You can't buy happiness. But you can buy frozen yogurt which is kinda the same thing.

Hej Eira! Älskar din blogg och har läst den från starten haha... Nu är det så att jag och min familj ska åka till USA i början av sommaren! Vi kommer bo hos mina släktingar i Tuscon, AZ! Har fått lite koll iochmed allt jag läst hittills men skulle uppskatta om du skulle kunna göra ett inlägg med bästa köpcentrumen, glassbarer, biosalonger osvosv runt om i Phoenix områdena haha. Ha det braaa
Svar: Aha vad kul :) Jag är ju mest i Chandler och Tempe området men här är några favoriter.
Mitt favorit mall: Scottsdale Fashion Square, det är nog det största här omkring, plus att dom har HM.
Glassbarer: Cold Stone, det är en kedja som finns lite här och var där man gör sin egen glass smak typ. Älskar också frozen yogurt ställen, som typ är som glass, finns yogurt i massa olika smaker och det finns jättemånga goda toppings. Orange Leaf har bästa frozen yogurt tycker jag, zoyo och yogurtland är också gott dock.
Biosalonger: Harkins i Chandler Fashion Mall. Har för mig att AMC i Ahwatukee har lite billigare priser.
Mat: Hm, jag äälskaar Orange Chicken från Panda Express. Sweet Tomatoes är gott, det är free serve och man gör sin egen sallad, Olive Garden är rätt gott, de har Italiensk mat. För Amerikansk: California Pizzakitchen har god pizza och In and out burger slår McDonalds stort och finns bara här på västkusten tror jag.
Om det är något mer så bara fråga. Hoppas du får det så himla bra här! Om du är här när jag fortfarande är kvar så skriv gärna en kommentar så kanske vi kunde träffas, hade varit kul : ) Kram

Sebastian är väl också svensk utbytesstudent i USA? Träffades ni i USA? Och pratar ni svenska eller amerikanska med varandra?
Tacksam för svar! :)
Din blogg är grym btw!
KRAM

Svar: Ja, han är i South Carolina :) Vi träffades inte i USA utan på en utbytesträff i Göteborg innan vi båda åkte iväg hit. Vi brukar smsa på Engelska, det är ju lättare eftersom att vi inte har åäo men vi pratar svenska med varandra. Tycker dock han får ställa upp som Amerikan sen när jag saknar Engelskan och USA haha ;)
Tack så mycket. Kram tillbaka!

Hej! Hittade nyss din blogg och fullkomligt älskar den! Ångrar att jag inte upptäckte detta med utbytesstudent tidigare, för sent nu... (tar studenten nu) Jag tänker iaf ställa några frågor om det går bra? Du kanske har skrivit om detta innan, men jag hittade inte det.
*Vilken är den största skillnaden mellan amerikanska studenter och svenska? Är det lika mycket skitsnack bakom rygg, är det som i filmerna; bitchiga personer som mobbar?
*Tycker amerikanarna fortfarande att Sverige är väldigt konstigt? Eller de har liksom vant sig nu?
*Ser de flesta Sverige som positivt/bättre? Eller de är mer typ: ''USA är bäst i alla lägen'' ja utan att dra alla över en kam, hoppas jag du förstår vad jag menar :)
*Vad är amerikanarnas vanligaste syn av Sverige?
Om du skulle prata svenska, ser dem det som ohövligt eller bara coolt?
Jag vet, många Sverige vs USA frågor men tycker kulturer är sjukt intressant :)
Hoppas du har det fortsatt bra i staterna! Kram :)


Svar:
Vad kul, tack så mycket! :)
1. Här i USA känner jag att man blir behandlad som mindre, om man jämför med Sverige, och jag vet inte om det är därför men jag känner att många beter sig lite mer barnsligt här om jag ska vara ärlig. Känns ibland som om man går på högstadiet igen. Väldigt mycket skvaller, skitsnack, ryckten, du-får-inte-prata-med-min-pojkvän och hon-tror-att-hon-är-nått snack och sånt
2. Förstår inte riktigt vad du menar, har inte träffat på någon faktiskt som sagt att Sverie är konstigt
3. När jag berättar att jag är från Sverige så tycker folk att det är coolt för det mesta och alla säger hur de hellre skulle vilja bo i Sverige och hur awesome det måste vara att leva där, att de vill åka dit. Har inte kännt att folk är patriotiska här faktiskt. Men om man frågar hur många som bor i USA tror ju vissa att det är typ 3 billioner människor och att man tog sig hit med bil och grejer så jag vet inte, känns lite som om vissa tror att det inte finns något utanför USA ibland.
4. Att det är kallt, IKEA och Volvo, Swedish Fish är sånt som många tänker på när de hör Sverige haha och ibland Girl with the Dragon Tattoo och Swedish House Maffia.

gosh, kan du danska? :o
Svar: Ja, jag är halvdansk :)

Hejj! Jag bara undrar vilka mått du har på din blogg? aka bredd och sånt? :)
KRAM!

Svar: Önska jag visste men har verkligen ingen aning alls :/

Hej!
Älskar din blogg! Du inspirear mig på flera olika sätt! :)
Men undrade bara, du skulle väl ha gått i tvåan nu? Så då gick du på intervju innan du börjat ettan, jag ska börja ettan nu till hösten och vill också åka i tvåan, men om jag verkligen kommer gilla min klass kanske jag vill ha två år med dem inte bara ett, men hur tänkte du när du sökte?
Hoppas du kan svar på mitt lilla i-landsproblem, haha.

Hoppas du har det bra där borta! :)
Svar: Åh gud vad glad jag blir. Tack Linnea :)
Ja om jag var kvar i Sverige hade jag gått i tvåan. Alltså jag vet nte riktigt hur jag tänkte, jag visste bara att jag ville iväg och så fick allting lösa sig efter det. Jag fick några otroligt härliga vänner från min klass och jag saknar dem jätte mycket och det känns såklart väldigt sorligt att vi inte kommer ha några lektioner tillsammans. Men om man vill få det att fungera med människor så går det, oavsett circumstances, det har jag ju verkligen lärt mig här. Vi kommer ju fortsätta vara nära och jag ser fram emot att träffa nya vänner i min nya klass sen.
Hoppas det är bra själv. Kram

Hejsan! Har en liten fråga jag funderat på. När man åker som utbytesstudent.. hur läggs det in i ens betyg sen eller hur man ska säg? vad räknas det som? räknas det som ett av dina gymnasieår eller hur? haha hoppas du förstår vad jag menar :) Kram
Svar: Haha ja alltså det läggs ju inte in alls ;) Detta året räknas inte.


