Salt in the air, sand in my hair.

Hej fina ni, nu är väskan packad och jag drar till Puerto Peñasco, Mexico! (Si abuelo-fuser, me comer anvendar mino Espanol kunskapero! Voy a comer los cajos!) För alla som inte viste det så är jag en mästare i Spanska och langat hem MVGt alla mina strålande terminer. That was a lie. Ska dit med mina utbytisar och vi ska sova och ha bonfire på stranden, grilla smores och åka båt, sola och bada. Helt okej eller? I'm so super duper excited. Känns som om jag skrivit sånahär inlägg ett par gånger nu men jag kunde inte vara gladare för jag älskar ju att resa. Ni får återigen ha en lovely helg och så är jag tillbaka på måndag igen. Love. 



Har en fråga till dig; hur ser din mobilsituation ut?:) Förklara liksom allt, abonnemang eller kontantkort, internet eller inte internet, bra eller dålig mobil, osv? Please, du vet att jag är nyfiken inför mitt egna kommande utbytesår :) xx
Svar: Hi doooollll! Jag har unlimited texting, calling and internet som jag betalar monthly med kontantkort. Har ju en blackberry curve och den är helt okej. Anything else? Love you!

men åå söte!
Jag hade dött av längtan att få krama honom.
kram
Svar: Det gör jag!

All good things come to an end, don't they? :/
Svar: They do! Men när något tar slut börjat nått nytt, har så mycket kul att se fram emot i Sverige nu :)

Är du Junior eller Senior ? Och är det bara seniors som får gå på prom ? :) btw ÄLSKAR din blogg ! :D
Svar: Jag är Junior och det är Juniors och Seniors som får gå. Men om en freshman eller sophmore blir invited från en jr eller snr får de också gå. TACK!

Alla klänningar var fina! :) vad använder du för schampoo btw? Ditt hår ser så lent ut :)
Svar: Jag tycker att mitt hår är ett skatbo så tack! Använder antingen Aussie eller Victoria's Secret so sexy ;)

Herregud! Den vita vad det finaste jag har sett!! Åhhhhh avis. Frågar killarna ut tjejerna precis som i filmerna? Alltså storslaget, typ att de skriver PROM på en bro när tjejerna åker förbi, eller om de ställer sig på kaffeteriabordet och skriker/ dansar en segerdans innan de frågar? (heehe) Eller är inte lika "seriöst" som man kan tro?. Och vem ska du gå med? Underbar blogg btw! Puss
Svar: Dom har inte riktigt börjat fråga än för det är i maj men har hört att det brukar vara en rätt big deal, kanske inte riktigt så stort, det är nog lite filmaktigt dina exempel. Men stora skyltar, massa balonger, skriver över hela bilar och gör små överaskningar och så. Jag lovade min vän att ställa upp och vara hennes partner för hon gjorde precis slut med sin pojkvän så jag ska vara hennes singlelady haha

Hur kan man inte vara brun när man bor i Arizona????? :o haha, du är brun å snygg?? Pusss
Svar: Bra fråga, dom håller sig borta från solen här.. knep som tusan. PUSS

Chandler Mall ligger typ 20 min med bil ifrån där jag ska bo :D
Saknar dig min pingla! Så vacker du är <3
Svar: Det är SICK! You're gonna love it! Och jag saknar dig, snart så. Tack finis och rakt tillbaka till dig.

ska du inte byta profilbild? :)
Svar: Kanske jag borde haha

hej, ville bara förklara lite om hunger games haha..
grejen är att alla i The Capitol har det bra och har blivit uppväxta med att the hunger games bara är någon slags "dokusåpa". det är också bara de i the Capitol som hejar på och tycker att det är kul, mest för att inga av deras barn måste vara med.
anledning till att the hunger games ens existerar är ju för att distrikten gjorde uppror och the Capitol vill liksom visa för de hur små de är, liksom "vi tar era barn och mördar dom och det är inget ni kan göra åt saken". det är också obligatoriskt för alla att titta på spelen så även om man inte vill så måste man. såå, där har du lite svaret på det du tyckte var konstigt
Svar: Ja jag vet, tycker fortfarande som jag gör. Men tack :)

får man lägga till dig på facebook? (a)
det känns liksom som att vi känner varandra för att jag läst din blogg så länge hiihih
Svar: Haha aw, ja men det är klart du kan Eira Ljungberg heter jag :)

A moment on your lips is a lifetime on your hips.

Kör på hälsovecka!

Ooh sometimes I get a good feeling, yeah.

Life is for deep kisses, strange adventures, midnight swims and rambling conversations.

Idag är det prick två månader kvar här! Har sagt det innan men vad tusan hände med tiden? Kom hit och trodde att jag skulle stanna föralltid kändes det som men nu känns det som jag precis kom hit. Ändå när man kollar tillbaka är det ju helt galet hur mycket jag varit med om och hur mycket det är jag gjort som jag innan bara drömt om. Har haft high and lows, upptäckt saker jag fullkompligt älskar med USA och andra saker har jag lärt mig att uppskatta med Sverige. Kommer komma hem med 1000 nya minnen, ett par extra kilon, massa nya vänner, en andra familj, thicker skin och en helt annan syn på världen. Utan tvekan det mest memorable året i mitt liv. Kommer ju alltid att minnas mitt år som 17 åring. Och det är det jag tror det handlar om, att skapa ett liv man minns.

Oroligt mixade känslor i alla fall för att åka tillbaka. Detta har varit mitt liv de senaste 10 månaderna, kommer bli sjukt konstigt och svårt att bara lämna det. Tror en anledning till varför jag inte haft en massa hemlängtan är för att jag vet att vad som finns i Sverige kan jag ha föralltid sen om jag vill det. Mitt liv här är bara för detta året. Därför kommer det nog bli väldigt mycket svårare att lämna Sverige än att lämna USA. Jag kan åka tillbaka och hälsa på men det kommer inte bli samma sak som med Sverige där jag har min plats. Kan spara alla mina Sverige-tankar till senare för det kommer helt klart att bli en hel del av det. Tror det har fått mig att hålla mig ifrån att sakna allting. Ser fram emot såklart att träffa alla mina vänner, min familj, pojkvän och allt det där hur mycket som hellst. Men efter ett par månader kommer allting att gå tillbaka till precis som vanligt igen.
Hör syssorna ute just nu och jag kommer sakna små saker som det. Att kunna sätta sig i en bil och så befinner man sig i LA 6 timmar senare. Och alla vänner och framförallt min fina familj. Usch, vill inte tänka på det :(

Prom dress shopping

Kärlek på detta. Undrar hur många gånger jag drömt om prom egentligen. Snacka om dream come true. Åkte iväg till Chandler Fashion Mall idag tillsammans med mina tjejkompisar efter skolan med miljontals fina långklänningar och timmar i provrummen. De två sista är mina favoriter, plus en svart som jag inte har bild på. Tycker ni om dom? Åt på panda express och deras orange chicken som jag inte kommer kunna leva utan sen. Austin kom över efter ett tag också och vi shoppa tills alla var helt utmattade. Kom hem utan några påsar i alla fall. Får väl se vad jag hittar på. Massa kramar :)

Every love story is beautiful but ours is my favorite one.

