Känn ingen sorg för mig, Göteborg

Hej på er! Long time no see igen. I'm sorry.
Imorse vaknade jag på världens bästa humör, drog upp persiennorna och Arizona solen var där som alltid och jag har bara en såndär dag då allt känns lätt ni vet? Sista fredagen i skolan. Måndag är min sista "riktiga" dag och sen har jag finals på tisdag och onsdag. Det känns otroligt konstigt, jag menar det kommer vara sista gången evveeer och det har varit mitt liv för ett år. Och jag kan inte ens ta in det än, är lite rädd för det nästkommande dagarna. I will be a breakdown most likely. Men det får jag tänka på då. På väg till min 3rd hour kom fina Vanessa och överraskade mig med "just because I love you" blommor och kort. Underbara henne, det gjorde min vecka. I 3rd hour kolla vi på Forest Gump och efter det gick jag och Wade off campus (tur att han är så lång så han kunde pass as a senior, för de är den enda klassen som får lämna skolgården) och vi hade tänkt att äta Bagels på Einstains men ingen av oss hade med sig pengar.. Så vi gick till Frys och köpte äpple haha. Och hittade en väldigt fin floating horse balong haha. Under 5th hour i min Early childhood class dekorerade vi cakes med hur mycket frosting som hellst!! Gosh. I dance så har vi inte bytt om de senaste två veckorna så jag, Steph och Cecilia satt och tjattra och Steph visade sitt fina iPhone case med oss på! Jag vill ha ett sånt även om jag inte äger nån hah.  Stephanie blev förresten busted med att lämna skolgården under lunchen och samtidigt dresscodad för att hon hade en topp utan axelband så hon hade fått en referral och ska göra 2 timmar av community service på onsdag. I Sverige kunde jag lämna skolan i sjätte klass! USA har så mycket mer regler. Under TV production så blev jag färdig med min final som var en DVD med all footage som vi varit med i. Resten av tiden tog jag och mina vänner en massa bilder som vanligt haha. Mötte Melanay och vi gick till starbucks och jag hade en coconut mocha. Soooo goood!! Säljer dom den i Göteborg? They better, I want it when I go back. Hon berätta att när hon rest omkring i Europa och folk fått reda på att hon är Amerikan har folk varit jätte dumma mot henne för det. Undra hur det är liksom? Och hon är ju helt oskylldig till vad hennes land bestämmer, det är verkligen dåligt. Vi satt och prata hur länge som helst. Hade en fika liksom, har verkligen saknat det. Hon går igenom en massa jobbigt just nu och vi prata igenom allting. Älskar henne så himla mycket. Hon och jag har inte umgåtts så mycket utanför skolan men hon är en av dem jag kommer sakna mest. Hennes mamma hämta upp oss efter ett tag och vi åkte hem till Mel, åt, gick på Tumblr och såg Thor (Scandinavia & Stellan pride!) och åt starburst. Kom hem från ett litet tag sen och nu ska jag ladda upp alla bilder och sen nana. Imorgon ska jag på poolparty, fun fun. Sweet dreams guys,
Hej på er! Long time no see igen. I'm sorry.
Imorse vaknade jag på världens bästa humör, drog upp persiennorna och Arizona solen var där som alltid och jag har bara en såndär dag då allt känns lätt ni vet? Sista fredagen i skolan. Måndag är min sista "riktiga" dag och sen har jag finals på tisdag och onsdag. Det känns otroligt konstigt, jag menar det kommer vara sista gången evveeer och det har varit mitt liv för ett år. Och jag kan inte ens ta in det än, är lite rädd för det nästkommande dagarna. I will be a breakdown most likely. Men det får jag tänka på då. På väg till min 3rd hour kom fina Vanessa och överraskade mig med "just because I love you" blommor och kort. Underbara henne, det gjorde min vecka. I 3rd hour kolla vi på Forest Gump och efter det gick jag och Wade off campus (tur att han är så lång så han kunde pass as a senior, för de är den enda klassen som får lämna skolgården) och vi hade tänkt att äta Bagels på Einstains men ingen av oss hade med sig pengar.. Så vi gick till Frys och köpte äpple haha. Och hittade en väldigt fin floating horse balong haha. Under 5th hour i min Early childhood class dekorerade vi cakes med hur mycket frosting som hellst!! Gosh. I dance så har vi inte bytt om de senaste två veckorna så jag, Steph och Cecilia satt och tjattra och Steph visade sitt fina iPhone case med oss på! Jag vill ha ett sånt även om jag inte äger nån hah.  Stephanie blev förresten busted med att lämna skolgården under lunchen och samtidigt dresscodad för att hon hade en topp utan axelband så hon hade fått en referral och ska göra 2 timmar av community service på onsdag. I Sverige kunde jag lämna skolan i sjätte klass! USA har så mycket mer regler. Under TV production så blev jag färdig med min final som var en DVD med all footage som vi varit med i. Resten av tiden tog jag och mina vänner en massa bilder som vanligt haha.
Mötte Melanay och vi gick till starbucks och jag hade en coconut mocha. Soooo goood!! Säljer dom den i Göteborg? They better, I want it when I go back. Det är omkring 40 ute nu och det är vaarmt men jag har nog börjat vänja mig. Tyckte att poolvattnet var cool igår och sen berättade min värdpappa att det va 20 grader hehe.. Snacka om att Sverige blir kaaalt i år. Mel berätta att när hon rest omkring i Europa och folk fått reda på att hon är Amerikan har folk varit jätte dumma mot henne för det. Undra hur det är liksom? Och hon är ju helt oskylldig till vad hennes land bestämmer, det är verkligen dåligt. Vi satt och prata hur länge som helst. Hade en fika liksom, har verkligen saknat det. Hon går igenom en massa jobbigt just nu och vi prata igenom allting. Älskar henne så himla mycket. Hon och jag har inte umgåtts så mycket utanför skolan men hon är en av dem jag kommer sakna mest. Hennes mamma hämta upp oss efter ett tag och vi åkte hem till Mel, åt, gick på Tumblr och såg Thor (Scandinavia & Stellan pride!) och åt starburst. Kom hem från ett litet tag sen och nu ska jag ladda upp alla bilder och sen nana. Imorgon ska jag på poolparty, fun fun.
Sweet dreams guys :))
Awie. The sexy Swede haha!
Haha Wade och en floating horse balloon, they're so funny!
Miss Sophia and Alexia and bowls of frooooossting
Me and Megan decorationg our cakes
Kandell, Maddie, Me and Hogan :))
Steph and the most gorgeous phone in the universe
Me Steph and Cecilia
Ma Ladies in dance class, wil miss them so much!
Marissa (and Nayalah creeping in the background hah)
Abraham crazy guy
Me and beautiful Danielle (she got me one of those Nutella+sticks one day, I'll show you!)
Goofin'
MR. FORBES! Funniest teacher, I'll miss him :(
Tracey and Nick (but I call him Ryan cuz he looks like one)
My family <3
6 kommentarer
Postat av: Anonym

