nu för fem dagar och han kom idag. Hans namn är Kazuma och han verkar jätte trevlig. Han gick och la sig rätt snabbt dock så jag får ta och lära känna honom bättre imorgon. Det finns alltid så mycket att lära ifrån folk och olika kulturer och levnadsätt, tycker det är jättekul att han är här :) Brittany kom och hämta upp mig och vi åkte till ett christmas party och vi skratta hur mycket som hellst och jag slockna i soffan till Elf. Tror visst att jag var i behov av jullov. Vill också berätta att numera finns det lussebullar hemma som jag bakade igår. De går inte alls att mäta mot mammas goa och jag kände mig helt vilsen att baka utan henne. Tyckte de var goda ändå!

Nu kan jag inte vänta på att krypa ner i min nybäddade säng och sova ett par timmar. Goodnight darlings :)


Min lärare Mr. Forbes haha, roligaste lärare jag haft i hela mitt liv!
Och världens goaste klass i TV production

Irene till vänster var årets Homecoming Queen

Shippade iväg paket till Sverige efter skolan en dag
Detta är till Victoria, here you have it, the hall pass haha


Me and Tine. Sweden and Norway against Corona <3

 

Everybody deserves to sparkle.

Jag är ju som jag är. Även om jag lever min dröm här just nu har redan börjat tänka på mitt nästa steg och vad min  nästa stora dröm är. Min mamma brukar säga att jag behöver bli bättre på att leva i nuet och inte vandra iväg så mycket i mina tankar och det har hon nog helt rätt i.
Men jag älskar att kolla frammåt och se alla möjligheter som finns där. Man kan ju göra livet till precis vad man vill om man vågar.
Så min plan är att när jag kommer till Sverige ska jag starta en sparkonto och skaffa mig ett jobb. Och jag ska tjäna ihop så mycket jag kan och söka stipendier och studielån och plugga på och sen när jag är färdig med mina två år på gymnasiet drar jag iväg till USA igen och börjar college på Hawaii. Jag kan liksom inte komma på något annat ställe jag hellre skulle vilja spendera mina college år. Kan ni tänka er hur det måste va att bo på en paradis ö? Hawaii verkar ju vara helt underbart, har hört så himla mycket bra om människorna som bor där och om skolan HPU och det är helt enkelt vad jag vill göra. Vet ni vad som mer är bra? Sebastian är med mig.

HPU är hur som hellst väldigt dyrt och det kommer verkligen att krävas mycket tid och slit för att ta sig dit men, om en dröm inte skrämmer en lite är den inte stor nog. Det finns alltid ett sätt. Och man förtjänar bara det allra bästa. Så kanske i framtiden, om ni fortfarande läser min blogg, är jag på mitt andra äventyr.

Secret Santa

When you're in class in December and there is always that one shouting "It's snowing!!"

Hej vänner. Hoppas allt är bra med er :) Det är jätte oväder ute, eller så mycket oväder det kan bli här i öknen. Det är jättegrått och det har regnat I två dagar, det är nog det närmaste till vinter man kommer här. Är busy denna veckan med finals i American history, Tv Production, English och Current Issues. Finals är nästan som nationella men istället för att testa skills så testar man om man det man lärt sig under terminen. Vilket betyder att jag pluggar på 10 kapitell av American History och sånt just nu. Thumbs up. Det bästa med prov är känslan man får efter att man är färdig och har allt avklarat. Ska bli så himla skönt med fredag då jag går jullov och ha frihet i två veckor. Är tillbaka igen den 3 Januari och det är tydligen ovanligt sent i år (?) börjar man inte omkring den 10e i Sverige.

Kommer spendera jul i Minnesota med min värdpappas familj där, ser jättemycket fram emot det! Ska bli så kul att se mer av USA och sätta sig på ett plan igen. Hoppas på att det kommer hinna komma snö där borta, hade varit underbar ju att ha snö precis för jul. Ser fram emot att mysa upp i tjocka tjöjor och stickat för ett par dagar. Förhoppningsvis ska vi också till Mall och America, det är USAs största shoppingcenter!
Denna julen kommer bli så himla annorlunda, i hela mitt liv har jag firat jul med min familj antingen i hemma i Sverige eller i Danmark med min danska släkt och jag undrar hur det kommer bli att vara så långt borta från det och mamma och pappa i år. Tur attt jag trivs så bra med min värdfamilj. Nu ska jag kolla färdigt på Kourtney and Kim take New York och sen plugga vidare. Få se om vi hörs senare, har som sagt rätt fullt upp med prov just nu.
Puss på er och God Jul! :)

find myself in love racing the earth

Kan inte du berätta mer om dig och Sebastian? Vad är det du tycker om i honom? Kram och tack för en superbra blogg!!
Vad gullig du är, tack :) Tänkte faktiskt skriva ett linlägg om oss, har ju fått ett par frågor och jag antar att det hade varit konstigt för mig att inte skriva eftersom att jag är så ärlig om allt annat här haha.