Ibland måste jag stoppa med ett litet inlägg om min kärlek :) han är ju faktiskt den finaste delen av det här året. Vår love story är lite annorlunda men för mig är den en såndär kärlek man ser på film och folk skriver romaner om. Där mil inte spelar roll eller att vi bara setts en dag, för det räckte. Den är äkta och den är stark.
För de som inte vet så träffades jag och Sebastian på en utbytesträff precis innan vi båda åkte iväg. Jag till Arizona, obviously, och han till South Carolina. He got me all hooked that one day. Vet inte var det var men han hade liksom allt och ju mer jag lär känna honom desto mer älskar jag honom. För mig är han perfekt. Vi har hållt kontakten stark sen dess, pratat slut på hans minuter på telefonen på typ tre dagar och fått regler satta mot oss, brytit dom också och gått igenom allting här tillsammans. Jag träffa någon som jag är helt madly in love with och en som jag aldrig kan få nog av, till skillnad från alla andra killar jag tröttar på på två minuter. Han tar hand om mig som en liten prinsessa, är min bästa vän, min dream guy och pojkvän i ett.
Hur knasig situationen än är har det inte känns mer rätt med någon annan även om jag inte kan ha honom till 100 procent just nu. Jag saknar honom varje dag så mycket och kan inte vänta på att hoppa in i hans armar sen i juni igen. Helt stört egentligen att gå från att ses första gången som främlingar och som girlfriend boyfriend nästa. Men det är något jag gillar med att varken någon av oss planerade detta men vi liksom bara spang in i det och det bara hände. Han ger mig det största leendet bara av att prata och hans gulliga sms gör min dag. Han lyfter upp mig när jag är nere, gör dagarna ännu bättre när de redan varit underbara och får mig att känna mig trygg och en hel mängd älskad, tusen mil bort. Det är bra jobbat. Han betyder mer än jag skulle kunna säga.


Look like a girl, act like a lady, think like a man, work like a boss

Vilka minne du kommer att bära med dig. Ser helt underbart ut.
Har själv adlrig varit till Kalifornien, men Ken bodde ett tag i Long Beach, men han har lovat at ta mig tillbaka dit för en raodtrip :)
Svar: Jag veet!! Helt galeet. Aha vad kul, då måste du verkligen åka till San Diego i alla fall, åk till La Jolla, så himla fint!

Snälla snälla läs böckerna!!! Så hiiimla bra. Jag hade många kompisar som sa exakt så här till mig men jag var skeptisk och ville ändå inte läsa. Folk sa liksom att det var de bästa böckerna de läst men jag var bara tjurig och sa att näää jag gillar inte den typen av böcker, inte min genre tyvärr. Men sedan var vi tvungna att läsa den första boken på svenskan i skolan, och jag var helt fast! Så fort vi gjort klart uppgiften i skolan läste jag snabbt tvåan och trean bara för att dom var så otroligt otroligt bra!! Men ja hoppas att du inte är lika tjurig som jag och kanske iaf kan tänka dig att börja läsa, utan att du blir tvingad av skolan ;) Pretty pleeease
Svar: Aa jag får nog göra det, alla är ju helt fast, lämnar inte ens böckerna när de är påväg till nästan lektion utan går i korridorerna och läser, så jag får nog ge dem en chans haha. Kram

måste bara säga att om man har läst böckerna så vet man att de här spelen har ett syfte :) inte ett särskilt bra men det är liksom inte bara för skojs skull. Tror det stog i inledningen till filmen också :)
Svar: Aa jag vet, det var något om the capital lalala. Men jag tyckte endå det var så stört med alla som heja på och stöttade the games som underhållning typ

Om du har Tumblr vad heter den isf? :D
Svar: Jag hade en men postar inget längre utan följer bara en massa tumblrs :)

Hej!
Älskar din blogg och dina bilder är underbara!
Satt nu och tittade tillbaka på äldre bilder och såg (i inlägget "corona del sol high school") att du kramade någon som hade en EXTREMT fin ryggsäck. Du skulle inte kunna fråga vad det är för märke? <3
Puss...
P.S Hur mycket engelska tycker du att man behöver kunna och hur bra uttal behöver man ha för att känna sig trygg eller över huvud taget kunna åka och vara utbytesstudent i USA?
Svar: Wie, tack! Den är från Jansport tror jag som typ allllaaa på min skola har. Hm, alltså så länge man kan hålla ett samtal och förklara sig. Sen så tycker de flesta att det bara är sött, och sexigt, med accenter haha so

Är det där en iPhone 4 du har i handen på bilden? What ever happened to the blackberry? :(
Svar: Yes det är en iPhone men den är inte min, har fortfarande min lilla blackberry ;)

Yeaah, the hunger games är huge i Sverige också! Saw it yesterday and i hate to admit it (and this is hard coming from a twilight fan) but man, i seriously think the hunger games is sooo much better! I Adore everything about it, not to mention the gorgeous men staring the movie! Team peeta all the way! :D
Har du läst böckerna förresten? Älskar din blogg Eira!
Lots of love! Xx
Svar: And I love your comments cutie, I think you're my best followers haha! ;) Yeah the movie was good, I get it why so many people are obsessing about it. I haven't but I will I think. Is it good? Tons of love back!

Jag ska också se hungerspelen ikväll!! Åh vad kul, helt plötsligt kändes det som om vi var liiiiiite närmare varandra <3 nu ska jag precis gå upp å döma lite handboll å tjäna pengar, du ska la gå och lägga dig snart. Pusssssss fuser
Svar: Hihi hungerspelen, vad kul det lät. Ja men precis, åh jag saknar dig så mycket ditt knas. Vad kul med handbollen. Hoppas det gick bra! Massar kramar TÖLPEN

Älskar den låten! we are young - Fun :)
Svar: Ja jag med, har sjungt på den hela helgen!

Skrev just färdigt final draft för mitt Junior Project in English. Värt att fira!

To show that they don't owe me

Hunger Games var bra gjort och den var bra, spännande och så, men för mig gillade jag inte riktigt handlingen. Om man ska slåss tycker jag i alla fall att det ska ha ett syfte och för något bättre men denna handlade om barn som slaughter varandra bara för spel. Knepigt tycker jag. Men det var kul att se för den är verkligen omtalad här borta. Känns som om varenda kotte på min skola läst böckerna och är helt tagna så de måste ju vara bra. Castet var ju här i mitt mall för ett par veckor sen och signerade och det var såklart en stor grej. Har för övrigt gått på väldigt många filmer i år känns det som, några av dom jag sett är The Help, One day, The Lion King 3D, Shark night, In time, The Vow, Beauty and the beast 3D, Parnormal activity 3, Hunger Games, Breaking Dawn, New Years Eve, Hugo, The Descendants, This means war. Det är rätt konstigt när man märker att vissa inte ens kommit ut i Sverige än, typ the vow som kommer i maj eller nått sånt tror jag? Det är ett av plussen med att bo här, man får allting först. Och ett annat är att man inte behöver se filmerna med subtitles, vad det nu heter på svenska. Och biobiljetter, precis som allt annat, är så mycket billigare och kostar typ bara 60.