I'm saving your sweet messages and read them again when I miss you,

Hej :) Ville bara säga att jag ger mig själv en pause från datorn och tar en bloggfri helg. Är tillbaka på måndag igen. Ha en fin helg. Kramar

We no speak Swedish

We speak Americano! Det är alltid intressant att prata svenska nu för tiden för det låter alltid så himla kul. Kan ju varken förstå eller prata längre och när jag skriver mina blogginlägg använder jag translator. Tänkte just skriva 'kom just av telefonen med Paula' men jag tror inte man säger så på svenska. Jag pratade just med Paula. Såhär låter det när två utbytesstudenter pratar efter ett halvår i USA:

E - Hur gammal är din syster?
P - Tjugoett
E - Va?
P - Tjugoett
E - Va? Sex?
P - Nej. T j u g o e t t !
E - ..
P - Twentyone
E - Aha :)

Paula
: Jag ska skriva på din vägg nu!
Jag: Haha, på min vägg?
Paula: Ja, alltså.. din wall ;)

Jag: Han är 40 minuter iväg... öh..bort
och rätt som det är så börjar Paula plötsligt prata med stockholmska just out of nowhere. Jag är inte så ledsen, är rätt säker på att svenskan kommer tillbaka snabbt när man börjar prata igen, har rätt kul åt det just nu.

Guess who's in Arizona right now?

När min mamma var på utbytesår i Washington state fick hon träffa presidenten från den tiden, tycker det är jättehäftigt. Så nära kommer jag nog inte komma men tycker det är lite coolt ändå att Obama befinner sig inte allt för långt borta just nu haha, man känner liksom att man är i USA då.

Girls fall like dominoes

Det är inte bara american bakerynu i Göteborg, starbucks öppnade på centralstationen igår!
Men nää, så kan man ju inte göra. It will take the Americaness away :(

kan inte du länka din kille sebastians blogg? :)

Det ar klart jag kan! Hans blogg är Sebofsweden :)

Sweet!! Jag åker som utbytesstudent i sommar. Finns dans som ett val på High School (som ett ämne typ, eller club) eller vilken grupp dansar du med? :D
Vad kul! Jag tar det som ett skolämne. På mitt high school finns det men jag går på en stor skola med typ hur många ämnen som hellst, är inte så säker att det finns på alla. Lycka till med utbytesåret :)

Det er fordi, jeg elsker alle farver, og fordi en maler er min ven.

Igår i Pre-School klassen var en väldigt stor dag. Ute på gräset utanför skolan hade vi fått några att lämna av snö ifrån ishallen. Så när jag kom in i klassen den dagen var alla barnen helt tokiga för de var så ivriga över att gå ut i snön och leka. Så på med jackor, vantar, mössor och kängor och ut i snön och deras faces är det sötaste jag sett. Det kommer ju ingen snö här, det är varmt året runt och jag har faktiskt träffat vissa här som aldrig sett snö i hela sina liv så det var ju väldigt exotiskt. Tyckte det såg rätt kul ut med snö, grönt gräs, strålande sol och folk i både flip flop och shorts och mössor och jacka. Det är nog det närmaste till vinter man kan komma i Arizona i alla fall.

You meet one person and your whole life changes forever.

Americano

Mikaela: Vart ligger american bakery?
Svar: I Göteborg ligger det på nerevåningen av NK :)

Dom har Jelly Beans, Willy Wonka candy, Skittles, Twizzlers, Hersheys, Cupcakes, Marshmellow fluff, Pancake Syrup, Peanutbutter, Arizona Iced Tea, Snapple. En massa saker som jag ville testa men vänta med så jag kunde testa det för första gången i USA istället. Nu när det inte är nytt för mig längre kommer smita ner dit hela tiden när jag har hemlängtan.

Ett annat Amerikanskt favoställe i Göteborg som jag kan tipsa om är Egg and Milk, tror jag har skrivit om det innan dock. Det är ett frukost ställe som ligger i Linne och ser ut som en liten 60's Diner med pasäll färger och booths. Dom har supergoda American pancakes, bagels och milkshakes.


The one that got away.

tänker själv åka till usa eller australien ett år. men kan inte riktigt bestämma mig för om jag borde åka så jag går i high school eller college. båda skulle vara roliga att pröva på, + att på vissa ställen räknas college året vad jag fattat. tänkte att du kanske hade någon vag aning om vad som låter roligast?
Svar: Aha vad kul! :) Jag har ju aldrig gått på College så jag tror inte jag vet mer om det än du haha. Men High School fokuserar väldigt mycket på aktiviteter utanför skolan, inte bara sporter och klubbar men danser, bonfires och såntdär. Det kan vara så att det är precis lika mycket på College det vet jag inte men jag tror att man satsar lite mer på att ha kul i High School. Sen är High Schools oftast mindre och så jag kan väl tänka mig att sammanhållningen är bättre. Men något som man får i college är mer frihet. Man blir verkligen behandlad som ett barn i skolan här och jag tror att Colleges liknar svenskt högstadie mer där man är mer självständig och har mer ansvar.

Poptart Kommer föreslå för American Bakery att importera när jag är tillbaka! Soo yummy

Rather stand 40 minutes than sit by a stranger.

Hahah jag ar i English class just nu och alla haller pa med senior stuff for college sa jag ar inne pa swedishproblems istallet och jag dor lite haha.

Okej, min kompis vill gora en halsning.

hey, my name is Andre, i am Eiras friend. I have a few things to say to say to you sweeds. first, salt licorice is f*ucking disgusting. second, Ikea is amazing. third Sebastian you break Eiras heart, i break your soul. Thank you for your time, Andre

Haha okeej. Jag lovade Andre tre ganger att inte ta bort, men Sebastian om det ser detta, don't pay any attention to it :)
Nu ska jag vara lite social. Ha en fin, svensk dag!

Saker jag saknar med Sverige: Espresso Houses Chai Latte, A-Fil, goda sallader, naturgodis, maraboue, Bramhult juice

Läsarfrågor

Detta kanske är en konstig fråga men vad vill du jobba med i framtiden? :) Älskar din blogg!
Svar: Åh tack så mycket, vad glad jag blir! Hm jag vet inte riktigt faktiskt. Men en av de saker som jag älskar allra mest är att inspirera människor, att motivera och påverka andra och att få dem att må bra med sig själva och se det fina i livet. Och jag skulle vilja göra något som har med det att göra, på något sätt.
Haha jag hoppas det märks lite i bloggen. Mina texter kanske inte alltid är så djupa, men jag vill att mina läsare alltid kan komma till min blogg och se att livet är fyllt av möjligheter och drömmar att uppnå, och påminnas om att älska sig själv och andra, även om det är genom en liten kort rubrik. Men, så jag har liksom inget ord på vad jag vill göra eller ett speciellt yrke, vi får se helt enkelt :)

Hej! Detta är säkert en ganska dum fråga, men efter att ha hört alla skräckhistorier om folk som blivit placerade i dåliga familjer försöker jag hitta en egen familj. Undrar bara om du vet någon familj i USA, där du bor och så, som vill ta emot en utbytesstudent 12/13?
/amanda

Svar: Vad häftigt av dig att bara ta hand om allting själv! Jag kan absolut höra med folk här. Lyckades ju faktiskt hitta två familjer till Sebastian när han behövde byta så det finns säkert någon som kan ta emot dig. Lycka till med allting. Kramar

Dance like nobody is watching.


