NCA All-Star nationals 2011

Den mest prestigefyllda cheerleading tävlingen NCA hölls i helgen. Även om jag hellst av allt såklart också hade velat stått på mattan blir jag så himla glad av att bara kolla på alla videos, det har nog med spiriten att göra. Jag får mycket frågor om cheer i bloggen så tänkte att jag postar några videor för er :)

Tråkigt att de har filmat så att man inte får med hela tossarna. För de som inte vet vad det betyder så är det alltså när en basgrupp kastar upp en topp, en flyer.. ni fattar nog?
Och för övrigt har jag lust att kicka alla som säger att cheerleading är en fjollig sport. Det är det inte! Jag har aldrig haft så mycket träningsvärk av någon annan träning som jag haft av cheerleading. Det är verkligen en konditions, teknik styrkekrävande sport. Alla som påstår att cheerleading är enkelt vet tydligen inte vad de snackar om.

F r å g e s t u n d

Fråga: Kan inte du ha frågestund igen? :D

Jo det kan jag ju. Svarar ja på min första då. Jag ger er några dagar och ingen fråga är en dum fråga :)

So get your ass up, show me how you burlesque

Åh heeeeeeeeeeeeej. Jag har lite problem med internett, därför var det tomt här igår.
Måste skynda mig nu för jag ska iväg och träna. Jag älskar att träna zumba, håret flyger åt alla möjliga håll och man går ifrån träningspasst (förutom super svettig då) väldigt glad och energisk. Träning måste vara kul annars går det inte.
Puss och kram

I'd rather have a life of 'oh wells' than 'what ifs.'

LIfe is the most spectacular show on earth

Åh jag vill se water for elephants and yes for the obvious reason, I've got to see more of Robert Pattinson in that smoking.
Cuz he's smoking hot.

En flytt innan flytten

Jag och mamma var igår och kollade på en superfin lägenhet. Mammas kollega är det som säljer den så hon ska rekomendera oss till sin mäklare så förmodligen så får vi den, någon gång i April i så fall. Den hade riktigt högt tak, super fina gamla fönster, öppen spis, helt ny renoverad med super fint och fräsht kök samt toalett.
Den enda nackdelen är att den ligger i min lilla stad, här jag alltid bott (nästan i alla fall). Hade så gärna velat flytta in till Göteborg, går ju skola där och det är en liten mer.. hmm vad ska man säga.. lite mer levande stad kanske haha. Om man inte har en H&M där man bor är det rätt illa. Men, lägenheten är jätte fin, vi behöver absolut flytta ifrån vår lilla temporära lägenhet och jag flyttar ändå iväg snart ändå, det hade kännts bra att lämna mamma i en sån fin lägenhet som den så jag hoppas verkligen att vi får den. Ni kan väl hålla en tumme åt mig.

If you call me I won't be home I'm hiding from the kingdom come

Jag och mamma har precis varit och handlat, jag står i hallen med en ICA påse i båda händer och mamma ropar "Brev från Explorius!" jag ojar till, kastar påsarna i marken, äggen går sönder men så hade mamma läst fel och det var bara från pensions myndightererna... bummer. Typiskt min vardag just nu. Det är lite som om jag redan flytat iväg, mina tankar har det i alla fall för de bor inte i Sverige längre.
Anyway så fick jag mail igår om möte med Explorius den 7 maj. Super kul och jag längtar redan!

CA vs AZ

Arizona ligger i sydvästra USA och gränsar till California, Nevada, Utah, New Mexico. Kallas också The Grand Canyon State. Till skillnad från California har Arizona ingen kust vilket är ett minus. Kanske finns det mer att uppleva i CA samt fler spännande städer. Men grejen är att om man blir placerad i Arizona kan man vara säker på att man hamnar någonstans som är - tror jag - mer eller mindre motsatsen till Sverige (wouldn't mind.) Man kan också vara säker på att kunna packa med hur mycket som hellst för inga kläder kommer varken ta plats eller väga särskilt mycket. Man har ju också California som granne så det blir väl i alla fall någon tripp till Los Angeles kan jag tänka mig.
En väldigt varm stat i alla fall med öknar, riktigt heta sommrar och milda vintrar. November till Februari är de kallaste månaderna och då är det omkrin 4–24 °C. Från Juni till September kan det vara från 32 till 53 °C (JA, 53 GRADER! Har läst en massa Arizona-utbytesstudent-bloggar och de har kommit hem hela, utan att smälta bort i alla fall) Arizona har en monsoon period i slutet av sommaren och då kan det tydligen vara rätt farligt.
Det finns mycket ödemark i Arizona men även stora mångmiljonstäder. Så här finns gott om shopping och andra roliga nöjen.
Arizonas flagga och Grand Canyon
Den största staden är Phoenix, detta är även statens huvudstad, USAs femte största stad och ger hem till 1,593,659 människor. Här är det över 38°C 110 dagar om året (JÄÄÄÄÄS), högre än 43°C är det ca 10 dagar per år. Vintrar är ca 18–22°C (lovely, lovely, lovely). Phoenix ligger på top ten mest felstavade städerna i USA, ligger på toppen av städer där det sker flest bilstölder i landet. Bella Swan växte upp här..

