My future's so bright I have to wear shades

Var uppe hela natten och pratade men mina vänner över facebook och skype. Hade nästan glömt att solen aldrig går ner här under sommaren. Det är på plus sidan. Vakna kring fyra och åt lite fil och banan. Jag har nog aldrig sovit såhär mycket som jag gjort de senaste dagarna i hela mitt liv tror jag. Pappa kom hem och jag ringde till min bästaste vän Lina och hon var precis här. Underbart att se henne igen, hon är en såndär vän som man vet att man klarar allt med om man har henne vid sin sida. När man pratar med alla vänner här märker man hur stilla Sverige har varit medans man varit borta och hur sig likt allting är. När folk kollar på en med ivriga ögon och säger "Berätta!!" så vet jag inte ens vart jag ska börja, har tusen berättelser, platser och saker som har hänt. Så till alla er som vill men tvekar på grund av rädsla, fundera lite på vad det är ni missar och vad det är ni får av att åka.
Har bestämt mig för att fortsätta blogga och jag ska vara ärlig om allting. Tror att det är viktigt att jag låter mig själv känna det jag gör just nu men jag vet ju också att jag inte kan stanna i det för alltid. Kommer nog få kämpa lite för att vänja mig vid allt och trivas. Jag tror på att lycka är något som inte alltid kommer självklart, man får jobba för det. Ska göra mig en lång lista med sånt som gör mig glad. Människor, saker, upplevelser och hålla mig till den listan för att göra Sverige lättare. Och så ska jag plugga på som tusan så att jag kan försäkra mig om dessa två år i Sverige att detta är bara början. Vända om allt till något positivt som motivation. You'll see. Jag tror också på att lycka inte utgår ifrån vart man är i världen. Man kan vara på världens vackraste plats och fortfarande vara ledsen, ha problem med sig själv och med världen. Om man har fina vänner och letar efter en anledning att alltid le så kan nog alla ställen vara bra. Vissa bättre än andra såklart men allting är tillfälligt och så uppskatta det som är bra och skit i resten. Ska försöka med det.
Är i Alingsås just nu och jag ska nog dra mig in mot Göteborg igen. De har ju tydligen öppnat en Starbucks på stationen i Göteborg så jag ska nog ta mig en Mocha igen som the old times. Sen träffa Victoria och imorgon träffar jag min pojkvän igen. Är helt säker på att det kommer lysa upp min värld, he always does. Kram på er


Goodbyes are not forever, are not the end, it simply means 'I'll miss you' until we meet again.

Hej fina ni.
Nu sitter jag i min svenska säng igen och skriver och hela det här äventyret har kommit till ett slut. Jag brukar vara rätt bra på att vara little miss sunshine och leta efter det ljusa i allting men jag känner mig näst intill deprimerad just nu. Jag hade räknat med att det skulle vara jobbigt att lämna allting men detta är faktiskt värre än vad jag hade kunnat tro. Har knappt vågat mig utanför dörren. Känns som om mitt liv är 3000 mil bort och jag undrar vad jag gör här. Kom till flygplatsen i Sverige och den var TYST, hoppa på planet i stockholm och inte en enda kotte pratade. Förutom jag, med stackaren brevid mig som sa sen "Såhär mycket har jag aldrig pratat på en flygtur!" I Sverige är inte bara vädret kallt. But okay let's be positive, underbart att vara tillbaka i mina föräldrars armar, äta frukost tillsammans, ha långa samtal och allt det där, träffa mina vackra vänner igen, åka spårvagn, vara självständig, fri, jag har ätit hälsosamt, och jag har äntligen fått i mig a-fil och brämhultsjuice igen, det är folk och liv på gatorna och jag har varit inne i stan. Men jag saknar mina galna Amerikanare, jag saknar att höra engelska, och hip hop musik (I finally gave in and started liking it), hur allting är så laid back, servicen, att man får ett förlåt om någon går in i en, och leenden och "how are you's" lite här och där, att gå ut till poolen, alla palmer, värmen, mina vänner, min familj. It hurts. Men det är klart att det gör ont att byta ut sol-350-dagar-om-året-Arizona mot Sverige. Min mamma påminner mig om att jag faktiskt inte har bara ett liv nu, jag har två liv, två familjer och det är upp till mig hur mycket jag vill hålla kontakten. Men jag är rädd att jag ska glömma mitt liv där och glömma alla platser namn och minnen. Jag är rädd för att jag inte uppskattade varje dag och gjorde varje stund till det bästa jag kunde, medans jag kunde. Jag känner att en så stor del av mig är amerikansk nu och jag kan inte leva ut den delen.  Och att tänka på allting gör så himla ont för det känns så långt bort. Det är lustigt för mig hur alla här försöker att se amerikanska ut här. Jag vill hem. Förlåt för ett depp inlägg. Gjorde en videoblogg på flygplatsen men jag tror inte jag ska lägga upp den haha för jag bara grät. Hur som hellst så har det varit superroligt att dela mina upplevelser med er och ni har varit så himla fint stöd och peppat mig och skickat massa gulliga kommentarer. TACK!
Får se hur bloggningen blir nu. Har så himla myckt i min hjärna så bloggning är nog rätt bra för mig för att få ur allting. Skriver nog snart igen