du är så fin!

2012-05-19 @ 11:32:39
Postat av: Anonym

åhh eira. jag har fått värdfamilj nu, jag ska åka i höst til usa!! :) är jätteglad, fick mitt statechoice också. problemet är att jag känner verkligen ingen connection till min familj.. :( det känns inte som en bra match, vad ska jag göra??

2012-05-19 @ 11:48:56
Postat av: Anonym

hur sminkar du dig? så jääävla vacker! gaah

2012-05-19 @ 12:30:15
Postat av: erica

vad tidigt du åker hem, jag har en tjej från usa i min klass som är utbytesstudent och hon är kvar här enda till 26 juli! :) får man bestämma sånt själv?

2012-05-20 @ 11:38:07
URL: http://ericaskyllkvist.blogg.se/
Postat av: Anna

Du verkar verkligen ha hittat fina vänner over there! :D Skulle du inte kunna göra lite videos nu på slutet? Med dina vänner och i skolan och sådär? Skulle vara så roligt att se!Njut av tiden du ha kvar nu! Känns så konstigt att de bloggar man följt under det här året snart ska åka hem... Vilket betyder att det är jättekort tid tills vi nya utbytisar ger oss iväg! Ett tips på vägen? :)

2012-05-20 @ 12:33:26
URL: http://enligtmyself.blogg.se/
Postat av: Tilda Larsson

hade ni macbooks i skolan?

2012-08-28 @ 16:26:40
URL: http://tiildalarsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0