Tucson är statens andra största stad med 1 000 000 inv. Staden är känd för gamla västern filmer. Vädret här är några grader kallare än i Phoenix. Det går som kallas ner til -1°C och som varmast blir det ca 37°C.

CA vs AZ

Om jag hade fått frågan för en månad sen "Vart vill du helst bli placerad Eira? Kalifornien eller Arizona? Frågan hade varit lätt som en plätt, hade svarat Kalifornien utan att tveka. Men nu vet jag faktiskt inte vad mitt svar hade blivit, är super glad och lyckligt lottad att få hamna i någon av dessa stater.
Kalifornien ligger på västkusten, kallas The Golden State. Är USAs största stat i befolkning och är ungefär lika stort som Sverige. Gränsar till Oregon, Arizona och Nevada. Den bild vi fått av staten är varm och solig året om men det gäller bara de södra delarna. Det finns Sverigevärlder högre upp i landet också med snö och kalla vintrar. Kalifornien är en känd mediastat.
Kaliforniens huvudstad heter Sacramento. Statens fem största städer är:
Los Angeles, USAs näst största stad med 3 833 995 invånare. Staden får ca 325 soldagar och enbart 30 regniga om året. 27 - 29 °C är det ungefär en sommardag och 19 - 23 °C resten av året. I Los Angeles ligger bla Hollywood, Beverly Hills, Bel Air och Long Beach. Los Angeles är ett betydande centrum för kultur, vetenskap, teknik, internationell handel samt högre utbildning. Världens mest biltäta storstad.
San Diego, 1.2 miljoner. Min mamma bodde här ett tag och hon säger att det är en jätte fin stad. Gränsar till Mexico. Det är 22 - 24 °C på sommaren men endast några få temperatur skillnader resten av året. Var rankad som femte bästa stället att bo på i USA, 5 rikaste staden i USA och har en nionde plats på listan över USAs säkraste städer.
San Francisco 3,1 miljoner människor. Den andra mest folktäta staden i USA. Högsta livskvaliteten av alla Amerikanska städer. Ligger på 15 plats över de mest produktiva städerna i världen. Ca 22 °C om sommaren med några få skillnader om vintern. San Francisco är berömt för sommardimma, branta kullarna, spårvagnar, stora stränder, Golden Gate-bron och Chinatown.

Ain't nobody that can sing like me

Bea om Life is what happens when you dream outside your dream:
saknar dig redan :( 
kan du inte börja blogga snaaaart elleeeeer? :D

Nu är jag tillbaka! Till bloggen och till skolan. Har redan börjat längta till påsklovet, ledighet är ju utan tvekan av det bästa som finns! Det finns vissa människor som i slutet av veckan längtar tillbaka till klassen och till bänken, jag har aldrig varit en av de personera. Ändå är jag så eager på att dra iväg på ett High School år. Skolan i USA verkar rätt lätt ändå. Har förstått att det ofta är mycket läxor och grejer men att proven sammtidigt består av quiz med 1 X 2 alternativ. Har förresten gjort en liten sammanställning av mitt utbytesår som ligger uppe i "om mitt utbytesår".

När man inte riktigt är van vid att ha en klocka som ringer 05.55 om morgonen så är man rätt trött. Däckade på soffan förut och sov två timmar så nu måste jag snabba på med lite läxor. Kramar

Sometimes it takes a good fall to know where you really stand.