At the airport monday morning

In the end, all you have is memories

Nu är skolan över. hfoifjoiudhfoisjjpo. Vaknade upp i onsdags och bara grät. Det är så konstigt för utbytesåret har ju inte bara varit för detta året, förbredde mig ett helt år innan så det har varit en så stor del av mitt liv så länge och nu är det bara över från en dag till en annan. Men det kommer alltid att vara en enormt stor del av mitt liv, alla minnen jag skapat, människor jag träffat och läxor jag lärt mig på vägen kommer förändra mitt liv för alltid nu. I Sverige, även om allting kommer vara mer eller mindre detsamma kommer allt att vara så annorlunda för jag kommer se på allt med helt annorlunda ögon. 
Det gör verkligen ont att säga hej då men jag vet också att det betyder att det är något betydelsefullt jag lämnar bakom mig. Det kommer att kännas annorlunda att komma tillbaka till ett mer normalt liv när man kommit så långt men detta är bara början av alla äventyr.
Min sista dag i skolan i alla fall. Min värdmamma körde mig till skolan som vanligt (även om det är typ 10 min att gå, hon är för söt) och jag kom till skolan tidigt för jag var tvungen att gå till the bookstore och betala för mina danskläder. Alla seniors åkte omkring runt skolan på rollerblades, cykel, scooter och levde livet haha. Hade early childhood och vi åt kakor och mjölk och prata om året. Katarina är en tjej som jag tagit hand om extra mycket för hon har behövt det och hon var så ledsen och grät och ville inte släppa taget när the bell rang. Det var jättesorligt, kommer sakna henne också. I dance class hade vi party och alla tog med sig mat och våran final i den klassen var att finish everything on the table men det var omöjligt. Sååå mycket food haha ni skulle ha sätt! 7th hour som är TV production var sorligast för vi är så nära i mitt lilla gäng, vi kallas oss för familj och gud, jag kommer sakna dem såå mycket :( Vill inte tänka på det. De ska fixa en fest för mig på lördag och vi ska till en stor vattenpark här, det kommer bli hur kul som hellst.

När skolan ringde och det var dags att lämna ville jag verkligen inte gå. Sista dagen på ett amerikansk high school, att gå på en har varit min dröm i flera år och när klockan ringde var det bara "jahopp, that was that." Sprang omkring och filmade med mina vänner runt skolan, vi var nog av dom sista där. Jag A.J, Brooke och Oscar gick till Taco Bell i hettan. Det var sjukt varmt, är ju uppe i 40 nu igen. Så vi satt där ett tag och när vi var färdiga kom vi bara över gatan och så stanna vi på zoyo och åt frozen yogurt. My obsession here! Vi bestämde oss för att gå hem till Brooke och bada och hon sa att det tar ca 5 minuter hem till henne men det tog omkring en timma tror jag. På vägen hittade vi en shopping cart så jag fick skjuss hem i alla fall haha men det var helt galet varmt och det har nog aldrig varit så skönt att komma i en pool som då.
Vi bada i säkert en timma, bara låg på en madrass i solen och sa vår bucketlist med allt vi kommer hitta på i framtiden. Vi gick upp och sola lite efter ett tag och vid 5.30 kom min värdpappa och hans mamma och hämta upp mig och vi åkte till Sweet Tomato och åt. Världens smartaste ställe, man gör sin egen sallad och de har hur mycket som hellst att välja från. 