Jag och Sebastian träffades ju på en utbytesträff i Juni, precis innan vi båda åkte iväg på våra äventyr.  Jag minns att jag viskade lite till Victoria och Paula att det var nånting med Sebastian och jag hade ju verkligen rätt, jag har inte ändrat mig om det alls. Hur som hellst klickade vi väldigt snabbt och har varit nära sen dess. Vi smsade och facebookade efter det och jag minns att han sa till mig att han skulle komma ner till mig i söder efter att han fick sitt körtkort haha men det fanns aldrig tid.

Så kom vi båda till USA och började prata telefon från ofta till varje dag.
Precis som några av er kommentera så har jag ju nämnt honom rätt mycket i bloggen och han har blivit en väldigt stor del av mitt utbytesår även om han inte är här. Det är ju helt oväntat, och jag planerade aldrig på att bli kär såhär i USA men det liksom bara hände. Det är kanske inte bäst timing men det spelar inte riktigt någon roll. Och jag vet att ISE, genom att dra ner vår samtalstid från 1 timma om dagen till 1 timma i veckan försöker att få mig fokusera bara på mitt utbytesår, men det spelar liksom inte heller någon roll, jag tänker på honom hela tiden ändå.

Och gud, det är så himla mycket jag tycker om med honom. Den han är och hur han är mot mig och hur jag inte ens kan jämföra honom någon annan. Älskar att han är full av liv och att han är så fri, ärlig, spontan, öppen och frammåt som person. Att han är sig själv. Och jag älskar hans stora hjärta och sympati för andra. Att han vet hur man har kul, att han alltid väljer att se allting från den ljusa sidan. Älskar de saker han säger till mig, att han alltid är så gullig, att han alltid får mig att skratta och le, smsen jag vaknar upp till varje morgon, att vi kan prata om precis allt, att han inte försöker förändra mig men tycker jag är bra precis som jag är. Att han gör mitt utbytesår bättre än vad det redan är och att han totalt skiner upp min vardag. Och precis allt annat. Han är den mest underbara killen man kan springa in i sådär. Kan inte fatta vilken tur jag har som träffa honom och vilken tur jag har att han valt att stanna.

How long will I be waiting to be with you again. Gonna tell you I love you the best way I can.

Åh jag tycker att det börjar kännas att man varit iväg ett tag från alla nu. Hade verkligen inte varit fel med ett kramkalas med alla fina vänner, med mamma och pappa och släkten. Jag känner mig liksom så otroligt långt borta nu. Det är nog för att det var så länge sen som allt var normalt, då man bara tog en fika sådär på en onsdag och kunde träffas precis när man kände för det och sprang in i varandra på stan. Det är nog för att ni går runt med stora dunjackor där borta nu och jag fortfarande trallar omkring i Tshirt, och för att ni går upp när jag går och lägger mig som jag känner mig så långt bort. Hur det än är så tänker jag på er varje dag. Och jag saknar att inte ha er här och jag saknar alla kul grejer vi hittar på tillsamans och bara att höra er röst och veta vad som händer i era liv. Och dom där små grejerna som Annikas random skratt och mina och mammas dunder frukostar med tusentals ljus, nybakt bröd, brämhults juice och pannkakor. Det finns så himla mycket jag önska att jag kunde uppleva med er. Älskar er så högt att ni hör.

Dec. 9, 2011

All of our pages in yearbook are being sent for printing today so we are celebrating it with cupcakes! My page was about exchange students so I've interviewed the other exchange students, taken pictures, written, interviewed people for quotes and put it all into the page. It's been stressful so it feels really good to have it done and so cool to look at the page an see my name on there and know that it's going into the yearbook. Tonight I'm going to go to the movies with some friends. The bell will ring in like one minute. Xoxo

Four for you Glen Coco. You go Glen Coco.

Förra veckan under lunch hade de Candy Cane Grams, candy canes som man kunde köpa till kompisar och idag blev de utskickade. Fick mig verkligen att tänka på Mean Girls där dom gör det. Så himla filmaktigt! :)

Sometimes someone comes into your life that changes everything. Raises the standards, makes you laugh and makes you feel like you.

Turn your can'ts into cans or dreams into plans.