Lite mer bilder från San Diego. Vill tillbaka!!

 

No one knows what it means but it's provocative.

Vilken mysig eftermiddag. Har egentligen inte gjort nånting men ibland tycker jag att de små stunderna är de bästa. Vi hade pep assembly idag och jag älskar ju dom, spiriten och allt det där är underbar och jag hade superkul med ett par vänner där. Men att kunna ligga och sola i slutet av mars i sommarvärme när man kommer hem ifrån skolan, det uppskattas nästan lika mycket. Fick inte sådär jättemånga timmars sömn inatt så när jag kom hem stack jag ut och bara la mig i solstålen. Visade sig att Sebastian var utelåst så vi pratade tills hans värdfamilj kom hem igen och jag satt där med fötterna i poolen, blött hår och solen i ansiktet och vi prata om allt och ingenting. Och när vi la på gick jag tillbaka och la mig igen och somnade där och jag vet inte riktigt hur länge jag sov men jag kom just in med bränna. Vi har precis beställt hem chinafood (looooove) och jag ska iväg om ett litet tag och se The Hunger Games som är världens största grej här. Samma sak i Sverige? Det ska tydligen vara nya twilight men vi får väl se.

Galet vad hemma man blivit i allt nu, glömde helt att ta bilder under assemblyn, men har ju laddat upp rätt mycket bilder och videos från det innan. Idag var det Track and Field, Vollyball and Lacrosses time to shine och de blev hyllade på alla möjliga sätt. The pommies uppträdde och så. Ni vet i filmer så är ju alltid the cheerleaders de populära, på min skola är det the pommies. Dom har pommar och så och hejar på lag men de fokuserar bara på dans och är sjukt duktiga, tror att det finns nått klipp från dem med. Det har ju varit spirit week och de som hade bäst utklädnad under veckan blev utsadda. Idag var det superhero day så min lärare klädde ut sig till Tor. Det hade liksom inte hänt att lärare i Sverige också klädde ut sig. Tycker det är underbart. Sen så blev jag framröstad som programledare för CDSTV (corona del sol high school TV) som visas varje fredag och onsdag under tredje lektionen där man berättar lite vad som hänt/händer i skolan under veckan och lite annat sånt. Så nu kommer min fina Swedish accents höras över hela skolan onsdagar och fredagar. Är så excited!

hej!
skulle inte du kunna sätta ihop en lista på 25 regler som är lite chockartade/konstiga för oss andra?
du srkiver ganska ofta att du har konstiga regler om datortid osvosv och det skulle vara kul att läsa om! :)
sen undrar jag om du är glad hela tiden? du verkar vara lycklig 100% av tiden i usa?!
tack för en bra blogg!
Svar: En sån lista kan jag göra men jag får nog fråga min local coordinator för jag har inte allt i huvudet.
Nej det är klart jag har dippar och jag har skrivit ett par inlägg om det också. Det är jobbigt ibland. Man går ju igenom saker här precis som i Sverige och men här är det tuffare för man har inte så mycket att luta sig mot när hem, familj och vänner är 1000 mil bort. Men jag tror starkt på att allting blir vad man gör det till och på att välja att se saker på den ljusa sidan och att man liksom själv bestämmer hur man mår. Försöker att alltid vara possitiv och hitta nånting bra med allt och se det som en learning experience istället för att gå emot det. Lägger min kraft på det som är kul istället helt enkelt och jag är glad för det finns så himla mycket att vara glad för.

Tonight we are young, so let's set the world on fire. We can burn brighter than the sun.

Hej på er :)
Jag orkar inte blogga så jag är inne på tumblr och weheartit istället. Det är addictive, ska bara kolla en sida till, och en till, och en till och så är man hooked. Men man får massa inspiration där ju, weheartit är min terapi. Jag startade ett nytt konto för jag kände för att börja om bara så Här är den. Prata med Paula när jag höll på att klicka runt och hon tyckte att jag skulle heta ilovepaula så det blev mitt namn och stämmer så bra. Om ni har weheartit så får ni gärna kommentera era, kul att följa ju :) Paulas är iloveeira hah.
Var inne på en massa bloggar tillsammans med vänner i skolan och de sa "Sweden is so hipster! I love it" och det finns väl viss sanning i det. Många klär sig ju rätt tumblr aktigt där borta i svea och jag saknar faktiskt sveriges good sense of taste. Woho, engelskan går på topp just nu.
Brittany bakade en orio cake idag och hon bad mig smaka och frostingen var så maffig att jag blev mätt som en plätt av bara en liten sked. Den var sådär dunder amerikansk och hur stor som hellst och ser ut som en gigantisk oreo, men god.
Har för övrigt haft drama, drama, drama i skolan idag. Skitsnack fån tjejer och killar som försöker övertyga mig att gå bakom ryggen på min pojkvän. Nu uh. Känns lite som om man går på högstadiet igen för allt är mest bara en lek, alla utbyttjar alla och aa, det är annorlunda bara. Men nu ska jag skriva ihop min presentation snabbt. Önska mig lycka till för det behöver jag. Puss.

Hej Eira! Jag åker nu 12/13 och undrar vilken amerikansk organisation du hade (ISE, ASSE eller Worl Heritage osv.)
Och vad du tycker om dem! ;)
Svar: Jag har ISE och jag tycker de är bra. Tror att det hänger väldigt mycket på vem som är ens kontaktperson dock, min är underbar. Men det finns en miljontals regler och det kan vara frustrerande ibland. Att man inte får göra sånt som är olagligt här, I get that. Men alla småregler om hur mycket man får vara inne på dator, hur mycket man får prata i telefon, hur föräldrar får hälsa på m.m, även om de är satta för att jag ska få det bästa utav upplevelsen här så känner jag att jag kan ansvara över mitt liv själv tack. Det kan vara frustrerande för jag orkar inte att någon annan ska bestämma hur jag ska leva. Men jag tror inte att det är en ISE grej utan så är det nog för de flesta organisationer kan jag tänka mig. Lycka till med ditt år! :)

I carry your heart with me, I carry it in my heart.