När vi kom hem hämtade Wade upp mig och han ville visa mig lite olika ställen omkring i området. Tog mig till en hög pakering där man såg ut över hela phoenix området och jag började nästan gråta igen. Vi prata om hela året och allt vi varit med om tillsammans, om homecoming och alla skratt i US history, english och current issues. Wade är en av mina absolut bästa vänner här och en av dom jag kommer sakna allra mest. När klockan var omrking 11 släppte han av mig och jag gick och la mig och det var min sista dag på Corona del Sol :)

They say best friends are hard to find, well that's cause the best ones are already mine.

Skulle du inte kunna göra lite videos nu på slutet? Med dina vänner och i skolan och sådär? Skulle vara så roligt att se!
Svar: Here you go girlie :)


Hahaha "Don't go" "Ok, bye"


Hej jag har en fråga!

När du är med folk du inte känner jättebra, vad pratar du om då så det inte blir awkward liksom? Förstår du hur jag menar? Vädret eller? haha Berätta hur du brukar göra! :)
Svar: Haha det blir lite awk ibland när de pratar om sånt som man inte har en aning om. Typ när man kom hit och de pratade om folk som man inte alls visste vem de var. Men idk, prata om sånt som är relevant för stunden typ, inte vädret haha! 

Vilket datum åker du hem? :)
Svar: Åker hem på måndag! Meeeeeep.

Åh, jag älskar din blogg! Den är så inspirerande och kul att läsa. Sluta aldrig blogga! :)
Svar: AHH! Thank you sweetheart. Har ju nästan gett upp på den dock. Får se hur det blir med bloggandet när jag kommer hem, kanske bloggar på engelska till mina vänner här borta istället

Låter som om du haft en underbar tid där! Vill också åka på något sådant men vet inte om jag skulle våga, jag är nervös nog inför min språkresa till England i sommar haha.
By the way, hur blir det när du kommer hem? Kommer du få gå om ett år på gymnasiet?
Kram! :)
Svar: Jag förstår vad du menar, det är läskigt för man vet inte alls vad man kan förvänta sig! Men fråga dig själv om du verkligen vill leva ett liv där du låter rädsla styra. Du vill inte vakna upp när du är 75 och känna att du ångrar det du aldrig gjorde. Det finns ju ett quote om att om 20 år ångrar man inte det man gjorde, bara det man inte gjorde och jag tror verkligen på det. Att hoppa ut över kanten är en risk men det är värt det. Vad är egentligen det värsta som kan hända? Att du växer en meter och blir starkare. Yes, jag går om 2an.

wade är välkommen hit! han verkar så rolig ;)
Svar: I swear he is someday. Kommer sakna honom sjukt mycket :(

Love overcomes hate. It has no color, rules or orientation.

Hej Eira! Jag älskar din blogg och grattis på födelsedagen! :)) Jag har en fråga förrästen. När du gick i high school första dagen, hur fick du vänner? Eller alltså, hur tog du kontakt med folk och så? Asso själv är jag typ fett blyg och jag ska åka till USA om ett år nu och vill verkligen veta. Är jätte nervös..
Svar: Det verkar som att studenter på de flesta skolor brukar ta kontakt med utbytesstudenter och vara jättenyfikna och sånt. Så var det inte för mig och jag vet inte om det kanske är för att jag går på en stor skola. Man blir liksom en i mängden och ingen märker ju om det är någon ny på skolan. Så det gäller bara att vara snäll och gullig, le en massa, var utåtriktat. Se utbytesåret som ett sätt att växa, pusha dig själv. Sen tror jag på att confidence is a girls best friend.

hur sminkar du dig? så jääävla vacker! gaah
Svar: Ahh thank you sweetie! Bronzer and liquid eyeliner

Hur varmt är det i Arizona på vintern? Är det ungefär samma som i Kalifornien, samma klimat osv och vilka delstater har du varit i? Vilken skulle du tipsa om att välja som delstatsval först?:) Många frågor på en gång nu kanske men haha och btw grym blogg, kraaam
Svar: Ärligt talat, om jag hade åkt igen hade jag inte gjort något delstatsval. Inte för att jag inte är nöjd med AZ, I love it here, men det är veeerkligen inte stat som spelar roll. Ibland undrar jag vart jag hamnat om jag inte gjort något val. Så jag vet faktiskt inte hur jag ska svara, det är nog mer din sak att avgöra, det som känns bäst för dig liksom. Arizona är nog varmare än Cali året runt. Under vintern gick det ner till freezing om morgonen men om dagen var det väl ca 15 grader vilket är rätt okej. KRAM

Du verkar verkligen ha hittat fina vänner over there! :D Skulle du inte kunna göra lite videos nu på slutet? Med dina vänner och i skolan och sådär? Skulle vara så roligt att se!