En liten sneak peek ifrån dansen vi håller på med just nu :)

Har inte sådär jättemycket att säga om dagen. Det var måndag och jag var trött men det var en bra dag ändå, kul att vara tillbaka från helgen. Prata med utbytisen Pauline ett tag när jag kom hem, hon är i Iowa och det var kul att catcha up eftersom att vi inte hörts på ett bra tag. Jag har kollat på KUWT Kardashians, pratat med min pojkvän och nu tror jag att jag ska städa upp i mitt rum lite och sen slänga mig på sängen och bläddra lite i nya Marie Claire.

Av någon anledning så har jag saknat alla där borta lite extra mycket nu under helgen. Har ju tagit det väldigt bra med hemlängtan och det känns ju väldigt skönt att veta att jag klarar mig bra på egen hand. Och det handlar ju inte om att jag inte älskar er, jag älskar er 1000 varv runt jorden och mer. Men jag vill försöka fokusera på mitt liv här och jag vet ju att vi ses om inte allt för länge och då kan vi träffas och kramas hur mycket som hellst men detta som är här finns bara just nu.

Nej nu ska jag slita mig ifrån datorn och alla bloggar. Kramar

You may just be one person to the world, but you may also be the world to one person.

Har en liten board i mitt rum som min familj gav mig när jag kom hit med bilder från mitt svenska liv. Har fyllt på den med nya bilder, massa biljer från matcher, biobesök, danser, flyg. Mina mimmiöron hänger där, corsage från homecoming, photo booth ränder, karta över New York, New Year's Eve deadem, Candy Canes, en guide över Disneyland, Victoria's Secret kuponger och massa annat Amerikanskt :) älskar att kolla på den

När jag kommer tillbaka till Sverige ska jag printa ut massa bilder, bilder från USA, på vänner, resor, stunder och göra ett litet photo collage på min vägg med massa minnen. Det blir liksom som en personlig tavla som man alltid blir glad av att kolla på :)

Sometimes, the hardest person to impress is yourself.

Tyvärr blir en utbytesstudent i min grupp här från Spanien hemskickad. Han stal en vinflaska ifrån vår local cordinator på en julfest hon hade för alla oss i gruppen + värdfamiljer. Tycker det är så himla tråkigt att se honom åka hem men så himla onödigt och dumt gjort. Don't do that, bad idea..
Kommer sakna honom i vilket fall och tycker det är så himla synd att han missar sista tiden här :(

Så jag hade ett långt samtal med min local cordinator idag, hon prata med mig Louis och Pablo. Efter att vi var färdiga körde hon oss till starbucks och vi satt och fika ett bra tag. Det är så lätt att umgås med Pablo och Louis för vi förstår ju verkligen varandra så vi satt och prata ett bra tag. Man vet också att man varit i USA ett tag när man inte köper en stor kopp av nånting längre så fort man kommer till en starbucks, känner mig mindre som en turist hela tiden. Körde på en bagel.

Vi bestämde oss för att gå och se en film, och jag lyckades övertyga mina två Europeer att se på Beauty and the Beast i 3D med mig hihi. Wonderful att vara tjej, man får det mesta sin vilja igenom. Men jag lovade dem att välja film nästa gång. Tycker det är en helt genialisk ide att visa Disney filmer i 3D. Såg ju The Lion King för ett par månader sen. Håller tummarna för att de bestämmer sig för att visa Aladdin också för det är helt klart min favorit :)
Nu ska jag kolla på Kourtney and Kim take New York som började för ett litet tag sen. Underbara DWR här som spelar in avsnitt så man kan spara och kolla tillbaka på sina favoriter och spola tillbaka om man missar. Lots of love to you guys. Talk to you tomorrow. Detta kommer bli en awesome vecka.

Här i USA så har de börjat förbreda stort för Valentine's Day. Alla högtider firas ju stort här men blev jätteförvånad när jag åkte till The Grocery Store här om dagen och såg en hel section med hjärtan och chokladaskar. Får visa bilder på det. Såg i VS att dom hade fått in massa sött för Valentine's day och man hittar cupcakes, kort och dekorationer överallt. So cute! Önska det var lika stort i Sverige. Ser så fram emot The Vow som kommer ut Valentine's Day också med Channing Tatum och Rachel McAdams, vilken combo!

Corona Del Sol Spring Pep Assembly 2012

The land of the free and the home of the bravePep Assembly igår var superkul, älskar verkligen spiriten. Det var Hawaii themed men var förvånad över hur få som klädde upp sig denna gången, bara två stycken från mina 6 klasser. På pep assemblyn hedrade dom skollagen, cheer och pom gjorde några uppvisningar, dom announced temat för Sadie's dansen som är Hawaiian Luau, de utsädde Sadie's queen och de som var nominerade för kings, en av dom var Mason och han är förövrigt lite Svensk. Percussion spelade, dom hade lite andra olika uppvisningar och det var nog det. Tror att det är en till pep assembly till Prom men är inte säker. Bilderna blev väldigt dåliga tyvärr. Ladda upp en video på cheer. De i svarta dräkter är Varsity laget, de avanserade laget och vita är JV för typ nybörjare och medel. Gjorde en video igår där jag satte ihop en massa klipp men det ville inte ladda upp på youtube så jag försöker med det nu, förhoppningsvis kommer den upp senare :)

tgif

Happy Friday! Hoppas ni alla får en fin fredag där borta. Är superexcited för pep assembly idag som är Hawaiian themed! Laddar upp bilder när jag kommer hem. L o v e

Never be afraid to speak your mind, we all have one for a reason.

Här är några av de största trenderna här borta. Jag minns en gång när jag var liten och någon sa till mig att Sverige var 10 år bakom USA i mode, vi har visst sprungit ikapp.

Vans
- det är väl som vi svenskar med converse, alla i min skola har ett par converse både killar och tjejer och det är absolut vad folk använder mest här.


Flip flopps, Uggs och TOMS - efter vans kommer uggs, flips flops och toms.


