.

I'd say she's pregnant!


25 september 2010 på lacma event

17 Januari i år på Golden Globe

Jag stöttar Christinas nya kurvor! Hon är så vacker och feminin!

The proof, however remote, that — somewhere in the same world where I lived — he did exist.

Äntligen hemma! Har bara åkt fram och tillbaka idag känns det som. Var ledig idag, så jag tog bussen med Amanda och åkte till hennes skola. Ville se vart hon är på dagarna och vilka människor hon vistas med. Det var kul även om jag större delen av tiden bara fick sitta i en soffa och räkna matte haha. Några av lärarna kollade lite konstigt på mig men jag blev inte utkastad i alla fall! Efter lunchen skulle jag egentligen ta en buss och åka in till göteborg och möta Erik men jag missade bussen. Fan på det, fick vänta i en timma och tjugo minuter på nästa! Och det var riktigt kallt ute idag. Det är svårt att tänka att man för ett tag sen sprang omkring i bikini och höll på att svettas ihjäl. När jag satte mig på bussen i alla fall somnade jag direkt men vakande av att det blåste kallt på mitt ben. Jag förstår inte flygplans och bussars AC, de är alltid väldigt kalla! Blev helt klart förkyld. När jag kom fram väntade jag på att Erik skulle svara. Men det gjorde han aldrig. Så jag köpte en till pressent till Ämända och efter det åkte jag hem. Nu ska jag snart prata med mamma på skype annars ska näsan ner i matteboken rästen av kvällen.


People always try to give people a name and put them into a box. But do they really think that people are that stereotyped? Like you're just one thing? I've got so many personalities, sometimes I think I'm schizo.

I suck at being normal, it's just not really my thing at all.


Ska färga rött hår igen och jag är sjukt taggad. Jag älskar denna bilden på Rihanna.

Give it all away

Jag tycker det är väldigt fint med tatueringar. Jag skulle inte kunna tänka mig att tatuera en hell arm med en massa klotter eller stora motiv över huvudtaget. Men jag skulle kunna tänka mig en mening eller ett ord. Någonting som uttrycker något viktigt för mig. Jag har inte planerat in att börja bråka med mina föreldrar om att skaffa en, får nog vänta några år. Men här är några tatueringar jag tycker är fina.

Hennes "Dream" tatuering

Denna tycker jag också är riktigt fin, men det är inget jag själv skulle vilja ha

Vi betraktar oss gärna som fördomsfria,

"Demokratin är fast förankrad här i landet. Vi respekterar de grundläggande fri- och rättigheterna. Grumliga rasteorier har aldrig funnit fotfäste. Vi betraktar oss gärna som fördomsfria och toleranta. Men så enkelt är det ändå inte. Fördomen behöver inte förankras i någon vederstygglig teori. Den har ett mycket enklare ursprung. Fördomen har alltid sin rot i vardagslivet. Den gror på arbetsplatsen och i grannkvarteret. Den är ett utlopp för egna misslyckanden och besvikelser. Den är framför allt ett uttryck för okunnighet och rädsla. Okunnighet om andra människors särart. Rädslan för att förlora en position, ett socialt privilegium. En förhandsrätt. En människas hudfärg, ras, språk och födelseort har ju ingenting med mänskliga kvalitéer att göra. Att gradera människor med en sådan måttstock står i bjärt kontrast till principen om människors lika värde. Men den är skamligt enkel att ta till för den som känner sig underlägsen. På arbetsplatsen, i sällskapslivet, i konkurrensen om flickan eller pojken. Därför ligger fördomen alltid på lur. Även i ett upplyst samhälle. Den kan blossa ut i ett stickord. En obetänksam replik, en nedrighet i det lilla. Kanske menar den som handlar inte så illa Men för den som träffas kan det rivas upp sår som aldrig läks." - Palme.

The path that I'm walking, I must go alone. I must take the baby steps till I'm full grown, full grown.

"Look up at the moon. No matter where you are in the world it's never actually bigger than your thumb"

Amanda är en hemsk människa...

:(

Favorite line :)

Wake me up when september ends

Ska snart åka till skolan. Idag ska jag ha politik-redovisning och spring 3 km på idrotten så det känns skönt att veta att när jag är hemma igen väntar ett rykande färskt avsnitt av VAMPIRE DIARIES! :) Nu ska jag ner och käka frukost.

Har kommit in i en Paramore period igen. Älskar deras musik och texter. Och Hayley är nog världens coolaste.

Aloha!