Njut av tiden du ha kvar nu! Känns så konstigt att de bloggar man följt under det här året snart ska åka hem... Vilket betyder att det är jättekort tid tills vi nya utbytisar ger oss iväg! Ett tips på vägen? :)
Svar: Gör videos heeela tiden, laddar bara inte upp dom för det tar literally flera timmar. Har massa helt underbara vänner här, är så himla glad för dom. Ja men gud, ha det så himla bra här borta. Ska bli kul att läsa om alla era äventyr nu. Mitt bästa tips är som alltid en bra inställning. Tror inte ett utbytesår handlar om de bästa förutsättningarna men hur man väljer att se på saker och vad man gör året till. Men var aktiv, testa allting och ta vara på varje liten minut, gör varje dag viktig :))


En bild från min B-Day :)) fick ett släp av ballonger i skolan och på min tröja står det Hawaii Pacific University som jag fick av Sebastian :))

Last real day of Corona del Sol High School

Hello beautifuls
Idag hade jag min sista"riktiga" dag i skolan. Imorgon har jag bara 1st, 2nd and 3rd hour English, Psychology och US History och finals i alla och sen på onsdag har jag 5th, 6th and 7th som är Early childhood, Dance och TV production.  Slutar 11.20 båda dagarna så det är ju chill men jag hade min sista skollunch idag ever på high school och jag har redan börjat säga hej då till folk. It feels terrible! Att lämna allt här är så himla mixat, vet inte ens hur jag ska deal with all of my emotions on the plane back. Kommer vara så exalterad att träffa alla igen men samtidigt så ledsen att lämna mitt liv här bakom och alla vänner och min andra familj. Men, jag kommer hem till en sommar med massa roliga planer och vänner som jag längtar efter såååå mycket och att det känns betyder ju bara att jag haft en bra tid här!

Men i alla fall så under Engelskan så gjorde vi "world series of english" som vanligt, där vi svarar på en massa frågor, några om det vi lärt oss i engelska men mestadels bara en massa random frågor. Han hade en kategori med frågor om Sverige och jag klarade alla förutom en som var "Has Sweden invented the fridge or the toaster" oops. Mitt lag, som heter attack of the swede vann vilket betyder att vi inte behöver göra finals imorgon! Tänk om skolan i Sverige var så lätt. Finals har typ lika mycket betydelse som nationella men går på allt man lärt sig under terminen och det är läraren som gör testet. Så vi vann och vi hade party med kakor, reeses och så. Sen fyllde vi alla i en lista med funniest personality, most likely to be together lalala. Jag vann kategorierna "best hair" "best dressed" "most likely to be married first" "most likely to change the least in 10 years" "most likely to be an actor" "most likely to be in a reality show" haha. Well, får se hur det går.
Under psychology ringde min älskade far och jag pratade med honom och hans fru, nu ses vi ju snart :)) I US history tog jag och Wade en promenad runt campus för vi gjorde ingenting i class och jag fick min yearbook signad. (Min favoritlärare här, Mr. Webb skrev PS. Don't get a dragon tattoo! haha he's so funny)
Under lunch så kom Austin's pappa med Little Ceaser 5 dollar pizza som vanligt. Hade min sista lunch med Kiana och Austin och Brianna. I early childhood så sjöng vi mest en massa låtar och i dance gjorde vi ingenting, har inte gjort nått i den klassen de senaste 4 veckorna. I TV production hade jag och Steph kul på min yearbook och skrev YOLO över hela baksidan. Vi ska se The O.C tillsammans i veckan. ALLLA i Sverige vet ju om den serien och de flesta har nog sett den. Här vet folk inte ens var det är. Så det ska vi ändra på.
Just nu håller jag på att smsa med Sebastian och jag ser så fram emot att komma hem till honom. Kan skriva lite om våra sommarplaner i något inlägg, I'M SO EXCITED! Gör det mycket lättare att komma hem när man planerat massa kul och jag och min utbytis Paula har massa roliga dansklasser till hösten så det blir bra när Sverige blir kallt igen. Älskar att ha saker att se fram emot! Från detta året har jag lärt mig att jag tycker om det nästan lika mycket som att uppleva allt. Men nu kära ni måste jag plugga på lite på finals. Have a wonderful sunny day in Sweden

Let your dreams be bigger than your fears. Your actions louder than your words. And your faith louder than your feelings.