Jag har glassat omkring i solbrillor för första gången i år. Fikat. Sett en massa fimer. Bla love and other drugs (Jaaaaake Gyllenhaaaaaal) . Fikat lite till. Inte pluggat. Tagit en piknik i solen med älskade och saknade vänner (och nästan fryst ihjäl.) Hittat tillbaka till den Alingsåsaren jag är och hängt lite på donken. Saknat att blogga. Partajat. Sovit. Lagat god mat. Inte haft några lektioner. Fikat igen. Träffat nya människor. Och gamla bekanta. Hittade musik som jag blev kär i. Och kännt mig både hel och halv. Kommit på att jag nog inte alls tycker om mig själv. Skrattat och gråtit och helt plötsligt blivit en jävligt ärlig person.

Life is what happens when you dream outside your dream

Hej älskade läsare. Jag lämnar er för en vecka och tar ett datafritt lov. Jag är tillbaka på måndag igen och ni får ha det superbra tills dess. Ät semla för det är gott, sjung högt och dansa som en galning. Se en mysig film, låtsas att det finns en sol på himlen och skapa dagar du minns. Köp en burk nutella, umgås med folk du älskar och radera all depp musik från din spellista. Det ska jag göra.

I don't feel like typing today, so I let pictures speak for me instead

Time to pretend

"Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever.

And if things are going bad. Don't worry. It can't last forever either"

If you want to be happy then be, find something to smile about. Life is too short to wait around and be miserable.

Keep On Singin' My Song

14 Februari

Min alla hjärtans dag har varit jätte mysig. För mig behöver man nödvändigtvis inte fira denna dag med en flick eller pojkvänn. Det finns ju flera typer av kärlek än så. Men till alla som deppat idag, hoppas ni unnat er något riktigt gott idag, det har jag gjort. Jag åt ju som sagt våfflor med mamma, super gott med grädde, bär och sylt. Vi stekte lite pannkakor också så jag har varit rätt mätt hela dagen på det. Jag köpte roser till mamma påvägen till henne och fick av henne en bok, eat pray love. Träffade jag Amanda och vi spänderade några timmar i soffan, snacka, facebookade och kollade på Charlie and the chocolate factory, typiskt oss. 
Jag åkte med pappa till trollhättan och till pappas särbo, snacka ett lite tag i hennes kök och sedan drog vi hem igen. Jag älskar att åka bil föresten och lyssna på hög och bra musik, det är typ det bästa. Jay Smiths Like a prayer konstaterade vi gjorde skitbra som billåt. Nu pratar jag en massa skit så jag ska sluta, läsa min nya bok och sova. Hoppas ni haft en super bra Alla <3s dag och att ni fått många pussar och kramar.


It's the last chance to feel again

Fick sån himla lust med våfflor så mamma ska vandra till affären och hämta det åt oss, under tiden ska jag kolla på vampire diaries, har bestämt att Jeremy Gilbert är min valentine idag :) Det är nog bäst att han håller sig där i tvn ändå, jag dör lite varje gång jag ser honom.

Happy valentines! ♥

2 bilder ifrån igår

Efter SLEP-testet drog jag och två andra utbytesstudenter, Walter och Agnes in mot stan och fikade på condeco. Vi snacka på om allt mellan himmel och jord som har med USA, High School och vårt kommande utbytesår att göra :)


Jamaican me crazy

Idag har jag ätit pizza, glass och kanelkaka - snacka om att min mage är glad - sett på film och umgåts med Lina och Mirjam. Jätte mysig dag. Imorgon är det alla hjärtans dag, min favoritdag på året efter julafton men uppenbarligen tycker folk inte att denna dag är lika viktig som jag, så har inga planer alls. Skulle ju vilja se på bio, äta en massa röda hjärtan och dricka hallonsoda. Om min framtida pojkvän inte ger mig en chokladbox, några hjärtformade ballonger och rosor så kommer jag dumpa honom på störrt, det lovar jag! Nu ska jag kolla på solsidan, ha det bra! :)

Who speaks Swedish anyway?