Yoga byxor - Jag tycker detta är jättekonstigt men det är jätte modernt med yoga byxor här, och det är inte så att man har det till träningen utan till skolan, till the mall, överallt. De ska helst vara från Pink Nation


Pink Nation - Är en del av Victoria's Secret men för lite yngre och de fokuserar mer på kläder, sweaters, yogapants och träningskläder.

Pencil skirts

Bob Marley kläder och smycken


Hollister och Abercrombie & Fitch sweatshirts och jeans


Arizona State University kläder - State och college kläder i allmänhet är väldigt stort men framförallt ASU eftersom att det är det college dom flesta går till här och även USAs största

De allra flesta har backpack från Jansport

Hair Feathers

I <3 Boobies armband till stöd för bröscancer

Fransk manikyr och glittriga naglar

Sen är det också rätt vanligt med jeans där det är massa glitter och grejer på fickorna.
Den stora no non här när det kommer till fashion är att vara overdressed

You have two hands. One for helping yourself and one for helping others.

Man märker att man varit i USA ett tag när allting börjar bli så vardagligt att man inte vet vad man ska blogga om längre. Sånt som förvånade mig innan och som jag tyckte var annorlunda är ju bara ett del av mitt liv nu. Är det nånting ni vill att jag ska skriva mer om så kommentera gärna :)

Jag har fått massa med roliga besked den här veckan. Fick ett email om att jag är listad som Top 100 resebloggar av en internationell hemsida. Sebastian ringde upp mig efter skolan i tisdags och berättade att han plus 299 Amerikanare ska representera USA i ett cross country race i Australien!! Helt fantastiskt! Är såklart otroligt glad för hans skull, det är han verkligen värd. Sen så tycker jag att ni ska iväg och plocka upp ett nummer av SOLO för jag har hört att man kan hitta mig i det senaste nummret hihi.

Hej! Jag åker som utbytesstudent 12/13 och läste ett av dina gamla inlägg. Såg att du hade fått Region West Preference. Vet du vilka stater det är som ingår i just Region West?
Svar: Hej :) Jag vet inte riktigt vad din organisation räknar som region west men västra stater är väl California, Colorado, Utah, Oregon, Washington och Wyoming.

Sist jag försökte komma in på din blogg så var den låst...?
Svar: Ibland kan jag få för stunden då jag tycker det känns konstigt att vem som hellst bara kan gå in på min blogg och läsa om mitt liv och mina tankar haha men det försvinner alltid igen

Become an inspiration - check!
Svar: Gillis, tack!


The sky was never the limit

C om From NY to LA:
kan du inte skriva mer om dina ämnen du har i skolan och vad man gör i dom? :)

Det kan jag :)

Junior English
- Förra terminen skrev vi uppsattser om tre böcker, höll en presentation om en av böckerna. Såg två filmer som vi skrev om. Läste om litteratur och om viktiga människor. Utöver det hade vi 20 glosor varje vecka där man ska kunna part of speeech, defenition, synonyms och antonyms. Större delen av tiden i den klassen går åt att spela, bingo tex. Vi har vad vi kallar "world series of English" där man tävlar i lag och svarar på frågor, vissa är relaterade till engelska och glosorna men för det mesta är det bara random frågor. Sen brukar vi få rita bilder till glosorna och så ska alla gissa vad det föreställer. Vi såg på The Simpsons en gång. Min lärare älskar conspiracies så vi pratar mycket om det, om the Illuminatis och sånt. Den här semestern har vi ett reseach project som vi kommer jobba med rästen av terminen.

Current Issues
- Hade jag förra semestern och det var en av mina favorit classes. Det var en diskutions klass och vi prata om sånt som är aktuellt just nu. Vi prata tex om Gay Marrige, utbildning och ekonomi som försämras, djurmisshandel, krig som pågår just nu, immigration m.m. Vi kolla på väldigt många filmer och dokumentärer. Har ni sett super size me? Han killen som är med i den filmen har en serie av dokumentärer där folk byter liv för 30 dagar och vi kolla på alla dom och det var rätt intressant. Hade quizes varje måndag om vad som hade hänt i nyheterna veckan innan.

American History
- I denna classen har jag den bästa läraren jag någonsin haft, Mr. Webb. Alla lärare jag har på Corona är helt otroligt bra, väldigt många gånger bättre än de jag haft i Sverige. Vi har lärt oss om Amerikansk historia, från the settlement och just nu håller vi på att prata om Cowboys. Vi har en assignment varje vecka som är busenkel, ett papper med frågor, meningarna är precis desamma som i boken. Sen har vi Quizes lite då och då. Har sett rätt många filmer. Annars så går lektionerna mest ut på såhär, okej här kommer min svenska sjunka till jorden, vi får papper med faktan där ord saknas. Med projektor så visar min lärare den riktiga pappret där alla ord är ifyllda och så ska vi skriva i det som saknas i våra.
Hoppas det är någon som fattar. Kan ju tillägga att medans jag skriver detta blogginlägg använder jag google translate.

Early childhood - Här är jag som dagisfröken för en grupp småttingar. Vi tar ut spel för dem och leker, tar dom till bibloteket, läser sagor, har kramkalas och lite sånt. Dom är så himla söta allihopa. Idag så frågade jag två tjejer vad de vill bli när de blir stora och jag fick Superman, Santa Clause, en cheerleader och en doktor tillbaka haha.

Intermediate Dance - Började jag med i veckan och jag ääälllskar det! Vi håller på med en hip hop dans just nu och vi ska lära oss en modern till en show i April. Vi värmer upp, strechar och går igenom det vi lärt oss och går igenom nytt. Förra terminen tror jag de gick igenom mer teknik och sånt.

TV Production
- Vi gör filmer och lär oss om kameror, vinklar, hur man filmar bra. Förra terminen fick vi göra en musik video och 5 sekunders filmer och lite annat.

Yearbook - Vi fick ämnen vi skulle täcka, vi intervjuva elever, fota, skrev och sätte in allt i yearbooken som trycks i Maj. Jättehäftigt att faktiskt ha sitt egna uppslag.Vi hjälpte till med att ta skolbilder och klubbilder och vi sålde reklam för att få ihop pengar. Vi hade kakkalas när nånting blev färdigt eller när min lärare kände för det. Ska jag vara ärlig så var detta den klass som jag gillade minst och jag bytte ut den i år till dance. Vi hade antingen ingenting alls att göra eller så var det jättestressigt och vi satt mest framför datorerna, tog classen för att jag trodde att vi skulle vara ute mer på campus och vara mer aktiva. Det var helt enkelt inte som jag trodde.