Idag har jag: Köpt en ny resväska. Tid för sånt igen. Förhoppningsvis får jag med allt hem, packandet gör mig superstressad med övervikt och grejer men det löser sig. Kan ni egentligen fatta att jag kom hit med bara en väska för 10 månader. Tog med mig lika mycket som jag gjorde när jag flytta från mamma och pappa varje vecka hemma i Sverige. Efter att jag hittade min väska träffa jag Pablo, Louis och Eric i the mall. Vi umgicks lite och sen hemtade min värdpappa upp mig och hans syster som kommit hit från Minnesota för Brittany's graduation party imorgon, tillsammans med deras mamma som också bor där. 
De tog mig till Jamies pool party, spendera största tiden i the hot tub med en massa skvaller som vanligt. Var där ett par timmar och nu kom jag precis hem från Florencia, en pizza resturang där Brittany jobbar tillsammans med hela familjen Ohe. Gud måste berätta också att igår i skolan när jag kom ut från min engelska lektion är det folksamling en liten bit bort så jag går det och så är det två tjejer som fightar, båda på marken och the wig is falling off! Haha den ena tjejen tappa hår från paruken. På Corona är det slagsmål lite då och då och folk gör en jättestor grej utav det. Vissa bestämmer bråk efter skolan och ber typ hela skolans studenter att komma dit och kolla. Så himla fånigt. USA har verkligen kontraster och det finns en del av USA som är väldigt kontroversiell, mycket lagar, regler och sånt. Men så finns det också en sida som är helt galen och jag kan tänka mig att det är för att när allting är så strikt vill folk liksom gå emot det ännu mer if that makes sense. Nu ska jag städa mitt rum, imorgon är det dags för Brittanys stora graduation party! LOVE