Här befinner sig min mamma just nu. Hawaii, honolulu  :)

"Du har alltid kännts lite amerikansk på något sätt."

Help to make the season bright

Jul, tomteparad, hemliga telefon samtal, gran pyntning, disney special, halsdukar, varm choklad, brasa, känslan när man sätter sig i en varm bil och dubbla täcken.  :)

.

Måndag. Tisdag.
Because you love me, I overcome. I treasure every irreplaceable memory.

So come along It wont be long 'til we return happy. Shut your eyes there are no lies in this world we call sleep. Let's desert this day of hurt. Tomorrow we'll be free.

Känner att jag behöver skriva något possitivt. Pappa montera upp min garderob idag. Och jag fick upp nya gardniner och fixade i flera timmar med att packa upp där så nu ser det väldigt fint ut på mitt rum :) Imorgon sover jag och mamma på Gothia Towers Hotell, i skyroom vilket ska bli jätte mysigt. Fick ett samtal av Lina idag och jag blev väldigt glad att hon ringde. Och så prata jag med Bea och hon sa några jätte fina ord. Det är underbart att ha så bra vänner. Ja. Dä om dä.

I know in peace you go. I hope relief is yours.

Favorit låt med favorit Sia.
My love, you have found peace
You were searching for release
You give it all, give into the call
You took a chance and. You took a fall for us.
You came thoughtfully, loved me faithfully
You taught me honor, you did it for me

Today you will slip away
I will wait for you my love
Now I am strong. You gave me all. You gave all you had and now I am alone.

Äter frukost på golvet.

För nu finns det inte några stolar kvar att sitta på. Flyttgubbarna kom igår och hämtade alla våra grejer och lastade av i ett rum som vi ska ha alla möbler m.m i under tiden som mamma är borta. Så allt som finns kvar i lägenheten nu är två madrasser och mina grejer som blir flyttade till pappa idag. Jag har inte bloggat mycket det sista för jag har inte riktigt orkat det. Det känns lite som om mitt liv kommer tas ifrån mig. Det är inte mycket som är sig likt alls nu och jag gillar inte vad som händer. Jag gillar inte att mamma kommer vara ett jordklot bort. Det skrämmer mig att inte ha någon riktning. Det skrämmer mig att en stor bit kärlek försvinner för tre månader. Jag är rädd för saknaden jag kommer att känna. Och ensamhet. Och tusen andra saker. Kan inte väga vad som känns mäst.

Men jag vet att det inte alltid kommer vara såhär, om 3 månader händer något nytt. Har ingen aning om vad, och det är väl också jobbigt. Men jag vet att något kommer hända. Jag vet att jag kommer bli starkare och jag tycker att det ska bli skönt att bo på ett ställe. Det är vad som är positivt. Det är också bra att mamma följer sitt hjärta och gör det som känns rätt för henne. Är så stolt över henne, det är inte alla som är så modiga. En sak jag också är säker på är att kärlek övervinner allting och att den alltid finns kvar. Och mina vänner, jag vet att de skulle ställa upp. Det betyder jätte mycket för mig att veta att de finns. Ni är det ljusa i mitt liv just nu. När jag är med er så glömmer jag bort allt det jobbiga lite och jag är så glad för att jag har er. Älskar er så himmla mycket!
Nu måste jag göra mig i ordning. Ska snart ta till tåget till Göteborg. Ska träffa pappa där och köpa garderob.
På måndag lämnar vi över lägenheten. Sover på hotell på natten från måndag till tisdag. På tisdag åker du.

Upset is an emotion specific to those who care.

I have a question. Answer it, and it’s back to the fireworks and rocket’s red glare. Answer it right and I’ll forget the past 145 years I’ve spent missing you. I’ll forget how much I loved you. I’ll forget everything and we can start over.

This can be our defining moment because we have the time. That’s the beauty of eternity. Jag älskar att Vampire diaries är tillbaka!!

Jag packar mitt rum.

.

After all we're only human.

Nu ska jag snart ta bussen till skolan. Schillerska trivs jag mycket bättre på. Man kan göra bort sig och vara en aning galen utan att man känner sig som en total idiot. Det finns plats för skratt också! Idag kommer min mormor, från Danmark, för att ta avsked av mamma innan hon flyttar till staterna. Tanken var egentligen att jag skulle träffa några jag umgicks med på Vittra men jag vet inte riktigt hur det blir nu när hon kommer. Ni får ha en fantastisk, alldeles underbar dag och så ses vi :)
A
RSS 2.0