Så det är klasserna jag tar och har tagit. Mina tips till kommande utbytesstudenter är, ta klasser där man kan umgås, kan prata och vara aktiv, tex Currents Issues eller Tv producyion. Klasser där man delar ett inresse tror jag är väldigt bra också för man får en helt annan sammanhållning, typ dans, kör, band m.m där man också har uppvisningar och sånt tillsammans. Det blir som en fritidsaktivitet men på skoltid. Ta chansen att ta roliga ämnen när man kan och eftersom att utbytesåret inte räknas ändå.

Skypa med min kompis, fick detta tillbaka.


Och såhär ser det ut one exchange student to another


Jag: Hur mycket är klockan där?
Mamma: 8
Jag: Aha, hur mycket är den hos Bea då? Oj justja, Sverige har ju bara en tidszon...

My love

Jag pratade just med Sebastian. Vi har två timmar i veckan nu. Vilket är dubbelt så mycket som vi brukade ha. Men det är verkligen svårt att lägga på ändå. Det är rätt många som ifrågasätter mig med honom. För vi kommer ju inte ses tills juni och vissa påstår tycker att vi inte känner varandra eftersom att vi faktiskt bara setts en gång. Tyckte också att timing var dålig, men jag åkte till USA för att känna mig levande och det är ju precis det han får mig att känna, så det kunde inte vara mer rätt.

Jag tror inte att hur väl man känner någon bygger på hur mycket tid man träffats. Man kan ju spendera hur mycket tid som hellst med någon men ändå inte känna personen riktigt eller förstå varandra. Vi förstår varandra. Han är min pojkvän och en bästa vän. Jag blev kär i honom den där första och enda dagen vi träffats och alla sidor som jag sett i honom enda sen dess älskar jätte mycket. Han är den finaste, mest omtänksamma, speciella, underbara personen. Det spelar ju faktiskt ingen roll var jag är i världen, jag känner ju fortfarande som jag gör och oavsett om han är i South Carolina eller med mig i Göteborg så får han mig att le precis lika mycket. Och jag tror att jag och Sebastian har en typ av relation som står även om en massa saker är i vägen, det tycker jag är jag är jättefint :)

Och vi är ju trotts allt båda utbytesstudenter så vi har en hel lista med planer och drömmar ihop, och jag ser verkligen fram emot allt kul vi kommer hitta på i framtiden

Life is for Living

Before I die part 2.

Every day isn't good, but there is something good in every day.

Heloolo. Har varit dålig på att uppdatera men det har inte hänt sådär jättemycket spännande.
I Fredags hade jag min try out för intermediate dance. På min skola finns det tre nivåer av dans, detta är den andra. Älskar att dansa och jag har hållt på med någon typ av dans nästan hela mitt liv. Minns när jag var liten och jag tvingade min stackars grannar att kolla på mina dansföreställningar jag höll ute på gården till mina Hits for Kids skivor.
Hur som hellst så var det ett tag sen jag faktiskt gick i dans. Har ju tränat cheer men det är annorlunda. Så jag var supernervös. Mr. Gilbert bad mig göra en massa olika steg, och han märkte väl att jag inte gjort det på ett tag. Men jag fick ett sms senare på kvällen om att han bestämt sig för att ta in mig :) Så nu har jag dans varje dag 6th hour, så himla kul!! Vi kommer ha lite olika dansföreställningar och såntdär under året. Tycker det ska bli jätteroligt.

Jag hade också min första Witer guard practice i Fredags. Det är så svårt! Den där lilla videon under är bara för några rörelser men de håller på att försöka lära mig kasst och det är jätteknepigt. I fredags efter träningen så tränade jag Kiana och Briana och när jag kasta upp flaggan så blev jag så himla rädd att jag bara kasta mig mot marken och covered my head. Kan inte komma på hur man säger det på svenska. Det är rätt läskigt just nu men det kommer nog med lite övning.

Sen igår, lördags så hade jag träning från 1 till 6! Alla i laget är så himla gulliga och tiden gick fraktiskt riktigt fort. Det är så himla kul att göra nånting helt oväntat. I onsdags visste jag knappt var Winter Guard var och nu håller jag på att kastar och ska tävla om ett par månader. Jag tycker alltid att det är extra kul att göra något man inte vet så mycket om och bara bli inkasstad. Det blir så mycket mer spännande då när man inte vet alls vad man kan förvänta sig tycker jag. Älskar att vara ny och nyfiken till saker.

Har inga väldigt stora planer för dagen. Ska hjälpa till att städa huset och tänkte mysa till en film senare för det är grått ute idag. Har lust att baka.
Imorgon är det Martin Luther King day, så ingen skola för mig. Tror att jag antingen ska se Beauty and the Beast i 3D (visas Disney filmer också i 3D där borta nu?) eller umgås med några av mina utbytesstudenter. Får se :)

Skriver kanske senare. Puss på er

Sound of the city

Här är en liten kort video när jag gör color guard. När vi tränade tosses, alltså när man kasta flaggan upp i luften och fångar fråga jag min kompis om jag kunde låna en hjälm ifall jag skulle kasta flaggan i huvudet på mig själv (vilket jag ockå gjorde). Det är därför jag har en på mig :) Story of my life.

Grattis finaste pappa : )

Always listen to your heart because even though it's on the left side, it's always right.

Just kidding. Jag ska inte göra track and field ändå. Min vän Kiana är i Colorguard, det är inte sådär jättestort i Sverige men i USA har man det på nästan alla matcher inom i alla fall Football tillsammans med the marching band. För alla som inte vet vad det är så är det dans och man har en flagga som man gör olika rörelser med och man gör uppträdanden på matcher och tävlar i det.

Hon sa i alla fall idag att de behöver en till plats i hennes lag så jag frågade om hon inte kunde prata med sin coach och fråga om de skulle kunna tänka sig att ta in mig även om jag inte alls gjort det innan. Och det kunde hon. Så nu är jag helt plötsligt I colorguard istället! Jag tror att jag hade haft jättekul I T&F men dans och uppträdande är mycket mer mig. Har min första träning på fredag och jag ska kunna rutinen de lärt sig tills dess så jag måste ut och träna nu.

Det är några stycken som påpekat fel i min sveska det sista. I min blogg och andra också.
Såhär är min svenska just nu.

Jag: Brittany ska iväg och jobb och sen ska hon till en kiropraktor
Sebastian: Lilla du... menar du kanske att hon ska jobba?

Min svenska kompis Markus försökte bevisa något för vår vän och sa
Eira, how do you say 'you're welcome in Swedish'
Jag: Välkommen :)
Markus: Nej... det heter varsegod.

Till Paula:
Kan inte vänta på att träffa dig och Victoria!
och
Han och hans friend

Här om dagen att jag skulle prata i Engelska. Någon från Track frågade mig hur man sa lalala på svenska och det tog mig en massa um, um, um att komma på. Det är verkligen en av konsekvenserna av att vara utbytesstudent. Tror dock att det kommer tillbaka rätt snabbt så fort man börjar använda svenskan igen.