Känn ingen sorg för mig, Göteborg

Hej på er! Long time no see igen. I'm sorry.
Imorse vaknade jag på världens bästa humör, drog upp persiennorna och Arizona solen var där som alltid och jag har bara en såndär dag då allt känns lätt ni vet? Sista fredagen i skolan. Måndag är min sista "riktiga" dag och sen har jag finals på tisdag och onsdag. Det känns otroligt konstigt, jag menar det kommer vara sista gången evveeer och det har varit mitt liv för ett år. Och jag kan inte ens ta in det än, är lite rädd för det nästkommande dagarna. I will be a breakdown most likely. Men det får jag tänka på då. På väg till min 3rd hour kom fina Vanessa och överraskade mig med "just because I love you" blommor och kort. Underbara henne, det gjorde min vecka. I 3rd hour kolla vi på Forest Gump och efter det gick jag och Wade off campus (tur att han är så lång så han kunde pass as a senior, för de är den enda klassen som får lämna skolgården) och vi hade tänkt att äta Bagels på Einstains men ingen av oss hade med sig pengar.. Så vi gick till Frys och köpte äpple haha. Och hittade en väldigt fin floating horse balong haha. Under 5th hour i min Early childhood class dekorerade vi cakes med hur mycket frosting som hellst!! Gosh. I dance så har vi inte bytt om de senaste två veckorna så jag, Steph och Cecilia satt och tjattra och Steph visade sitt fina iPhone case med oss på! Jag vill ha ett sånt även om jag inte äger nån hah.  Stephanie blev förresten busted med att lämna skolgården under lunchen och samtidigt dresscodad för att hon hade en topp utan axelband så hon hade fått en referral och ska göra 2 timmar av community service på onsdag. I Sverige kunde jag lämna skolan i sjätte klass! USA har så mycket mer regler. Under TV production så blev jag färdig med min final som var en DVD med all footage som vi varit med i. Resten av tiden tog jag och mina vänner en massa bilder som vanligt haha. Mötte Melanay och vi gick till starbucks och jag hade en coconut mocha. Soooo goood!! Säljer dom den i Göteborg? They better, I want it when I go back. Hon berätta att när hon rest omkring i Europa och folk fått reda på att hon är Amerikan har folk varit jätte dumma mot henne för det. Undra hur det är liksom? Och hon är ju helt oskylldig till vad hennes land bestämmer, det är verkligen dåligt. Vi satt och prata hur länge som helst. Hade en fika liksom, har verkligen saknat det. Hon går igenom en massa jobbigt just nu och vi prata igenom allting. Älskar henne så himla mycket. Hon och jag har inte umgåtts så mycket utanför skolan men hon är en av dem jag kommer sakna mest. Hennes mamma hämta upp oss efter ett tag och vi åkte hem till Mel, åt, gick på Tumblr och såg Thor (Scandinavia & Stellan pride!) och åt starburst. Kom hem från ett litet tag sen och nu ska jag ladda upp alla bilder och sen nana. Imorgon ska jag på poolparty, fun fun. Sweet dreams guys,
Hej på er! Long time no see igen. I'm sorry.
Imorse vaknade jag på världens bästa humör, drog upp persiennorna och Arizona solen var där som alltid och jag har bara en såndär dag då allt känns lätt ni vet? Sista fredagen i skolan. Måndag är min sista "riktiga" dag och sen har jag finals på tisdag och onsdag. Det känns otroligt konstigt, jag menar det kommer vara sista gången evveeer och det har varit mitt liv för ett år. Och jag kan inte ens ta in det än, är lite rädd för det nästkommande dagarna. I will be a breakdown most likely. Men det får jag tänka på då. På väg till min 3rd hour kom fina Vanessa och överraskade mig med "just because I love you" blommor och kort. Underbara henne, det gjorde min vecka. I 3rd hour kolla vi på Forest Gump och efter det gick jag och Wade off campus (tur att han är så lång så han kunde pass as a senior, för de är den enda klassen som får lämna skolgården) och vi hade tänkt att äta Bagels på Einstains men ingen av oss hade med sig pengar.. Så vi gick till Frys och köpte äpple haha. Och hittade en väldigt fin floating horse balong haha. Under 5th hour i min Early childhood class dekorerade vi cakes med hur mycket frosting som hellst!! Gosh. I dance så har vi inte bytt om de senaste två veckorna så jag, Steph och Cecilia satt och tjattra och Steph visade sitt fina iPhone case med oss på! Jag vill ha ett sånt även om jag inte äger nån hah.  Stephanie blev förresten busted med att lämna skolgården under lunchen och samtidigt dresscodad för att hon hade en topp utan axelband så hon hade fått en referral och ska göra 2 timmar av community service på onsdag. I Sverige kunde jag lämna skolan i sjätte klass! USA har så mycket mer regler. Under TV production så blev jag färdig med min final som var en DVD med all footage som vi varit med i. Resten av tiden tog jag och mina vänner en massa bilder som vanligt haha.
Mötte Melanay och vi gick till starbucks och jag hade en coconut mocha. Soooo goood!! Säljer dom den i Göteborg? They better, I want it when I go back. Det är omkring 40 ute nu och det är vaarmt men jag har nog börjat vänja mig. Tyckte att poolvattnet var cool igår och sen berättade min värdpappa att det va 20 grader hehe.. Snacka om att Sverige blir kaaalt i år. Mel berätta att när hon rest omkring i Europa och folk fått reda på att hon är Amerikan har folk varit jätte dumma mot henne för det. Undra hur det är liksom? Och hon är ju helt oskylldig till vad hennes land bestämmer, det är verkligen dåligt. Vi satt och prata hur länge som helst. Hade en fika liksom, har verkligen saknat det. Hon går igenom en massa jobbigt just nu och vi prata igenom allting. Älskar henne så himla mycket. Hon och jag har inte umgåtts så mycket utanför skolan men hon är en av dem jag kommer sakna mest. Hennes mamma hämta upp oss efter ett tag och vi åkte hem till Mel, åt, gick på Tumblr och såg Thor (Scandinavia & Stellan pride!) och åt starburst. Kom hem från ett litet tag sen och nu ska jag ladda upp alla bilder och sen nana. Imorgon ska jag på poolparty, fun fun.
Sweet dreams guys :))
Awie. The sexy Swede haha!
Haha Wade och en floating horse balloon, they're so funny!
Miss Sophia and Alexia and bowls of frooooossting
Me and Megan decorationg our cakes
Kandell, Maddie, Me and Hogan :))
Steph and the most gorgeous phone in the universe
Me Steph and Cecilia
Ma Ladies in dance class, wil miss them so much!
Marissa (and Nayalah creeping in the background hah)
Abraham crazy guy
Me and beautiful Danielle (she got me one of those Nutella+sticks one day, I'll show you!)
Goofin'
MR. FORBES! Funniest teacher, I'll miss him :(
Tracey and Nick (but I call him Ryan cuz he looks like one)
My family <3

5 birthday pics


Har en massa andra men här är 5 från facebook så länge. Too tired to write right now so I'll do that tomorrow. I had a bomb ass birthday anway :)) My room is full of balloons and my stomach is full of cupcakes, that's how it should be!
Sleep tight and thanks for the congratulations, you rock!