Hej på er. Jag har haft en loovely dag, fikat och hängt vid poolen. Och skjutit upp mina läxor så detta blir ett fort inlägg. Funderar på en frågestund för jag är på frågehumör. Anyways, det är spirit week i skolan,
Monday: College day
Tuesday: Swoll Cats and Kitties day
Wednesday: Around the World day
Thursday: Hipster Day
Friday: Superheroes and Villains day
Så imorgon är alltså around the world day så jag ska ta fram min indre Swedish pride till skolan. Vikingar horn och allting haha, får se till att ta en bild. Min kompis fick för övrigt smaka på svenskt knäckebröd idag och sa att det smaka papper... Dags för plugg.

HEEEEJ SNYGGING :)
Älskar dina bilder haha de är så härliga att kolla på !!
En fråga, vilket program redigerar du bilderna med? Ljuset blir så fint på dina bilder, och kontrasterna whooo. Miss u dudeee xx
Svar: Haha haallllllloooo hottie! Well thank you hun. Gör det med appen instagram som är gratis och superenkel, vet i alla fall att den finns för iphones och ipods men vet inte riktigt hur det är med andra märken. I miss you too ditt knas! AND YOU ARE GOING ON AN EXCHANGE YEAR TOO!! Caalppeeeeeeeee <3 I wanna see you before you leave okaaay?

är det din mamma som är med på bilderna i detta och förra inlägget? ;o
Svar: Det är en nära vän till familjen som kom och hälsa på :)



That's always what I want it to be about, not about who I am but what I stand for.

# Love yourself.
# Don't be afraid to be different, that's what make you beautiful.
# Enjoy the little things because they will one day be the big things.
# Don't go where the path lead, go where there is no path and leave a trail.
# Love is love
# Always stand up for yourself. Never take bullshit from anyone.
# Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter won't mind.
# Never let your dreams just be dreams.
# If you don't fight for what you want, don't cry for what you lost.
# The most beautiful curve on a womans body is her smile.
# Promote what you love instead of what you hate.
# Your weigh does not determine how beautiful you are.
# If he doesn't treat you like a princess he doesn't deserve to be your prince
# Before you judge someone, walk a mile in their shoes.
# When you judge another person you dont define them, you define yourself.
# When nothing goes right, go left
# Always be kind to people, even to those who are unkind. They often need it the most.
# Don't cry over one person. There are still 7 billion people to smile about.
# Start every day on a fresh new start. Don't be held back by what happened yesterday.
# Treat people the way you want to be treated.
# Stop wishing your life were different and love the one you have, it is the only one you have.
#  It does not get better by chance, it gets better my change.
# Good things come to those who work and never give up.
# Always stay true and loyal to the ones you love.
# Love is knowing somebody's flaws and weaknesses and still wanting to wake up next to them every morning.
# The happiest people don't have the best of everything. They just make the best of everything.
# The biggest mistake you'll make are the risks you were too scared to make.
# Distance means so little when someone means so much.
#The journey is more important then where you end up

You're my fire when I'm cold. I want you to know you had me at hello. Baby when you stole my cool.

Hej vänner. Det var lite segt att komma tillbaka från Spring Break idag, hade lätt kunnat ha en vecka lov till. Blir så knas att komma hem ifrån semester och hoppa in i skolan igen. Men det var kul med kramkalas med alla man saknat under lovet. Visade upp min nya hårfärg. Färgade ett par nyanser mörkare igår kväll och jag blev supernöjd. Kul med förändring. Nu har jag förresten bara en quorter var i skolan (skolåret är indelat i fyra delar och jag har nu gått tre) Jag började ju gråta bara på tanken att jag skulle åka härifrån för ett par månader sen men 10 veckor till känns tro det eller ej väldigt lagom. Vad tusan heter homesickness på svenska nu då? Hemsjuka? Ni vet vad jag menar. Hur som hellst har den börjat smyga sig fram lite smått. Idag har jag åkt till the mall och shoppat. På underbara, billiga Forever21 hittade jag en fin blå sommarklänning för 12 dollars! Fick i mig två portioner av froyo (too good to just have one) Coconut froyo med heath crumbles är allvarligt talat på listan av vad jag älskar bäst i livet. Jag orakade aldrig unpacka igår (jag springer till dator och laddar upp bilder istället, sån stor bloggnörd är jag..) Så jag ska fixa tvätten nu och försöka komma i säng tidigt.


älskar din blogg! :)
Svar: Tack kära du, jag älskar kommentareren.

Är det du, din värdsyster på bilden?
Svar: Ja

Hej! Jag har själv funderat på att börja skriva här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?
Svar: Du menar på blogg.se? Jag har ju testat alla möjliga, tror jag sammanlaggt har haft typ 5 bloggar. Så jag har testat devote, blogspot, tumblr och alla möjliga. Blogg är den jag tycker är snyggast och renast. Gillar den bäst, kanske för att de flesta har den också.

Asså åååh, du är så söt! Man vill bara doppa dig i choklad och äta upp dig! Älskar för övrigt när du videobloggar:D
Svar: Haha go kommentar! Kram på dig :)

Åhhhhhhhhhh jag vill med surfa!!!! Du måste lära dig så att du kan lära mig på vårt älskade playan sen!!! Haha ;) du är brun och snygg tölpen. Pussssssar å kramar i mängder.
Btw, tror jag början känna som du gjorde på spanskalektionerna nu. Jag är ett frågeteckan!! Abuelo
Svar: Men FUSER, vi får surfa ihop!! Haha ja på playan ;) Och du är snygg och mörk och korthårig! Ser så fram emot att se det :) Det var på tiden! Tack för att jag inte är ensam längre. Men spanska är så mycket roligare när man inte fattar ett skvätt. Gör upp dina egna tolkningar av texterna och så, sen tar du "språklig medvetenhet" istället, det blir kanon! Du är 123 av 5 toasts!

I just want a big life. I don't take small, safe steps and I never want to do what is expected of me. No limitations and not a dream too big.

Home is where your heart is.

Hemma ifrån en helt underbar helg i San Diego! Det var svårt att åka där ifrån kan jag säga, blev helt kär i staden. Just nu står det tätt mellan San Diego och New York på ställen jag gillar bäst här i USA så länge. Tror faktiskt att San Diego vinner. Alla älskade palmer, höghus och alla lyxiga villor uppe på bergen, stranden, alla helt underbart trevliga människor. San Diego hade verkligen en äkta California feeling. LA är nog staden de flesta förknippar med Cali men jag hade verkligen valt San Diego framför. Tusen gånger mycket mysigare, charmigare med mer karaktär och inte lika main stream och för att vara ärlig, inte lika trashy looking. Visst Los Angeles har Hollywood, the walk of fame och allt det där men San Diego är så mycket finare. Och jag och alla mina tusen drömmar drömmer om ett litet hus på La Jolla eller Coronado Beach där man kan äta frukost på The Clapton's, surfa om dagarna och typ leva lycklig i alla sina dar. Surfa förresten var så himla coolt, kände mig som superwoman i min lilla våtdräkt, surfa var nog inte min talang dock, det var sjukt svårt men otroligt kul ändå. Nu ska jag nana. Vi hörs imorgon :)