SLEP-test

Jag höll på att skratta ihjäl mig under SLEP-testet. Först var den en hörövning, "This. Is. A. Test." upprepas två gånger och sen följer en massa instruktioner och sedan börjar provet. Man får ett blad med en massa bilder på. Man ska sätta en ring runt den mening som passar in på bilden. En bild var tex på två kameler som står raklånga, omgivna av ett staket med påståendena:
A. Two animals are eating
B. Two animals are standing on a fence (haha?)
C. Two animals are being fed
D. Two animals are surrounded by a fence
Hm...
Sen var det några som pratade, det kom en fråga om vad de hade sagt och man skulle ringa in rätt svar. Det var nog lite fler grejer också men kommer inte riktigt ihåg. Allt var egentligen väldigt lätt men blev rätt förvirrad och stressad så jag tror att jag kryssade i några slarvfel.
På den skriftliga skulle man var det några påståenden som man skulle para ihop med bilder. Man skulle tex skriva bokstaven som hade bilden till meningen "the boy with the bucket is not as short as the other boy." Tough one ;)
Man fick en text med ordluckor och så fick man 4 olika alternativ till vad det skulle vara och så skulle man ringa in rätta svaret, sedan sumera texten. Det var lite svårare tycker jag men jag blev nog godkännd i alla fall. Testet är tydligen till för rektorn på ens kommande high school. Alla utbytesstudenter gör samma test för att det ska bli en rättvis bedömning.

So go downtown

Ska snart iväg och göra SLEP-test vilket är ett engelska prov som alla utbytesstudenter ska göra. Hoppas, hoppas att det går bra! Ska möta upp Katt på vägen och det ska bli jätte skönt att pladdra på om utbytesgrejen till någon som faktiskt fattar vad man snackar om. Såhär socker-aktig har jag inte sett ut sen i sjuan tror jag, kör på en 60's style idag och jag älskar det. Ta mig tillbaka till den tiden för en dag och jag hade varit lycklig för resten av mitt liv.

Everything about me seems to have changed. Step by step, I got a brand new walk I even sound sweeter when I talk

God morgon sunshines! Var nästan uppe med tuppen idag, riktigt tidigt. Väckte mamma med en massa glad 60-tals musik men hon ropa till mig "it's a blessing to have you in my house" och gav mig sen en puss på kinden, så jag har en känsla att hon inte har något emot det. Nu ska jag bunka upp med en riktig god frukost till oss båda, mixtra smoothie och fortsätta att lyssna på härlig musik, har bestämt mig för att denna dagen ska bli bra för jag kom på att allt blir vad man gör det till. Where Have All The Flowers Gone

Born this way lyrics

It doesn't matter if you love him,
Or capital H-I-M
Just put your paws up
'cause you were born this way, baby

My mama told me when I was young
We are all born superstars
She rolled my hair and put my lipstick on
In the glass of her boudoir

"There's nothin wrong with lovin who you are"
She said, "'cause he made you perfect, babe"
"so hold your head up girl and you'll go far,
Listen to me when I say"

I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't be a drag - just be a queen
Just be

Give yourself prudence
And love your friends
Subway kid, rejoice your truth
In the religion of the insecure
I must be myself, respect my youth

A different lover is not a sin
Believe capital h-i-m
I love my life I love this record and
Mi amore vole fe yah (love needs faith)

Don't be a drag, just be a queen
Whether you're broke or evergreen
You're black, white, beige, chola descent
You're lebanese, you're orient
Whether life's disabilities
Left you outcast, bullied, or teased
Rejoice and love yourself today
'cause baby you were born this way

No matter gay, straight, or bi,
Lesbian, transgendered life
I'm on the right track baby
I was born to survive
No matter black, white or beige
Chola or orient made
I'm on the right track baby
I was born to be brave

Same DNA....but born this way
Same DNA....but born this way

Same DNA....but born this way

Lady Gaga's nya singel Born This Way har nu släppt och jag måste säga att jag inte riktigt gillar musiken ännu men den smälter säkert in precis som allt annat hon gör. Låten har i alla fall ett jätte härligt budskap och jag älskar låten lite bara på grund av det.
Jag beundrar alla människor som vågar att köra över normen och det gör verkligen Gaga, hon är en riktig rule-breaker och en inspiration. Det är så härligt att alla hennes miljontals fans accepteras hennes galenskaper och ser lite utanför boxen de också. Det ger lite hopp för denna uppklistrade värld vi lever i. Pop your colors, shine and rule the world. What's stopping you? To anyone that ever told you that you're no good ... they're no better.

A year from now..

Göteborg: 0°C
Phoenix, AZ: 22°C
Los Angeles, CA: 23°C

My swedish is already screwed and I'm not even in America yet!