Hello all of you, you're beautiful :)

I wanna dance, and love, and dance, again.

Hej ni! Tänkte lägga upp lite bilder från min yeeeaaarboook som jag fick i måndags innan jag åker iväg och kollar på skolans choir concerts med Austin, Libby och Tessa. Jag Kiana och Austin gick till yearbook signing pary och fick våra böcker, efteråt åkte vi till Dairy Queen och åt glass. Den är jättetung ju så jag funderar på hur jag ska få hem den till Sverige men den är ju proppad med bilder och minnen, jättebra för mig att kolla i och vänner och familj så det får lösa sig bara. Har redan en massa som signat den med gulliga texter, resten av skolan får sina böcker på måndag så jag antar att alla komma springa omkring med dom i skolan då. Jag skrev ju faktiskt ett uppslag om utbytersstudenter när jag tog yearbook som class så det är lite coolt att bläddra och se "By Eira Ljungberg" på en av sidorna. Anyways, nu behöver jag stoppa så jag har tid att ladda upp bilder haha. Ha en fin dag!

Haha Wade!

Yes, yes I'm grown and I don't need no judgement on me.

Hej mina fina vänner!! Idag är ingen vanlig dag FÖR IDAG ÄR DET MIN 18 ÅRS DAG!! :)) Äntligen!! Känns sjukt bra! Got the whole world open for me, eller aa i alla fall när jag kommer hem, vilket inte är så länge till, här är jag fortfarande typ 13 haha. Har massa söta kompisar som varit lite sneaky de senaste dagarna så får se vad som händer. Ska i alla fall till build a bear och skapa min egen nalle på min myndighetsdag, känns passande liksom och sen till cheescake facroty efter det med la familia. Såklart lite mysko att inte vara i Sverige idag och kunna fira med vänner ordentligt och känna sig som 18 eller vakna till mina föräldrars traditionella frukostar. Men detta blir en smashing dag ändå! LOVE YOU ALL. WOOP WOOP.