Om du ser detta älskade, fina Lina så vill jag att du ska veta att du är saknad här borta. Skyyyype.

So... rumors has it you're from Sweden

Hellooo people
Jag antar att de flesta av er är tillbaka i skolan nu eller? Tycker för det mesta att skolan alltid råkar inträffa på nån av mina föräldrars födelsedag som är 9e och 11e. I min familj är vi alltid stora på frukostar, massa goda juicer, bakat bröd, alla möjliga pålägg, frukt och varm choklad med grädde. Varje år sen jag var liten har jag tassat upp sent om morgonen för att göra mina föräldrar god frukost, känns så konstigt att inte kunna göra det i år.

Hur som hellst så startade jag Track and Field igår och har tränat igår och idag och det har varit jättekul. Har rätt många vänner i laget sen innan så det är kul att bara umgås och träna. Det är så himla nytt för mig och det är rätt svårt. Men försöker se det som att jag åkte iväg för att pröva något nytt.

Mina coaches har frågat mig om jag varit cheerleader, antar att de kan se det i mina rörelser. I cheer ska allt se väldigt clean ut, man springer med armarna längst sidorna och sånt där, pointade tår och raka armar. Nu ska jag svinga mina armar hej villt när jag springer och som min tränare sa så måste jag träna på att inte göra varje rörelse fin haha. Vad vi har gjort under träningarna hitills är springning, vi har gymmat och gjort massa olika track and field övningar. Så jag vandrar omkring som en liten pinne just nu och jag är helt säker på att jag kommer nana gått ikväll

Sen har jag bytt min TA class till Early childhood, och jag är mer eller mindre en dagisfröken där för ett litet dagis vi har på skolan, så himla mysigt. Imorgon är early release så det blir skönt. Tror inte jag har så mycket mer att berätta just nu. Imorgon ska jag antingen byta till Dance, Apperal Design eller Entrepreneurship istället för TV Production, beror lite på i vilken class det finns plats.

Nä nu ska jag sova. Som vanligt önskar jag er en fin dag där borta :) Har dom börjat sälja semlor än förresten? Jag älskar semlor


The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything.

Min underbara, norska utbytesvän åkte hem till Norge nu under lovet och det var jobbigt att ge henne hej då kramen, kommer sakna henne mycket. Det var jag och Norge mot Corona!
Tine har under de månaderna som jag kände henne blivit en jättestor förebild för mig. Det hon fått vara med om under hennes utbytesår är så himla fruktansvärt, det värsta jag någonsin skulle kunna tänka hända på mitt och hon har varit så otroligt stark genom allt.

Någon gång i September berättade Tine för mig att hennes värdpappa fått reda på att han har cancer. Och det var ju såklart jättejobbigt för henne. Hennes värdfamilj ville inte att hon skulle få behöva gå igenom det så hon flyttade in i en ny familj någon vecka efter. Strax efter det fick Tine reda på att, inte bara att hennes pojkvän  i Norge ljugit om det mesta utan också att hennes farfar gått bort. Så hon åkte till Norge för att gå på hans begravning. Tine är borta ett par dar längre än vad som var bestämt så jag pratade med hennes vänner för att kolla hur det var med henne. Tycker att hon redan fått vara med om alldeles för mycket. Men de berätta att när Tine åkte för att hälsa på sin pappa där borta så hittade hon honom död i en hjärtinfarkt.
Så otroligt, otroligt hemskt. Åh :( Man tänker ju inte att nått sånt händer, tycker inte det låter ens verkligt. Det är ju jättamycket för nån att gå igenom uner en livstid så tänk allt detta på loppet av en månad. Vännen :(

Jag trodde ju verkligen inte att att hon skulle komma tillbaka till Arizona, jag vet inte om jag hade det. Hade ni det? Känns ju som om det verkligen är i sånna stunder man behöver sin familj och vänner mer än någonsin. Men hon åkte tillbaka, min starka tjej. Vi har pratat mycket och det har ju såklart varit jobbigt. Men hon forsätte att leva sin dröm, hitta anledningar till att skratta och le och blev ännu mer tacksam för det omkring henne. Kände sin pappa och farar i hjärtat och levde lite extra för dem istället för att ge upp för ett tag.

Så varje gång nånting känns jobbigt. Varje gång jag saknar mina fina där hemma, eller borta i South Carolina, så tänker jag på henne och hennes styrka och livskraft och det fyller upp mig med ny energi. För om hon kan gå igenom allt det där och fortfarande vara en glädjespridare, då finns det verkligen ingen anledning för mig att deppa eller klaga eller önska att saker var annorlunda.

Det galet hur allting kan förändras helt från en minut till en annan. Det är därför det är så otroligt viktigt att alltid vara glad för det som finns, berätta för de finaste att man älskar dom och inte spilla en minut på att vara arg. Göra det som man allra helst vill göra och var det bästa man någonsin kan bli. Man vill inte inse när det är för sent hur bra man har det, eller behöva ångra nåning med sitt liv. Jag vet inte riktigt om jag har någon religös tro eller om det är någon speciell mening med livet, men jag tror att det är allas uppgift att göra det till det bästa det kan bli för en själv och för andra. Vara snäll och gullig och hjälpsam mot andra, så att de också så att de alltid har en anledning att le. Jag tror på att allt som kommer i en väg är där för att göra en better istället för bitter.
Så om någonting någonsin känns jobbigt "think about all the beauty left around you and be happy" det lärde jag mig från Tine :)


And all the pieces aren't even in the box, and yet, you see the picture clear as day.

Be kind to unkind people. They often need it the most.

KISS Fm, binders, peanutbutter with everything, burritos, vans, TOMS, hair feathers, yoga pants, VS Pink Nation, vocab words, moon mix, hall pass, gift cards, secret santa, white elephant, Xmas PJs, XL sodas, Pink Lemonade, Shotgun, slugbug, kool aid, parties = people and food and movie, Cosco, Fry's market place and Target, shopping bags, food quort, "you finding everything okay?", candy cane gram, games, air conditioning, christmas lights, starbucks, wendy's, curfew, multiple choice tests, security, U-turns, Chipotle, Taco Bell, Panda Express, flip flops, Uggs, New Girl tv show, The Kardashian's, Macy's thanksgiving parade, watch the ball drop, Just Dance, Birtday balloons + brownies, Film Studies, boxing the food, Harkins, pop corn seasoning, food cabinet, Grinding, protein bars, bottled water, Gatorade.