Jag pratar engelska mest hela tiden, hade jag kunnat hade jag bytt ut engelska mot svenska. Och jag har ett problem, när jag väl börjar prata engelska har jag jätte svårt för att byta tillbaka igen. Jag har alltid engelska uttryck och meningar jag vill säga och får just nu tänka lite innan jag öppnar munnen för att först översätta till svenska. Ibland blir det fel ändå, ett exempel är när pappa ringde förut och jag skulle säga lektion och sa klass istället (lektioner=classes på engelska) Har redan börjat konvertera till Amerikan.

California here we come

Nu när jag varit sjuk ett par dagar, levt på yoghurt och varma koppen, ruttnat på soffan och zappat tvn har jag sett ett par avsnitt av The O.C, en serie jag var helt besatt av förut. Får en otrolig nostalgikänsla av O.C introt men ska jag vara ärlig kan jag inte riktigt förstå varför jag var galen i serien. Ryan är nog den mest tråkiga personen på jorden och Marissa är ett totalt vrak, Seth och Summer är härliga.. och Sandy. Kanske behöver man följa upp serien eller så är det bara så att jag helt enkelt blivit för gammal för att kolla på en massa eländiga rich kids. Det är lite kul att kolla på serien ändå för att få en glimt av California, tänk om detta faktiskt skulle bli mitt hem.

The united states of awesome

Arizona California guaranteed

Jag var tvungen att fråga mamma om garanterat betyder troligen, hon sa att det betyder helt säkert och nu har jag lett konstant i en timma. SOOOOOOOOOOOOOOL, palmer och så långt bort ifrån Sverige på alla sätt och vis.

A p p r o v e d

"Congratulations!

Your application has been approved. Your profile and information are showing as available for placement in the region/state you requested or where assigned to upon acceptance of your application. Once you are placed with a family, your host family information will be available below."

Approved - Your application has been approved by ISE! ISE is in the processing of locating a host family.

Region: West - Guaranteed - Arizona Guaranteed
nterests:   dancing     family activities     going to the movies     music     shopping     travelComments:   State Guarantee-California,Arizona
Eira is a funny, spontaneous, honest, friendly girl with a big heart. You can often find her sitting with those who are alone, as she likes to make everyone feel valuable. Eira is a member of Amnesty International to support work for human rights. Eira used to be a cheerleader and would love to be one in the USA, while on the program. She loves to work out at the gym and dance. Eira has a B average with an excellent level of English skills. She is very motivated and has great potential for success.

I'm sick in the head

Idag under första lektionen kände jag mig riktigt risig. Mamma har legat hemma med influensa i flera dagar och jag blev rädd att den dragit över mig också så jag åkte hem. På vägen somna jag och väl hemma slockna jag igen och sov fem timmar. Jag är inte en person som sover särskilt mycket så när jag är såhär trött är det ett bra täcken på att jag är sjuk. Förutom att sova har jag kollat på film, Bedtime stories som nog är världens mysigaste och så har jag ätit digestivekex med hallonmarelad så trotts att huvudet dunkar är livet inte så illa. Får se hur det blir med skola imogon men ska verkligen försöka sega mig upp för imorgon är det Lina-och-Amanda-onsdag.
Å när jag var på språkresa på Malta åt jag sånna här mest hela tiden, fruitcoctails, med massa goda bär och meloner, kiwi, vindruvor och annanas. Supergott.

Actually, can I have five more of these little blonde bitches?

Är på mammas dator och bland en massa gamla Twilight bilder hitta jag tre års gamla bilder på mig själv. Var väldigt annorlunda på den tiden. Osäker, ytlig och väldigt olycklig. Känns det inte som om saker och ting blir bättre hela tiden ändå?

I'm ready for the pressure the drama and the pleasure. Got my whole life here in front of me I'm taking over when I hit the streets.

Nu har ännu en delbetalning skickats iväg till Explorius men det är det typ.
Jag har inte blivit bekräftad, vet inte när jag kommer bli det heller.
Jag vet inte när jag åker, vart jag åker, till vilka jag åker, med vilka jag kommer umgås med, vilken skola jag kommer gå på. Har ingen aning om hur mycket jag kommer längta hem eller hur stor saknade kommer vara efter älskade. Kanske kommer jag att sakna snö och barrskog, midsommar och falukorv. Kommer säkert sakna att åka tåg, kommer sakna fullkornspasta och mörkt bröd, enkelhet och lagom. Kanske inser jag för första gången i mitt liv att Sverige faktiskt är en bra plats att bo på. Tänk om jag hatar min värdfamilj, tycker alla i skolan är hemska och jag hatar den Amerikanska kulturen. Eller tänk om jag blir totalt kär i stället och aldrig mer vill tillbaka. Tänk om någon i min närhet skulle bli sjuk eller dö under årets lopp eller att jag och alla där hemma förändras och inte längre passar ihop när jag är tillbaka. Tänk om tiden skulle döda vår vänskap.
Ibland känns det som om jag måste burra ner mig i negativa tankar för att inte ha för höga förväntningar, det är liksom mycket möjligt att jag har det.