P R O M

Hello sunshines!
I'm so excited to tell you guys about prom! I had the best night ever! Vakna upp tidigt och duscha, raka benen, fixa ögonbrynen och slappa till the vampire diaries. Mötte upp Brooke in the mall omkring 2, hon köpte smycken från F21 och jag en bronzig ögonskugga från Sephora. Sen kom hennes mamma och plocka upp och och körde oss bort till Stephanie. Stephs syster fixade våra hår, vi lyssna på Kid Cudi och fixa oss i flera timmar. Fun fun. Gjorde våra sista touch ups kring 5 och då kom killarna och hämta upp oss. Min lilla prom group bestod av mig, Steph, Brooke, Maddi, Bella, A.J, Oscar och Troy och vi pumpa upp musiken i bilen och åkte till stället där vi skulle ta bilder. Justin Bieber's Boyfriend kommer nog alltid att få mig att tänka på prom nu för jag vet inte hur många gånger den spelades haha och vi sjöng tills vi blev hesa. Anyway, vi kom till Gila Springs Fountain och där väntade mina värdföräldrar och Bellas mamma som tog bilder på oss. Min vän Dezaray om ni minns henne var där också och hon joinade oss för ett par pics, kul att träffa henne igen. Vi log tills kinderna värkte och sen hoppa vi in i bilen igen och åkta till cheescake factory för att äta. De tar inte resorvation där så vi hoppades på det bästa men väntetiden var 45 min så vi åkte till Boca de Pebo istället, där jag åt för homecoming i höstas. Jag och ett par vänner delade på någon spicy chicken thingie som inte var något vidare haha så vi åt slut på vitlöksbröd och beställde in en cake som var hur god och filling som hellst. Tog en massa silly pictures och hade allmänt kul bara. Förra gången vi hade dinner tillsammans gick jag emot en emergency door så att alarment went of for like 10 minutes och A.J and Troy ramla av stolarna av skratt så de mobbade mig rätt hårt för det haha. När vi hade ätit nog så åkte vi mot the venue som låg borta i Scottsdale som är ca 40 härifrån. Visade sig att Oscar inte är så bra med directions så vi var i bilen ett bra tag. But we had a ball in the car so it was fine. När vi kom fram var vi alla sjukt excited och alla skrek "WE'RE FREAKING GOING TO PROM PEOPLE!!" och det kändes så himla kul, har ju drömt om prom sen jag var typ 12 eller nått och äntligen! Kom dit och köpte biljetter, de kolla våra clutches och sen kom vi in. The venue (vad det nu heter på svenska...) var jättefin och allt var jätte väldekorerat. Temat var Bella Notte så det var typ Italian/French style. I början mingla vi omkring mest och heja på alla, tog lite bilder med vänner, var så himla kul att se alla i sina fina klänningar, vo la in våra heels och sen dansa vi. Alla på dansgolvet grinda såklart. Måste säga att själva prom inte var sådär jättekul, och kolla man omkring såg alla sjukt uttråkade ut också haha. Men musiken var helt okej, de spela Swedish house maffia så ni kan ju tänka er att jag var glad haha. De announced prom king and queen och min vän Irene vann queen! Det förtjäna hon verkligen, är så glad för hennes skull.  Vi stack omkring 11.10 och vid det laget hade jag faktiskt fått nog av prom kännde jag. In i bilen igen och vi skulle åka till ett hotell där vår party buss vänta och mina vänner skulle sova senare. Men vi blev vilse igen och åkte i säkert två timmar. Det var rätt sketchy, kom ut på någon väg mitt i öknen och vi visste inte alls var vi var haha. Alla skrek på varandra men vi hade grymt kul ändå och bra musik still. När vi trodde att vi aldrig skulle se civilization igen så hitta vi rätt och kom till hotellet tillslut. Där stog vår partybuss och en massa vänner och vänta. Partbussen var sjukt kul! Det var liksom som en buss men den var helt mörk och det var säten längst väggen. Min curfew var 2 så bussen droppa av mig då. Hade typ bara 20 minuter på bussen och det var tråkigt såklart, jättesvårt att hoppa av för vi hade hur kul som hellst verkligen. Resten av mina vänner stanna där och skulle sen sova på hotell. Anledningen till varför min curfew var 2 kan jag skriva i ett annat inlägg. Lyckad prom i alla fall!! Vill gå tillbaka och göra om det so bad :))

For me, giving up is harder than trying.

Just nu är det market week i skolan, det är för alla som går entripinör och de håller på att försöka sälja en massa saker. Typ min kompis Wade och hans kompisar säljer kuddar (som man kan ha under lektionen?) för $3 och jag hjälpte dom promota igår genom att gå omkring campus med en stor megafon haha det var kul. De säljer godis, chips, solglasögon, Arizona Iced Tea Pong haha, starbucks frappucinos, armband och en massa massa. Så de har varit på en hela dagen så att man ska köpa från dem, när jag prata med Carolina efter skolan kom en kille som heter Robbie fram och sa "Hey Eira, if you buy these glases, I'll make out with you" hahaha nooo thank you. Tror att jag uppdaterar inlägget men lite bilder imorgon. Älskar att det alltid händer så mycket i High School här, alltid en massa aktiviteter, matcher, shower, röstningar, danser. Skolan i Sverige är så mycket mer seriös på alla möjliga sett. Hur undervisningen är, vad man lär sig, hur man lär sig och framförallt att det bara handlar om plugg, inga klubbar, sporter eller nått sånt. Det är väl både bra och dåligt antar jag. Tråkigt ja, men man lär sig mycket mer och man lär sig att analysera och sånt. Inte bara skriva av det som står på tavlan och göra ett quiz sen. Vi spelar bingo och tävlingar varje dag i min Engelska klass liksom och då ska det vara en seriös klass haha. Men man har kul och skrattar mycket och det är väl egentligen inget fel på det. Nu ska jag ättaaa.

When the world gives you 99 reasons to make you think you're not beautiful, think of 100 to remind yourself that you are.

Alexa: So he (hennes farfar under andra världskriget) went from Poland to as far as he could go, which was Australia.
Me: How?
Alexa: He took the train.
Me: Wait, he took the train from Poland to Australia?
Alexa: Yeah...?
Me: You mean Austria right?
Alexa: No, Austrialia!
Me: ... But there's water in the way ;)
Every day here I just hear stuff that crack me up! Älskade Amerikanare.

RSS 2.0