Off to Cali

Inside look

Mina två favorit affärer här borta i staterna är VS och Forever21. Älskar Victoria Secret för man känner sig verkligen som en tjej när man kommer in där! Allt är i rött och rosa och de har en massa som är anställda bara för attse till så att kunderna får hjälp och så. Går alltid runt och frågar "You finding everything okay sweetie?" Provrummen ser ut som små rum och man har en egen dörrklocka och som man kan ringa om man vill ha service. Och oftast när man provar underkläder får man en liten box med ens storlek så att man kan testa vad som passar bäst. Det finns två avdelningar, en som är Pink som är för lite mer tonåringar och de fokuserar mer på mys och sporkläder. Sen är det vanliga Victoria's Secret och det är underkläder, sovkläder och beauty, typ dofter, smink och så. De har ofta en massa bra erbjudanden och sales vilket är looovely.
Forever 21 tar sjukt lång tid att shoppa i haha, i alla fall för mig för de är alltid så otroooligt stora. Typ mitt mall är 6 gigantiska rum. Och jag är ju som jag är och går 8 rundor så man inte missar nått. Ska jag vara ärlig så tycker jag inte att dom har så mycket jag gillar om man tänker på storleken av affären och av hur mycket dom har där inne. Men allt är sjukt billigt, både kläder och smycken så jag gillar Forever 21 ändå.
Hihi tycker det är så kul att jag kan sitta här själv nu och skriva om hur det är och har mina egna bilder. För ett år sedan drömde jag om hur allting var här borta och nu kan jag svara på det, tror det är därför jag gillar att svara på frågor för nu har jag svaren till det jag alltid själv undrat.
Nä nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt, städa mitt rum, packa och sen Callliiiiifornia, SAN DIEGO! WEHO! Natti på er :)

I stand for honesty, equality, kindness, compassion, treating people the way you want to be treated and helping those in need.

Igår så åkte jag Kiana och min värdfamilj till Feed my starving children och packade mat för hungriga barn. Vi jobbade i en timma och det gav mat för 24 familjer så att de har mat i ett år framöver! En timma tycker jag är en liten men betydelsefull insatts, absolut en timma man borde kunna lägga lite då och då. Om fler människor gjorde det så hade det gjort stor skillnad. Grejer är ju att vi konsumerar mat idag så att inte en enda kotte på jorden borde gå hungrig, men den blir inte utdelad rätt. Om vi gav mer av oss själva så hade glappen inte varit lika stora. Kändes jättebra att göra det igår och att veta att någonstans där ute kommer 24 familjer mindre i världen behöva vara hungriga.

The less you care the happier you'll be

Hi gorgeous! Another day in paradise :) Idag har jag legat ute och solat hela eftermiddagen med ett stort glas apelsin juice, massa sommarmusik (typ den här) och cosmopolitan. U n d e r b a r t. Wihi, nu kom Brittany in och berätta att min värdmor köpt smoothies åt oss också. Idag är en bra dag! Kände i alla fall att jag ville ha lite färg innan jag åker till San Diego på torsdag och jag fick en hel del. Det ska tydligen inte vara sådär strålande väder där denna veckan så jag passar på nu istället. It never rains in sothern California Arizona. Himlen är boktasvligt talat alltid helt klarblå här utan ett litet moln. Jag tror på att livet handlar om att uppskatta det fina och jag uppskattar verkligen vädret här. Känner att jag laddar upp för ennu ett år av Svensk slask och snö, har ju verkligen fått en rejäl boost av värme i år. Folk här verkar mest villa hålla sig borta ifrån solen så de tycker nog att det är lite mysko att jag solar. Om man vill vara brun här så går man till ett solarium. Konstigt tycker jag när man kan få det, varje dag, gratis. Hur som helst så ska jag träffa Kiana om ett litet tag och vi och familjen ska göra charity work för save my starving children. Berättar mer om det senare. Massa kramar

I'm not here to please everyone, you can either take it or leave it.

one direction kommer INTE bli större än Justin Bieber. Dom söker fans, Justin får dom bara sådär. one direction kommer ALDRIG komma upp till justin's nivå, btw justin är inte "liten" han är lika gammal som dig, äldre t.o.m, så var inte respektlös tack.
Svar
: Haha good morning sunshine! Det kanske dom inte gör, ärligt talat så är jag är inte insatt alls så ingen anlednng att bli så upprörd. Jag har min åsikt och du har din ;) Pusssss

----------------------------

Det var jag som postade kommentaren, jag postade en till kommentar efteråt, vet inte om den ens kom fram eller om du ignorerade den men jag skrev iallafall att jag inte menade att ta i så hårt med att kalla dig respektlös och att jag tar lätt åt mig när det gäller Justin Bieber.
Och ja, jag har min åsikt och du har din.
Aja, jag gillar din blogg iallafall, fortsätt så som du gör!
Svar: Näpp den kom nog inte fram då för jag har inte sett någon sån kommentar. Men det är fine. Lite dubbelmoral att säga att någon är respektlös när man inte respekterar att folk har olika åsikter haha ;) Tycker i alla fall det är bra av dig att kommentera igen. Tack och det ska jag göra. Ha en bra dag

"Say I'm a bird." "If you're a bird then I'm a bird"

I Fredags kom Pascale och Kine instormande när jag satt och blogga och ville stjäla mig för helgen. Så jag packa mina saker snabbt och vi åkte till Trader Joe's och shoppade massa mat och lagade en super god middag och jag bakade bröd. Pascale är Italiensk så maten var väldigt annorlunda från vad jag ätit de senaste 7 månaderna. Allt var organic, nyttigt och grönt. Och det var jättegott. Jag åt mitt första nybakta bröd sen jag kom hit. Alltså åh, att skiva det var ju typ en underbar känsla haha.

 

Pascale har de tre mest sötaste hundarna och detta är Belle, hon ser jättesur ut men är jätteglad, hon snarkar och väger ett ton.

Nästa morgon kom Vanessa och vi gjorde några ärenden och sen åkte vi till the farm

Som var världens mysigate lilla cafe. Här borta är ju allting i brands så det är väldigt ovanligt att hitta ställe som dessa som är helt egendrivna där allt blir lagat och bakat i köket och där stolarna är miss-matched.

Vi åkte vidare till Arizona Mills för lite shopping. Där har dom HM och jag var en väldigt stolt svensk. Förresten så har jag ju fått ett par frågor om vad man borde göra om man åker hit till Arizona och Phnx området. Tipsar om Rainforest Cafe som finns inne i Arizona Mills Mall. Det är verkligen en upplevelse att äta där, himmlen skiftar från stjärnor till åska och det regnar där inne och det ser ut som om man är i en djungel. Jag tipsar även om deras Volcano Cake, soooo delicious!