Hej på er! :) Har sett att ni fått lite snö där borta nu? Har jullov om mindre än två veckor, det är helt galet.
För ett tag sen så berättade Sebastian att han sa Pledge of allegiance inför skolan. Tror jag har berättat om det men varje dag under 3rd hour så säger vi "The Pledge" och det är något alla skolor i USA gör för att uttrycka lojalitet till USA. Det går ut till alla högtalare och klassrum i skolan och man håller handen på bröses och står vänd mot den Amerikanska flaggan. Efter det är det information och prat om klubbar och såntdär och sen börjar lektionen.
Hur som hellst, enda sen han berätta det så har jag också velat göra det. Så jag om min tyska utbyteskompis Anna pratade med vår lärare Mr. Webb och han tyckte det var en kul ide. Så idag sa jag the pledge, i högtalarna. Var lite nervös, det gick ju ut till 2700 personer men det var jättekul och imorgon ska Anna göra det. Vi ska tydligen fortsätta göra det ett tag nu och de ska intervjuva oss och vi ska prata om våra hemländer, traditioner, säga god jul på våra språk och lite sånt, exciting. Hoppas att allt är bra med er!
Idag under lunchen svarade Dezaray på några av frågorna hon fick i frågestuden så de kommer upp imorgon.
Love

Step aside for Aztec Pride

Q&A Part 1

Undrar ifall du vet varför sebastian inte uppdaterat bloggen på länge :( läser alltid din och hans blogg eftersom jag tycker ni båda har väldigt bra utbytes bloggar, och får själv väldigt mycket inspiration till att verkligen våga ta steget :) så det skulle vara jätte kul ifall han skulle villa fortsätta blogga igen :)
Svar: Alltså, det känns ju konstigt att svara för honom men jag vet att han har varit busy med practises och sen har han väl kännt att blogga kanske inte är det han vill lägga sin tid på här. Vad kul att du tycker det, tack så mycket! Kan skicka det vidare till honom haha :) kram

är det många i din ålder som dricker där? Tack för en jättebra blogg! :)
Svar: Ja, men framförallt är det väl många som röcker på

Jag undrar om hur mycket det kostar att skicka över ett paket till USA eller ett brev? Hur är post officien där i USA? Är den sämre än i Sverige? Hoppas att du förstår vad du menar:)
Svar: Ja förstår men har ingen aning hur jag ska svara för jag har aldrig skickat något till USA eller så

Vad heter måttsatsen i USA?
Svar: Inch, Yard, Miles

Vad tycker du omm att det är tidskillnader i usa ?
Svar: Jag vet inte riktigt, det är ju lite jobbigt när man vill prata med folk på andra sidan USA men det är väl mest det. Paula smsar ibland mig mitt i natten och frågar vad jag har för mig när hon glömmer tidsskillnaden haha

Skulle du kunna låta dina barn få växa upp i USA med tanke på dåligt med sjukförsärkning som de har i USA medans vi får försärkning,,gratis att gå i skolan + mat i skolan?
Svar: Jag tänker att detta är ju ett land med 300 miljoner människor som lever så, så det går nog

Vilka upplevelser vill du mer uppleva I usa?
Svar: Jag vet inte riktigt, är excited för att träna sport på min skola nästa termin, åka till San Diego och Minnesota, uppleva jul, sen hade det varit jättekul med 4th of july, kommer inte bli i år men det blir väl nån annan gång. Och så ska jag fira jul och nyår i New York och se USAs alla stora städer

Är det dyrt att ringa/smsa till sverigge och från Sverige och tvärtom?
Svar: Nej det är jättebilligt för det går inte alls från min mobil

Jämför tjejerna i USA och I Sverige? Är de mer kaxiga i usa? är tjejerna i sverige mer blyga än i USA?
Svar: Framförallt är många amerikanska tjejer mycket mer dramatiska och är bra på att göra småsaker väldigt mycket större men det är ju inte alla som är så

Hej! Jag undrar om dom firar advent i USA eller ät det bara i Sverige man gör det? Jag undrar också vad det är för kort (betalkort) du använder när du är där, är det något speciellt eller funkar alla? Tack så mycket för en superbra blogg, du verkar verkligen som en härlig människa! Kram
Svar: Min värdfamilj firar ju advent och vi har en såndär ljusstake men jag vet inte om det är för att de är kristna eller om alla familjer har en. Använder ica banken och det är bra för dom drar inte pengar när man tar ut från automater. Tack vad gullig du är!!

vad är det för klädregler i skolan?
Svar: Man får inte visa underkläder, killar får inte ha skinnyjeans haha, man får inte ha kortare än till pekfingret. Men det är ingen som följer det ändå.