We're the song inside the tune full of beautiful mistakes

"Then I finally realized that there is no perfection. It's about finding the beauty in the cracks and the holes and the imperfections , the seemingly imperfected that's so perfect and beautiful. I didn't really get that. The raw quality of cracks and graininess and all of the beautiful stuff that goes along with just pure h o n e s t y ."

I have tried to express the terrible passions of humanity by means of red and green.

Är helt slut just nu. Slutade tidigt men har ränt runt på stan, packat, släpat omkring med tunga väskor, sprungit fram och tillbaka i regnet, det sista jag känner för just nu är Geografi men vet att jag behöver ta tag i det annars blir det bara jobbigt sen. Köpte B&J cookie dough och godis till min kompis förut, hon hade haft en jobbig dag så jag mötte upp henne vid bussen med en kram med hopp om att hon kanske får en njutbar kväll i alla fall. Önska att jag köpte lite till mig själv också men tror visst det ligger lite gammal choklad i skafferiet. När man ska plugga har man all rätt i världen att äta precis vad man vill.

Movie 003

You and I will be young forever.

Har varit på två födelsedagsfiranden i helgen. I fredags för en tjej jag inte kände men hade riktigt kul ändå. Dansade järnet och sov sen över hos Annika.

Och igår firade jag och några tjejer i klassen vår fina vän Yamila som fyllde arton förra lördagen. Vi hade riktigt mysigt, lyssnade på turkmusik och fick dansat alla jordens folkdanser. Lägger nog upp en video på det senare haha.

Tamara lärde oss Danza Kuduro dansen så nu kan jag den äntligen en gång för alla

Why can't she do exactly as she please without being called a million things?

“Throughout the history between men and women the issue of sensuality, there have been so many double standards. I could go on and on about the unfairness of it all. That’s why through my own creative process, the songs I put out, the videos I make and then in signing on to this (Burlesque) project—any ways I can express myself in ways that will empower women to feel comfortable in their own skin…I’m all up for it. I've always been intrigued and fascinated with Burlesque dance, the beauty, and the art of it. I think it's a really empowering thing for women.” - Christina Aguilera


If I want to be provacative, well that ain't a sin maybe you're not comfortable in your own skin.

Breakeven

God morgon på er. Vaknade med skrammel utifrån köket i morses, mamma har bakat bröd, gjort äggröra och handlat allt en riktig frukost bör innehåller. Hon har sina tjejvänner över men istället för att sitta och snacka jobb hade jag tänkt att ta med mig en tallrik med god macka, melon och te ut till vardagsrummet och kolla på senaste avsnittet av vampire diares. Har inte sätt det ännu, kom hem 2 igår och inte varit hemma alls på hela helgen. Har haft en jätte kul helg men nu ska det bli skönt att krypa under filten och kolla lite vampyrdrama. Vi hörs senare och jag lägger upp lite bilder ifrån helgen. Puss

You just gotta ignite, the light, and let it shine. Just own the night like the 4th of July

Ska iväg snart till Göteborg och parta med min vän Annika. Vet inte riktigt om jag bloggar imon för jag ska till en vän på kvällen så stannar kanske i Göteborg över dagen. Men vi hörs, nu får ha det super bra. And rule the world.