Jag hade tydligen pratat om Frozen Yogurt hela dagen, så vi åkte till Zoyo and had some. Efter min första hade jag inte fått nog så jag gick upp för portion nr 2. Mina favorit flavors är: Starwberry/Banana, Mango, coconut, vanilla och pomegranate. Soo good. I USA har dom också Drive Thru bankomater.

När vi kom hem till Pascale's igen så la vi oss i ett par solstolar jag och Vanessa och prata om allting. När solen gick ner gick vi in till Pascale's stora Media Room och kolla på Britney Spears's Femme Fatale Tour och hade Ryan Gosling maraton med All good things och The Notebook.

Borde egentligen inte blogga när jag är trött för jag blir så konstig då, och jag har bara skrivit om mat. Men såhär blir det i alla fall när man beställer sallad. Fick 2 tomater, lite sallad och väldigt mycket annat. Gick på en festival men min kamera dog så jag fick inga bilder tyvärr men vi hade kul och jag fick massa sol. Den andra bilden är hos Michaela bara för att visa ett väldigt typisk Amerikanskt vardagsrum, sjukt comfy soffor här + skor inomhus.


Hade en underbar helg. Med Pascale gjorde vi väldigt mycket icke-American och det var faktiskt refreshing, kände mig hemma och det är alltid så skönt och naturligt att umgås med andra utbytesstudenter. Imorgon har jag min första riktiga dag av Spring Break och jag tror faktiskt att jag mest ska ta det lugnt och sola men vi får se. Puss och god natt.

To all my dreamers out there, I'm with you. All my underdogs, ha I feel you. Lift your head high and stay strong. Keep pushin' on.

Fyfan vad lycklig jag skulle va om jag fick placering där!
Svar: Ja känner mig sjukt lycklig som hamnat här Tror dock verkligen inte att kvaliten av ett utbytesår handlar om hur det ser ut där man är, utan hur det är där.

Alltså, jag förstår inte. Vad är LC, en förkortning antar jag. Men vad betyder det på svenska? Varför skall du sova hos henne? förvirrad
Missa inte att vara med i mina tävlingar. För du gillade väll också kakor tex?
Svar: LC är förkortning för Local Coordinator, som är typ kontakt person. Genom Explorius och ISE får man en kontakt person som hjälper en, stöttar och ser till så att allting är okej och så. Sovde hos henne tillsammans med två utbytesstudenter mest för att jag har världens mysigaste kontaktperson som tog oss över för lite girltime, shopping, frozen yogurt och the Notebook

Lite udda fråga kanske, men har de kladdkaka i USA? För det är ju inte fullt lika som brownies, haha :)
Svar: Ja, skulle nog säga att brownies är det närmaste man kommer och det finns det gott om kan jag säga!

hej, du har väl lagat svensk mat till din värdfamilj ? :)
vad tyckte dom om den ? :)
var den god, äcklig, konstig o.s.v :p
Svar: Har gjort köttbullar och potatis och "svensk" tacos för tacos som man äter här är väldigt annorlunda. Sen har jag gjort lite olika rätter som min mamma brukar laga men annars tycker jag inte det finns så mycket typisk svensk mat eller? De har sagt varje gång att de tyckt det varit väldigt gott, och nyttigt

vem är din pojkvän ? :)
Svar: Min pojkvän är Sebastian Johansson, han är en liten filur från Södertälje men som är utbytesstudent i South Carolina just nu och som gör mig till världens gladaste tjej på jorden även om han är mil bort :)

Är din pojkvän också utbytesstudent eller är han amerikan? :)
Svar: Ja han är också utbytesstudent

hah vad roligt! Kan du inte lägga upp den här?
Svar: Can't. All footage finns på en dator i skolan och alla skoldatorer har youtube och allt sånt blockerat

Först och främst - älskar din blogg ! :)
Jag har velat åka iväg som utbytesstudent i flera år nu, men det har aldrig liksom blivit av.
Jag är 16½ så det är nästan Now or Never nu. Jag tycker det skulle passa bäst att fara iväg nu i höst men jag tror det är för sent ? Vet du när man senast kan anmäla sig till Explorius ?
Eller tycker du jag borde vänta till nästa år ?
Svar: Om jag hade valt så hade jag åkt efter nian faktiskt. Då hoppar man inte in i en massa nytt, en ny klass och så och måste byta sen. Men det beror ju också på om du känner dig redo för ett utbytesår eller om du känner att du får mer utav det om du väntar. Ingen aning men gå in på deras hemsida, maila eller ring så fort som möjligt!

Hej fina du! Jag har en fråga som jag gärna vill ha svar på hihi.
One direction som har blivit huuuuge under den senaste tiden har tagit världen med storm känns det som, åtminstone här i Europa. Är det samma sak i Arizona? Går tjejerna runt och pratar om one direction i korridorerna eller är dom 'nobodys' i din skola?
Måste själv erkänna att jag har världens crush på dom haha!
Svar: Ja gud, alla pratar om dom här och om hur sexiga de är med deras british accent haha! Tror de kommer ta över lilla Justin Bieber rätt snart faktiskt

Hej!
Tänkte bara fråga om du tyckte det var ett bra val att åka andra året i gymnasiet istället för första? Jag vet att jag ska åka. Vill åka 2013/2014, men funderar på om det kommer bli lättare med gymnasium valet och det om man åker andra året. Blir ju lite jobbigt att byta klass och så, men det kanske är värt det. Vad tycker du om ditt val? Hade du hellre åkt första året eller det året du åkte nu? :)
Har även hört att man inte får gå på skolbalen om man inte har en dejt som går sista året och balen är något jag verkligen vill gå på.

Kram Sanna!
Svar: Fick denna frågan lite högre upp så kolla där :)

hejsan, jag tänkte höra lite om innan du åkte iväg träffa du ju ett gäng som skulle åka till Usa var det organiserat eller samla ni ihop er själva ?
Riktigt bra blogg också !
Svar: Jag fixa faktiskt ihop alla tre som jag gick på, gick på en i Göteborg i typ April, sen en i Stockholm när jag tog mitt visum och en till i Göteborg precis innan vi alla åkte iväg. Har för mig att jag skrev på min blogg om den första, om det var några i Gbgs omårdet som ville träffas, sen så skapades ju Explorius gruppen och då samla vi ihop allt där :)

Först och främst måste jag säga att din blogg är helt fantastisk! Absolut den bästa utbytesstudentbloggen OCH jag läser många!
Hade några frågor som jag ville ställa till dig:
1. Jag är inte en sådan ''sportig tjej'' och som ni alla säger ska man gå med i aktiviteter efter skolan för att träffa vänner. Så jag undrar om det finns något annat än sport och i så fall vad?
2. Sedan undrar jag också om det var stelt/spänt att möta din familj på flygplatsen. Vad var reaktionen när ni träffades? Hälsade ni i hand eller kramades?
3. Din bakgrund på bloggen (Usa) är jättefin, var har du fått den ifrån haha?
Svar: Aw, that is so cute! Thank you sweetie :) Du kan ju gå med i klubbar, brukar finnas en hel del på skolorna, sen så har kyrkorna här ofta mycket för ungdommarna och det ska tydligen inte vara sådär jätte religiöst och är mer om att ha kul och så, vet rätt många som gått på det och tyckt om det jättemycket. Njaa, alltså jag var ju så sjukt trött och nervös samtidigt så min engelska var jätte vinglig och det tyckte jag var väldigt awkward. Men de var super söta och när jag såg dom sprang jag upp till dom och gav dom jättekramar och de pratar de fortfarande om. Så jag tror att det är bättre att försöka vara avslappnad, du ska ju ändå bo där i 10 månader, var dig själv bara :) Det är en bild som jag hitta på google och pyssla ihop haha, tack så mycket :)



Where you live should not determine whether you live.