En vecka in på nya året. Här är bilder från nyårs afton. Känner verkligen att New Years firas större i Sverige. Många av mina vänner här hade inga planer alls mer än att kolla på the ball drop i NY. Berättade hur new years firas i Sverige, oftas med stora fester och såntdär och det tyckte många var rätt konsigt och frågade varför. En skillnad var också att här får man inte fira fyvärkerier om man inte är professional. Om man går ut på tolvslaget i Sverige ser man ju hela himmlen fylld med fyverkärier men här kunde man mest bara se såna från marken. Jag och några vänner åkte i alla fall till USAs största block party på Mill Av och dansa loss :)

From NY to LA

Nu är första skolveckan avklarad! Och det känns skönt för även om det har varit kul att träffa alla igen, med nya klasser, nya människor och såntdär har jag varit så himla sömnig och det har verkligen kännts som en lång vecka. Ska byta två klasser till på måndag och då börjar jag även Track and Field som ska bli väldigt kul. Ser fram emot det jättemycket! Som jag skrev i inlägget under så är det nu bestämt att jag åker til San Diego i California i Mars, den 15. Så jag har mycket att se fram emot. Men jag försöker varje dag att bara leva för stunden för jag känner verkligen hur fort tiden går undan här. Idag har jag mest tagit det lugnt. Det var riktig sommarvärme ute idag så jag tog på mig bikinin och låg och sola ett tag ute vid poolen. Och det är i början av Januari. Älskar Arizona! Jag har också världens finaste och mysigaste pojkvän. Han är så otroligt bra på att göra min dag :) Imorgon ska jag träffas med vänner och har bonfire på kvällen att se fram emot. Känner att mina ögon inte alls orkar vara vakna längre så det är nog dags för mig att sova. God morgon på er där borta. Ha en fantastisk helg!

San Diego i mars

Cheerleading

Får så himla mycket frågor om cheerleading så jag tänkte att jag tar igenom hela grejen igen

Jag tränade cheer, med GC Troops, i A Junior lag och har tävlat och i DM och SM
Slutade pga pändlingen, tog mig 1,5 timma till träningen och det blev för mycket efter ett tag tyvärr
High School cheer är för det mesta väldigt simpel om man jämför med nivån som är på tävlingscheer i Sverige
Vad man förväntas kunna för att vara med i ett lag varierar från skola till skola antar jag men jag tror absolut att nästan alla kan gå med i ett Junior Varsity lag. På min skola krävdes inte mer än att man kan kordinera armar och ben typ. High School cheer är mest ramsor och kanske några bygg, de som är bra på gymnastik kör det, men annars mest fokus på dans och ramsor. Det är det jag sätt här omkring i alla fall.
Om det är fler frågor ska jag försöka svara på det också :)

Har väldigt lite cheer bilder på denna dator tyvärr men det är nästan tur det för jag ser så himla liten och fjortis ut ändå haha. Det här är dom enda bilderna där färgen inte är så förstäkt att man knappt kan se vad de föreställer och utan ankminer..

Never be bullied into silence. Never allow yourself to be made a victim. Accept no one's definition of your life. Define yourself. Wherever you go, go with all your heart.

han du gick på balen med,brukar ni fortfarande prata/vara med varandra? hade ni nått på g? innan du och sebastian blev ihop. förlåt för min nyfikenhet.
Svar: Wade och jag har väl en liten konstig historia haha men vi är jättebra vänner och vi har båda våra egna relationer nu vilket känns skönt så det inte är en massa trassel :)

hej på dej! Otroligt fin blogg har du, sällan jag fastnar för bloggar men du har lyckats! tänkte bara höra lite om du har lust att skriva lite om din Värdfamilj, där du bor och hur ett amerikanskt liv faktiskt är. Vad jag förstått åker du med explorius, är du nöjd? har hört lite olika skrönor om dom, vilket jag iosf hört om de flesta organisationerna man aah...
Önskade du någon delstat eller så?
nu blev det visst lite många frågor på en gång men hoppas det går bra!
tack i förhand för svar, kram på dej
Svar: Haha, känner mig hedrad, tack så mycket! Min värdfamilj är supergulliga, har tagit hand om mig sen första dagen då de mötte upp mig med blommor och välkomsskylt på flygplatsen. Visst märker man ibland att vi inte delar helt samma värderingar men det tror jag är del av att bo i en annan familj, att få nya perspektiv.  

Hej Eira! :D
Jo jag undrar om du har kontantkort eller abonemang till din mobil eftersom du använder internet på den, och isf hur betalar du abenemanget? Love you blog! <3
Svar: Vad kul att du tycker om den! Jag har kontantkort som jag betalar varje månad från BoostMobile

Haha du är i amerika och blir tsm med en svensk kille! haha :p Men gud grattis, man har liksom hoppats på er hela tiden
Svar: Åh vad söt du är! Haha ja lite kul faktiskt, var ju helt oväntat men tycker på något sätt att det bevisar hur mycket vi verkligen tycker om varandra, det är ju inte diret så att vi har drömförhållandet just nu

Hej! Har några frågor, vad tycker du man ska välja för ämnen, tips på paket till värdfamiljen och några tips när man åker som utbytesstudent :) Tack för en grym blogg, du är verkligen inspirerande!
Svar: Välj roliga ämnen som typ kör, design och såntdära. Jag älskade min current issues class men det är för att jag älskar att diskutera så den passade mig väldigt bra personligen. Ta sånt där man är aktiv och har chans att umgås och prata med människor. Menar du presenter innan du åkt? Kan göra ett inlägg om detta nångång. Mitt bästa tips är alltid, allting blir vad man gör det till för det är så himla sant. Tror att utbytesåret till stor del handlar om attityd. Ett annat tips är att gå med i sporter och aktiviteter. Var öppen för förändring, le, var social och glad. Tusesn tack. Kramar till dig :)

Cutie. Jag har en fråga. Hur fångar du lyssnares uppmärksamhet? Nu menar jag inte i bloggen, utan i verkliga livet. Jag vet att du är väldigt duktig på att prata och du är väldigt karismatisk av dig. Men har du inte någongång upplevt att folk inte lyssnar på dig, att folk inte bryr sig. Vad gör du i sådana lägen? Love your blog, xo
Svar: Alltså åh, känner mig jättesmickrad men vet inte alls vad jag ska svara på det där. För jag håller inte riktigt med haha. Jag vet inte, jag är en sån som alltid vill säga min mening men ibland är det bra att tänka igenom vad man verkligen vill säga så man är lugn och kommer med bra svar. Det tror jag man vinner lite respekt på. I love you!

Slutar du blogga? ..
Svar: Nepp :) I'm still around!

