"I have nothing to prove. To anyone who wants to be negative, it's like, 'I'm obviously relevant enough to you for you to care and to talk and to evoke negative feelings inside of you." - C/X

-

Like a lil' boy up in the candy store

"The reason im bring this to your attention is because i purchased the 5-Start VIP for the Back to Basics tour and it was WELL WORTH the almost $500 Canadian. Because you get a backstage tour and if your lucky you'll run into some of the dancers. I got to see some of the sound-check. You get access to the bar with free alcohol, a kool gift bag and BEST OF ALL you get seats within the first 5 rows & a chance to meet her (they do a draw and pick a number of people randomly). I managed to get Front Row just left of center stage the last time. IT WAS AMAZING. Xtina winked and waved at me like a million times and the whole experience was just amazing."
1:25!

You got some growing up to do

.

One month left in this mess

Sen är det dags för sommarlov och lite variation. Nya vänner, ny skola, nya lärare, ny miljö, ny stad. Det blir härligt och väldigt skönt med en omväxling. Man har sätt allt här och hört allt här och man är trött på det också. Kanske kommer jag inse hur bra jag har det här i min klass och i trygga alingsås eller så blir det kanske ännu bättre. Vad som är skönt i alla fall är att jag är väldigt säker i mitt val på skola och linje och det känns bra att ha en trygghet i det i alla fall. Sen ar jag ingen aning om hur de nya klasskamraterna kommer vara eller om skolmaten kommer vara outhärdlig, det ända man kan göra är att hålla en tumme. Och sen så blir allt vad man gör det till. Joshua Radin – Brand New Day

Bionic Fan Edition

Beställde Bionic Fan Edition imorse. När jag gjorde beställningen stod det att jag skulle betala 583 kr men så fick jag ett kvitto på mail och där står det 800 kr haha. Dumma RCA som försöker lura en på pengar. Men i mailet fick jag en kod som jag kan andvända för att beställa konsert biljetter 2 dgr innan att de kommer ut på marknaden, vilket betyder att man kommer få bra platser. Så det är värt det :)

Living the dreaaaaam

Christinas tour datum har kommit upp. Den 15 Augusti kommer hon till San Diego, California och gissa vem som kanske ska dit!!?? Jag ska nog kunna övertyga mamma! Hon säger att jag borde vara talesperson för ett parti, kommer alltid fram till 100 bra saker med mina förslag. Och jag pratar och pratar tills hon nästan spyr på mig.

All the boys think it's cake when they taste my. You don't even need a plate just your face ha. Licky Licky yum yum what a great guy, now kiss all my, all over my.

RCA gjorde mig glad på min födelsedag och släppte denna låten : )

The last thing y'all want it to fight with the 305

Show me what you got.

Jag vill ha tillbaka min vighet! Bilden är tagen några månader sedan när jag var på hälsostudion och testade en flexibilitetsmaskin. Roligt är att då kunde jag dra mitt ben längre en maskinens max vinkel. Nu vågar jag inte gå dit och se hur långt jag skulle komma. Jag sträcker mig hela tiden och måste vila mina jumskar och insida lår. När de läker, då jäklar. Ska strecha mig upp till en bra scorpio också!

Utbytesstudent USA 2011 2012

Något som funnits i mitt huvud länge nu är att jag vill åka till USA för att plugga ett år på high school som utbytesstudent. Jag har läst bloggar, forum, fakta och en massa information. Jag har kollat upp olika organisationer och för mig känns Explorious bäst. Det är en liten organisation som tycks ha en närmare kontakt med sina studenter. Dessutom ingår tre dagar i New York vilket man bara inte kan tacka nej till. Idag hade jag intervju där Tom som han hette, skulle bedömma om jag var redo att åka iväg ett år. Jag fick klartecken, ja det var jag. Intervjun gick bra, han informerade, mamma och pappa frågade en massa frågor och tillslut var det dags för bara han och mig att prata. Han frågade om jag hade några allergier, om jag varit depprimerad, hur jag skulle reagera om jag kom till en familj med annan etnisk bakgrund och en massa annat. Intervjun var på engelska och det gick bra. Vad som var mer svårt var när frågorna kom till hur jag skulle beskriva mig själv m.m men det har jag svårt för på både svenska och engelska. Han sa till mig redan efter att vi var färdiga att han skulle godkänna mig vilket självklart känns alldeles super bra. Nu är det bara upp till mina föreldrar att bestämma sig. Kanske sitter jag på ett flygplan om ett år och några månader påväg till ett nytt land, ny familj, skola kultur, ett nytt hem. Där kommer jag bo ett år och utecklas, växa och uppleva en massa medans alla andra lever sitt vanliga svensson liv. Det blir awesome!
RSS 2.0