Hej mina fina läsare. Om ni inte redan sett denna videon så tycker jag verkligen att ni ska se den och sprida vidare! Det är fruktansvärt vad som händer i världen och det gör mig så ledsen för alla små barn som är och har varit med om detta, det kan bara inte fortsätta. Vi behöver sluta vara själviska och tänka på varandra, för om en man kan vara så powerful, tänk hur starka vi kan vara tillsammans. Let's make him famous!

Recent pics

Hey all you beautiful-gorgeous people! Det är fredag och jag har spriing breaakk, lovely!!
Om ett par dagar åker jag och familjen iväg till San Diego och det kommer bli så härligt och jag ska ta surfing lektioner och grejer, kommer bli hur bra som helst. Har inte hänt så mycket i veckan men det har varit soligt som vanligt och sommarvärme, typ sådär 35 grader och jag mår bra. Jag mår så mycket bättre just nu än vad jag gjorde för ett litet tag sedan. Saker är inte riktigt annorlunda men jag är i USA och lever min dröm jag tycker att det är nog för att ha ett leende på läpparna. Efter att jag kom hem från California så har det varit mycket bättre. Vad härligt att komma iväg och fylla huvudet med annat, att min pojkvän fick tillbaka pengar på sin mobil för jag har blivit pinsamt beroende av att höra hans röst varje dag.  (jag pratar med Paula just nu och hon hälsar hejhejhejhehehjehehjejhjjjjjj) Ooops, nu kom min LC och jag måste kila, ska sova hos henne inatt och imorgon tillsammans med min norska vän. Puss på er och ha en underbar helg :)


Me & Alexann
Victory Assembly för att vårt basketlag vann state!
Another pic from Brooke's birthday dinner
Lunch with Alicia at Jack in the Box

Den här veckan har man kunnat rösta fram Spirit Director och vice president. Mina röster gick till mina vänner Jovonnie och Tessa. Alla kandidater har gått omkring och delat ut godis och "vote for me" lappar och sånt. Spirit!
En bild från när jag, Louis, Elijah och Lesslie gjorde waffles
Om morgonen har det börjat bli jätte ljust och här är min skola

I History Class har vi kollat på Saturday Nigh Live två lite då och då (telling you school is not as serious here..) och dom gjorde en skit med någon som tydligen skulle vara från Sverige och hette typ Schmokeschmi och hade en tysk accent


Me and my family went to see the musical Wicked, it was very cute and well-made and a fun experience.


Some friends some Dance

My father gave me the greatest gift anyone can give, he believed in me.

Hej på er. Känns som om det var en evighet sen jag skrev ett inlägg. Lovade mig själv ett par dagar ifrån datorn, den här bloggen har gjort mig till en datanörd ju. Tänkte faktiskt gå och lägga mig nu men ville bara mest skriva hej. Pratade med min pappa för första gången sen i julas precis. Det var looovely. Han har byggt om hela nerevåningen så när jag kommer hem kommer jag inte känna igen mig själv haha. Man märker ändå  hur allting är precis som vanligt där borta när man pratr, med första vårblommorna som börjar komma men att det snöade igår igen. Jag har 3 månader kvar här och jag ska bara ta in varenda liten stund. Det kommer gå läskigt fort tror jag. Ni vet Liam Hemsworth som är tillsammans med Miley Cyrus och som är med i The Last Song förresten? Han var i vårat mall idag och signerade. Lite coolt ändå. Tyvärr så såldes biljetterna slut supersnabbt så jag kunde inte gå men han var där i alla fall. Nä, nu är det dags för mig att nana. Bloggar förmodligen imorgon igen med svar på kommentarer och så. Puss och godnatt finisar.

Jag och min grupp fick tillbaka vår kritik idag för vår film i TV production class. Det var den mest omtyckta, bästa delen enligt alla var att jag pratade svenska haha. Kommer sakna att inte vara utländsk sen.

Home.

Vet inte om detta är sådär superkul att kolla på men filmade lite så ni kan se hur det ser ut här omkring haha. Älskar Arizona, framförallt eftersom att det är sol året runt, det är det bästa med denna staten. Men det är så fint också med bergen här omkring och solen som går ner och gör allting helt orange på grund av all sand i luften. Hah anyway, förlåt för konversationen i bakgrunden.

Happy four friends

We have watched waaaay too many weird videos today. Went from weird swedish videos, to bloopers, to happy tree friends, to super weird fetishes and now I dont think Ill be able to eat for the rest of the day haha. Its like 80 degrees outside, my friend made us belgium waffles, Elijah and I had an argument whether I had an accent or not, he said I dont until I said the word cinnamon haha. Great day anyway.

A r i z o n a

Så ni vet min vän och kommande utbytesstudent Victoria? SHE'S GOING TO ARIZONA and she's gonna live like 20 minutes away from me!! Har vetat en månad nu typ, min area rep berättade för mig om hennes familj, om skolan och allt sånt och det har varit helt sjuukt svårt att inte berätta något. Men nu vet hon och jag behöver inte vara tyst längre. Men hur stört är inte det?? Av alla ställen i hela USA så hamnar hon just här och Arizona var ändå hennes tredje val. Får låta henne berätta själv om alla roliga detaljer men här är hennes blogg om ni inte redan följer den. Hihi hoppas du får världens bästa år här i värmen bland alla palmer och kaktusar och 350 dagar av sol min vän.

Keep on dancing till the world ends

Firade Brooke's födelsedag igår at Olive Garden. Lyckad kväll förutom att jag gick emot en emergency door och satte igång ett alarm i hela resturangen. Det tog typ 5 minuter att stänga av. Som tur är kunde jag skylla på att jag är foreign. Alla i min grupp ställde sig upp och sa "She's not American!" Haha, I always get away with that. AJ på fjärde bilden ser så sjukt Americansk ut haha, till och med hans namn. Och videon är också väldigt typiskt USA för mig, en stor bild, med massa rapp och en 17 åring som kör. Nu ska jag duscha och göra mig redo för att träffa ett par vänner. Love ya'll.