Älskar din blogg och blir verkligen sugen på att bli utbytesstudent! Undrar bara lite om skolmaten, hur mycket kostar den och finns det nyttiga alternativ eller bara typ pizza och hamburgare?
Svar: Maten kostar från ca 75 cent till 5 dollar. Man kan köpa frukt, fruktsallad, pizza (som förövrigt räknas som en grönsak i skolan här i USA) french fries, orange chicken, wraps, baguetter, peanutbutter & jelly sandwishes, bagels, burritos, tacos, kakor, pop tarts, chocolate bars, donuts. Tror det är det haha ;)

Hej!
Jag funderar på¨att anmäla mig till ett utbytesår under 2013/2014, och tänkte fråga dej några saker som jag undrar på.
1. hur fick du ihop pengarna att åka?
Svar: Sommarjobbade och sparade ihop pengar från födelsedagar och studiebidrag. Sen var det ju mina otroligt generösa föräldrar som stod för resten plus från släktingar

2. vilka betyg sökte du med?
Svar: Minns inte alls mina betyg i resten av ämnena men i engelska hade jag MVG

det kan vara ganska personliga frågor, så jag förstår om du inte vill svara på dem, men det vore kul om du gjorde det :)
Hoppas du har det bra där borta! :D
Svar: Det är lugnt. Hoppas allt är bra med dig i Sverige

Thank you for all your emails and help. I have solved my problems with your help and my life is now worth living. I cannot thank you enough for what you have done for me and want the whole world to know how grateful I am for you. Thank you thank you thank you.
Svar: This was not a question but I just wanted to respond to you anyway because I'm just amazed, and surprised. Thank you so much yourself, that means the world to me. But you know what? It is you who helped yourself. I might have inspired you, but you had the power and strenght to attain the words to you life, you are your own hero. You're beautiful.

Åh, är det CJ och Emilia i mitten? :D
Svar: Haha söt, nej tyvärr inte. Men dom bor ju inte sådär superlångt ifrån mig

Tusen tack för alla god jul och grattis hälsningar, och till alla kommentarer ni skickat bara för att visa uppskattning och dela fina ord. Det går verkligen fram och jag hoppas att ni kan känna min uppskattning tillbaka.

Mall of A m e r i c a

En av dagarna i Minnesota shoppa vi i USAs största mall, med fem våningar och en nöjespark


Fick med mig hem bags från Victoria's Secret, Forever21 och HM. Mallet var helt galet i alla fall, dom hade en American Doll store och därinne en frisörsalong för dockorna. Och dom hade lite svenskt godis :) En affär bara för tex Forever 21 accesories och en för bara Lindt choklad

Jag och Brittany åkte en massa, och denna ser inte så läskig ut men man åkte upp så långt mot taket att man kunde se sin egna spegelbild, och det var höögt, och den snurrade runt. Brittany satt brevid mig och skrek 'OH CRAP!' haha
Och vi åt på världens coolaste resturang som såg ut som en djungel och taket var som en stjärnhimmel, ibland så oskade det och jag åt den godaste desserten jag nog någonsin haft. Kladdkaka, glass och chokladsås.
Recept här för alla utan hälsosamma nyårs löften ;)

Laugh as much as you breathe and love as long as you live,

Kollade igenom datorn och hittade dessa bilder från i sommras och alltså åh, är så himla stolt över att kunna kalla dessa två kvinnor min mormor och min mamma. Är så stolt över vad dom är, och vad dom blivit för de bara fortsätter att stråla mer och mer för varje år.
Min mormor skickade ett kort till mig och skrev om hur hennes liv är nu. Hon gör så himla mycket. Går på prommenader i gymnastik och dans, sjunger, reser. Och hon blomstra i vartenda litet ord hon skrev. Och min fina och otroligt modiga och kärleksfulla mamma. Hon strävar alltid efter det hennes hjärta säger åt henne att göra och det är fritt från motgångar och hinder. Hon har världens största hjärta och tro på världen och jag älskar och beundrar henne så otroligt mycket för det. Hon är nog den modigaste och klokaste personen jag känner. Mina två livsnjutare. Jag hoppas att jag varje dag blir mer och mer som dem. Älskar er.


Jul med familjen Ohe

Vad sägs om en bildbomb? Såhär var min jul :)

Vi hostade en japansk utbytesstudent Kazuma som var med oss 5 dagar

Vi gjorde secret santa med hela familjen. Jag och Kazuma fick varsin Arizona State University sweater

Jag Kazuma och Brittany dekorerade vårt pepparkakshus

Vi sa hej då till Kazuma och köpte donuts till frukost för han och hans vänner, Ikea i bakgrunden :)

Hade julmiddag på ett Mexikanskt ställe (mexikansk mat är väldigt stort här i AZ) med min värdmammas familj


Öppnade våra julstrumpor. Fick gift cards till Einstains Bagels, och Harkins Bio, tuggumi, fruit roll-ups, protein bars, tandborste, strumpor m.m
Äldsta dottern Hawlie och hennes man JP kom över fråm California och vi öppnade lite paket med dem och jag fick ett jättefint halsband

Och så tog vi flyget till North Dakota och till min andra värdsyster Kristen som går på college där och min värdpappas mamma, syster och hennes familj
Vaknade upp dagen efter vi kom till North Dakota och det hade snöat! Jag och Brittany sprang ut och hoppa omkring som två små barn haha
Fick night-before-christmas-PJs av Nanny
Jul firas ju den 25 här i USA och omkring 6 eller nått sånt smög vi tonåringar upp och väckte huset och öppnade sen alla paket.

Av mina amerikanare fick jag. Shampo, balsam, hårspray och mousse, parfymer, cardigan och scarf - allt från victoria's secret. Smink, "of course im right im swedsih" tröja, Jasmine från Alladin för det är min favorit disney haha. En väska, presentkort. Superglad för alla mina fina paket :)

Sen åkte vi upp mot Minneaplis och till min värdpappas syster Rachel och hennes man och söner. Vi spela tv spel, lekte charader, åkte skridskor och åt massa god mat

Underbar jul med jättefina människor. Så himla glad att jag blev placerad i min familj och det var superkul att se mer av USA och att faktiskt ha lite snö över jul istället för palmer och sol. Jag solade ute igår, första januari. Laddar upp bilder från mall of america imorgon :) puss på er

Happy New Year!

H a p p y  n e w  y e a r  e v e r y o  n e ! Let's be everything we ever wanted this year and do what we've always wanted to do. No limits. No fears. Not a dream too big. Let's make this the best year yet, without excuses and forgotten resolutions. This year will be extraordinary, and not because everything will go our way and be perfect, but because we will make the best out of every day. So happy new year to all of you, I hope this year will bring you tons of wonderful memories and smiles! :)


RSS 2.0