Yσυℓℓ αℓwαys bє мy тнυηdєя

Jag älskar att variera mig. Jag är en såndär person som lätt blir uttråkad, behöver hela tiden testa nya grejer. Jag längtar alltid iväg, mamma säger att hon tror det är för att jag vill fly men själv tror jag att jag bara är en nyfiken person som alltid letar efter det bästa världen har att bjuda. Testade massa olika frisyrer ett tag, har haft kort, långt, page, lugg, uppflipt, rakklippt men kom alltid fram till att klassiska snebenan passade mig bäst så nu har det inte inte blivit många roliga klippningar på ett tag tyvär. Men färgning är fortfarande kul, har bla haft orange och rött. Försökte mig på blont en gång men vet inte riktigt om man kan kalla resultatet blont faktiskt. Anyhowish, så färgade jag håret igår till en mörk brun, skulle tro att det är min naturliga jag har nu. Hade velat ha en mer varm nyans egentligen men det blev helt okej med detta tycker jag.
Före
Efter
Rockar Star Wars och leopard idag :)

Watermelon vans

Blev lite kär nu

&denim

Min söta pappa har åkt bort för att skärmflyga över helgen. Han är så himmla äventyrlig av sig, tar på nya utflyckter hela tiden. Har jag ärvt det av honom? Svar ja. Kanske inte gör lika sportiga grejer men är nog precis lika nyfiken som honom.
I alla fall så när jag kom hem var kylen fylld med en massa gott medans som jag har när han är borta. Jag är ju inga syskon och mina föräldrar är skilda så blir helt ensam hemma och det är rätt skönt ibland. Jag blir alltid så mycket duktigare då; städar, lagar mat, lägger mig i tid och läser en bok för man får en liten såndär vuxen känsla av att bara ta hand om sig själv och inta ha några andra som servar än. Ser fram emot riktigt mycket tills jag flyttar hemifrån och det gör jag ju faktiskt delvis snart. Är jätte glad som haft föräldrar som uppfostrat mig till att bli väldigt självständig, något som nog kommer ifrån min historia också iförsig. Jag hänger sällan ut saker på andra för den enda man verkligen kan lita på är ju sig själv, jag vill ta saker i egna händer och ha kontroll. Tur att jag är sån, annars hade jag nog inte vågat flytta till andra sidan atlanten helt ensam.


Är bild från en massa massa massa år sedan. Jag är inte så lik mig, eller?

Don't you crave a little?


Amazing horse


Såhär ser det ut när vi är tillsamans! Det blev att vi baka oreokaks-muffins med glasyr och blåbär, äpple och pecanötspaj. Riktigt jäkla gott och jag överdriver inte när jag säger att slickade rent! När jag äter sött har jag inget stopp, oavsett om jag är jätte illamående och egentligen inte alls vill ha. Äter bara för att det står där och ser fint ut typ, behöver inte ens tycka det är gott. Lina fick ett nytt uttryck igår som löd "Om inte Eira vill ha, då vet jag inte..." Jag har en för henne och den går "Du kan lura Lina men du kan inte lura mig" Det är nämligen väldigt lätt att lura i henne saker och det är väldigt underhållande. Jag har nog förresten en hälsning ifrån henne som kanske kommer upp senare.

I alla fall så sov jag hos Amanda och idag känner jag mig väldigt trött för vi både låg och snackade och skrämde upp varandra tills sent om natten. Jag slog Amanda i huvet för jag blev rädd att hon var ett monster. Tror aldrig hon vill träffa mig igen. Fick skicka ett sms idag och fråga om hon fått en blåtira men det hade hon tydligen inte.

Nu måste jag plugga lite och tvätta, låter som en rolig torsdag va? Imorgon är det äntligen fredag och helg!

The thing about love

Direkt efter skolan imorgon ska jag mötas upp med mina två favoriter och så ska vi baka. Jag längtar, längtar, längtar! Vi gick i samma klass förut men nu ses vi så sällan för vi studerar alla tre i olika städer. Trots det så håller vi hårt i varandras händer. Det spelar ingen hur ofta vi ses eller vad vi hittar på när vi är med varann. De enkla och sköra vänskapen är den allra finaste, där det inte handlar om en massa ytliga saker utan bara om den enkla och rena kärlek man har till varandra. Av den anledningen är jag inte rädd att vi glider ifrån varandra för vår vänskap sitter mycket djupare än "Hej - vad gör du? - inget sj? - detsamma. End of discussion" kind of thing. Jag tror att om man verkligen vill få något att fungera så får man det att fungera, oavsett förutsättningar. Jag vet att jag alltid kommer att kämpa för att hålla vår vänskap levande och aldrig låta den rinna ut i sanden. Det är så himla mycket jag vill göra tillsamans med dem i framtiden och jag kan spela ut allt i mitt huvud för för mig släpper vi aldrig taget.

Bounty cupcakes och blåbär&äpplepaj med pecannötter

6 months to go.

Perfekt att börja Februari med regn tycker jag :)

RSS 2.0