Take all of the rules away of how to live and how to be. Go your own way and be free.

Jag har en fråga, som inte har något med inlägget att göra. :)
Du har många läsare, vet du vilka som läser din blogg?
Kommer du ihåg en person om den kommenterar på flera inlägg, eller ser du mer på frågan än namnet?
Svar: Hej :) Jag vet ju såklart inte alla men det hade varit väldigt roligt om jag gjorde. Har så mycket kärlek till mina läsare, har lust att skicka ut en kram till varenda en. Det är många namn som jag känner igen och absolut att jag lägger märket till vem som skickar. Framförallt när jag får dom där komentarerna som blir skrivna bara för att berätta att de tycker om min blogg och det jag skriver, sånt blir jag jätteglad över och det gör min dag många gånger.

Åh, ser jätteroligt ut ju! Vad gör ni på TV production? Jag börjar redan fundera på vad jag ska välja för klasser när jag åker iväg till hösten hehe. Och tack för bästa utbytesbloggen! Du är verkligen superbra!
Svar: It is! Du borde ta TV production :) We basically just shoot videos. Vi har olika projekt i grupper och vi filmar, klipper ihop, edit och sånt. Har alltid kul under den lektionen. Om jag hade varit dig så hade jag tagit ämnen där man får vara aktiv, istället för att bara sitta i bänken och lyssna. Tack själv! :)

Hej!
jag går i 8 nu, vill väldigt gärna gå ett år i USA som utbytesstudent, men jag funderar på när jag ska göra det, är det värt att ta ett sabbats år mitt i gymnasiet? hur blir det med skolan och så när man kommer hem?
Sedan så undrar jag hur du fick ihop till alla pengar, det är ändå väldigt dyrt, vet inte riktigt hur jag ska göra:/
Svar: Jag åkte ju iväg efter ettan men om jag hade kunnat välja igen så hade jag nog åkt efter nian ( thank god att jag inte gjorde det dock för då hade jag aldrig träffat mina fina vänner). Då behöver man inte hoppa in i gymnasiet, ta en break, byta class. Det kan bli lite krångel, jag vet att det är vissa som måste gå om gymnasiet helt och sånt eftersom att linjerna blir olika och så. Men det beror ju också på om du känner att du är mogen nog och redo och så. Jag sommarjobbade och sparade, men mina föräldrar stod för in princip allt (A) Min kompis Victoria har tjänat in 40 000 genom jobb. Hon har haft 5 jobb och varit en liten workoholic but if that's what it takes.

Gaaaaah! Vad häftigt! Vad avis jag är! Hoppas jag med kommer få uppleva det där när jag åker i höst!
Vilka åkte du med?
kram
Svar: Aa vad kul :) Jag åker med Explorius

Jag har funderat på att bli utbytesstudent i usa, och det är en sak jag undrar, fick du betala flybiljetter själv eller stod explorius för det?
Svar: Det var liksom en del av kostnaden I guess, man betalade inget extra i alla fall. Kram


Even though we change and finding our own place in the world, we know that when the tears fall or the smile spreads across our face,we'll come to each other because no matter where this crazy world takes us,

nothing will ever change so much to the point where we're not still friends.
Jag stod inne på IKEA för en timme sen prata med min fantastiska vän för första gången på 7 månader!! Det ringde med ett konstigt nummer och jag bara tänkte, vem är detta? Och så hör jag på andra luren "Det är Lina!" Awh, herregud vad jag saknar henne, ville ju bara gråta rakt där. Det var underbart att höra hennes glada röst igen och jag tror att jag kommer kunna leva på den stunden ett bra tag. Det är så konstigt när man varit så nära sen sexan och alltid funnits där för varandra i både vått och tort och nu inte ha någon kontakt nästan alls. Men även om det var mer än ett halvår sen vi senast prata så kändes det som om vi inte varit ifrån varandra alls och det är nog då man vet att man är nära trots alla min och all tid. You can't seperate two hearts that really cares.
Nu ska jag ta på mina 6 inches heels och åka iväg till Olive Garden och fira min vän Brooke's 17 års dag! Hon får en massa goa svenska grejer från mig. Påskgodis, swedish fish, påskmust, svensk choklad och massa annat för hon kallar mig alltid IKEA. Om ni kollar på inlägget nedan så är det hon med "Sweden" lappen på magen. Hon spelade mig i hennes grupp's video i tv production. Nu måste jag kila. Hörs imorgon. Ha en underbar helg!

TV production class


We're doing some weird stuff in that class. Idag filmade vi Steph i en cooler och jag fick hoppa in i en container, Brooke spelade mig i sin film. Vi får aldrig saker gjorda och vi sitter mest inne på tumblr tillsammans men det är min favorit class. Vi är som en liten familj där inne. Dom kallar mig ikea och jag kallar dom wallmart tillbaka. Sen får vi nog F på vårt projekt som skulle vara inne idag but hey, life is for living.

I love you. Cool, I love food.

Mitt mål den här veckan är att ta mig igenom varje dag utan att äta massa socker. Det går inte så bra. Kom precis hem ifrån Yogurtland, which is just simply too good to recist!! Coconut, fresh strawberrie och Mango flavors. Yum! Ni har ingen aning om hur mycket det kommer bli saknat borta i Sverige. Och det är typ min anledning varför jag alltid lyckas få i mig allt socker, för man måste passa på när man väl kan. Problemet är ju att allting här är så gott. Whatever, jag får en full American experience. Men det är rätt kul för varje måndag är start på mitt nya hälsoliv men det är redan över by tuesday. Ska jag vara ärlig så trodde jag att fler amerikanare skulle vara större än vad de är, det är ju den blicken man fått. Visst finns det fler överviktiga här, och jag tror att iden om vad man bör och inte bör äta är bättre i Sverige. Typ att man säger att pasta är nyttigt. Det har jag i alla fall lärt mig i Sverige att man hellst ska hålla sig ifrån. Men de allra flesta i min ålder är jätte tiny tycker jag. Och ändå äter de typ chips varje dag, jag fattar inte? Vad man äter är väldigt annorlunda och framförallt äter man mycket snacks. Till lunch borta i Sverige äter man ju riktig mat och portioner, men här äter man typ crackers, chips, goldfish och proteinbarer. Jag åt paprika och majs för första gången här för typ en månad sen också. På sweets har man peanutbutter i precis allting, kan få nästan allt med peanut smak känns det som. Och ost har man på nästan alla rätter. Mexikansk mat är väldigt vanligt här. Som tur är har jag hamnat i en värdfamilj som inte äter så jätteonyttigt och det är ju skönt.
Nu ska jag iväg med Brittany och hämta pizza för hennes lärare ger henne extra credit för det ;) The proud moment when you go with a salad instead. Looove.

RSS 2.0