vem är din närmaste vän där?
Svar: Dezaray

bästa köpcentret? :)
Svar: Chandler Fashion Mall

hur ofta har ni prom? :)
Svar: 1 gång om året

hej, åh först lite komplimanger: din blogg är så fin, jag är en väldigt aktiv läsare! Så tack för det :) sen till frågorna...
om du kommer tillbaka till USA för att läsa college efter du har tagit studenten här hemma, kommer du vilja söka dig till Arizona då?
Svar: thaaank you sweetie! Det kommer jag inte göra, har ju redan min plan om att studera på Hawaii Pacific

vad är de konstigaste matvanorna man har i USA jämfört med lilla landet lagom?
Svar: Alltså vissa äter ju steak till frukost, det tycker jag är jätteäckligt

asså det här är kanske en dum fråga, men du förstår förhoppningsvis.. på din skola, visste alla liksom om att "a swedish girl" skulle komma innan du kom? så att det var upphypeat, fattar du? Och vet alla nu om att du är utbytesstudent och sådär, behandlas du fortfarande på nåt sätt "annorlunda"?
Svar: Ingen dum fråga ju :) Går på en skola med 2700 elever så det börjar ju så himla många nya hela tiden och de har utbytesstudenter varje år så det var ingen stor grej så. Folk kallar mig för Sweden och Ikea och det blir mycket sverigeskämt men de behandlar mig mest som vilken som hellst annars

Im starting to wonder (I know i've asked this before and i'll ask again) but is there something going on between you and Sebastian? my curiousity is killing me haha! And I know you'll say that you guys are ''in the friend zone'' but come on..talking to each other every single day..nah..somethings gotta be there, even if neither of u will admit it!
Wonderful blog!! :D
Svar: Thank you! Haha, I'm going to make you live. Yes, there is :))

När du först sökte till att få studera utomlands, kände du dig osäker på att du skulle få platsen eller var det bara självklart liksom?
Svar: Var inte så jätte nervös. Jag var bra på engelska och redo för att åka så jag kände mig rätt säker :)


När du första gången satte din fot i USA, what was the feeling like?
Svar: That I was home

Skulle du kunna tänka dig att bo i USA på heltid? Jag menar, efter utbytesåret eller så.
Svar: Haha Bea, trodde du kände mig bättre än så. Jaaa det hade jag kunnat tänka mig

Haha, bryter du mot någon av Explorious' regler? :D ahaha
Svar: Det är inte direkt så att jag hade suttit här och berättat om det, but I've been a good girl

hur är det i skolan med maten? tar du med egen? eller köper du mat där? och vad är det för mat ni äter? heheheh! love your blog btw. <3
Svar: Jag och Dezaray går ju alltid till Einstains off campus och äter bagels. Men om jag är i skolan äter jag fruktsallad, de andra alternativen är typ piza, burgers, french fries, burritos, jelly and peanutbutter sandwiches. Thing that aren't very good for you med andra ord

Svarar på mer imorgon puss :)

hej, åh först lite komplimanger: din blogg är så fin, jag är en väldigt aktiv läsare! Så tack för det :) sen till frågorna...
1: om du kommer tillbaka till USA för att läsa college efter du har tagit studenten här hemma, kommer du vilja söka dig till Arizona då?
2: vad är de konstigaste matvanorna man har i USA jämfört med lilla landet lagom?
3: asså det här är kanske en dum fråga, men du förstår förhoppningsvis.. på din skola, visste alla liksom om att "a swedish girl" skulle komma innan du kom? så att det var upphypeat, fattar du? Och vet alla nu om att du är utbytesstudent och sådär, behandlas du fortfarande på nåt sätt "annorlunda"?

En stor fet kram till dig!

2011-12-03 @ 15:48:55
Postat av: lovisa

hur ofta har ni prom? :)

2011-12-03 @ 18:01:52
URL: http://lovisasundh.blogg.se/
Postat av: lovisa

vad är det för klädregler i skolan?
vem är din närmaste vän där?
bästa köpcentret? :)

2011-12-03 @ 18:13:39
URL: http://lovisasundh.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej! Jag undrar om dom firar advent i USA eller ät det bara i Sverige man gör det? Jag undrar också vad det är för kort (betalkort) du använder när du är där, är det något speciellt eller funkar alla? Tack så mycket för en superbra blogg, du verkar verkligen som en härlig människa! Kram

2011-12-03 @ 23:53:42
Postat av: Cecilia

Jag undrar om hur mycket det kostar att skicka över ett paket till USA eller ett brev? Hur är post officien där i USA? Är den sämre än i Sverige? Hoppas att du förstår vad du menar:)

2. Vad heter måttsatsen i USA?

3. Vad tycker du omm att det är tidskillnader i usa ?

4. Skulle du kunna låta dina barn få växa upp i USA med tanke på dåligt med sjukförsärkning som de har i USA medans vi får försärkning,,gratis att gå i skolan + mat i skolan?

5.Kan du ge tips på hur att man kan spara pengar till en resa till USA. Alltså jag håller på att spar pengar nu men jag har inte så mycket pengar så att det räcker..hur gör du för att spara pengar på ett smartare sätt utan att behöva gå runt och tänka " Nej mina pengar räcker inte" osv, (Knepigg fråga men du förstår säkert på vad jag menar)

6. Vilka upplevelser vill du mer uppleva I usa?

7. Är det dyrt att ringa/smsa till sverigge och från Sverige och tvärtom?

8. Jämför tjejerna i USA och I Sverige? Är de mer kaxiga i usa? är tjejerna i sverige mer blyga än i USA?

Skicka gärna ett mail om dina svar tack! Min mail står där, Älskar din blogg mycket. Keep up in a good work

2011-12-04 @ 11:29:22
Postat av:

är det många i din ålder som dricker där? Tack för en jättebra blogg! :)

2011-12-04 @ 13:35:08
Postat av: F

Undrar ifall du vet varför sebastian inte uppdaterat bloggen på länge :( läser alltid din och hans blogg eftersom jag tycker ni båda har väldigt bra utbytes bloggar, och får själv väldigt mycket inspiration till att verkligen våga ta steget :) så det skulle vara jätte kul ifall han skulle villa fortsätta blogga igen :)

2011-12-04 @ 20:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0


Things I love about december

Just took a shower and am now sitting by the fireplace in my cosy VS sweatsuit and fussy socks :) Brittany is watching some vampire diaries next to me and if I wasn't as stuffed as I am I would have probably roasted some marshmellows. Can't believe it's actually christmas now. Earlier we decorated the tree, and over me, over the fireplace, the stockings are hanging. It doesn't make sense when people still are walking around in flip flop and shorts. It also doesn't make sense because these couple of months have just gone by so quickly. It's scary.
Anyways, you should check out this tumblr it's so cute thingsiloveaboutwinter :)What are your favorite stuff about winter and christmas?
Xoxo

F r å g e s t u n d

Dezaray got into trouble och får inte umgås med folk till och med den 7 januari. Saknar henne supermycket. Men så hon kommer inte kunna svara på frågorna på ett tag tyvärr.Jag tänkte köra på en frågestund nu när jag varit här ett tag och har lite mer experience. Så fråga på så svarar jag på söndag eller nått sånt. Puss på er.

2 things: if something makes you happy, do it. if it doesn't then don't.

Känner mig väldigt honored att skriva att jag numera finns på Explorius hemsida :) De bad mig skriva en liten raport om hur det varit än så länge och vad som varit tufft och hur jag gjort för att gå igenom det och sånt. Så jag finns under "läs berättelser från våra studenter" och AZ, USA. Eller här.

Jag skicka iväg den till mamma för rättning innan och jag fick tillbaka lite olika fel med kommentaren "så säger man inte på svenska" hah oj då.. När jag pratade med Sebastian igår och berätta så sa han "Ja, vi kommer komma hem med MVG i Engelska och ett G i Svenska" haha det har han nog rätt i.

Vi två har ju pratat telefon ungefär 1 timma varje dag sen vi kom hit och det har nog hjälpt min svenska att inte bli helt tokig i alla fall. Men nu har min värdfamilj och organisation bestmämt sig för att cutta ner vår samtalstid till 1 timma i veckan istället. Hm. Så jag tror nog att min svenska kan gå ut för nu.

Är väldigt ledsen för det, Sebastian har varit och är en stor del av mitt utbytesår och jag kommer sakna våra långa samtal och kunna dela allt och höra hans berätelser. Det är en stor kulturchock för mig att plötsligt leva med massa regler såhär när mina föräldrar alltid låtit mig göra vad jag vill med mitt liv. Jag tror det är en kulturell grej, I Sverige är man inte så reglerande som här. Ingen sätt behöver ju vara rätt eller fel. Detta är väl en del av the american experience.

Tror att ni börjar vakna där borta nu, god morgon på er och happy december 1. Gud vad det verkligen inte känns som December, jag solade ju idag. This month will be absolutely amazing, I know it. Jag kommer få en vecka med snö i år, över jul när jag åker upp till Minnesota, det är perfekt ju. Har alltid velat ha snö bara över jul och sen för den att försvinna. Är jätteexcited.

Måste sluta för jag har hur mycket plugg som hellst.
Love you people.

RSS 2.0