The less you care, the happier you will be.

Ett par bilder efter dansen när jag och ett par vänner åkte till chipotle och frozen yogurt. En av dom sakerna jag älskar här, som är väldigt konstig egentligen, men det är att sitta i bilen men alla sina kompisar och dra ner fönstrerna, höja upp volymen till och sjunga (eller för det mesta rappa, för detta är USA) tills man nästan tappar rösten. Det känns fortfarande lite konstigt att man kan köra bil här som 16 åring och det är helt klart en massa mer olyckor. Fyller 18 om en vecka nu hihi so technically hade jag kunnat ta körkort om en vecka om jag fortfarande var i Sverige. Jaay! Och till de som frågar efter fler videos, anledningen till varför jag aldrig laddar upp är för att det tar 100 år. Men här är en kort, Steph ville göra en hälsning haha, hur söt är inte hon? :)) Dags för ny vecka. Har ni några planer? For me it's prom week!

Normal is boring.

Skypa precis med Sebastian så nu sitter jag och ler för mig själv. Han är perfekt och vi är perfekta tillsammans, vi är bara sådär ett helt land ifrån varandra. Sjukt jobbigt när man älskar någon så mycket.
På tal om att vara ifrån människor, nu ser jag snart alla igen om en månad. Herregud vad jag ser fram emot det! Kan inte vänta. Just nu känns det bara bra att komma hem på grund av det men det går verkligen upp och ner och jag tror det hade varit väldigt annorlunda om jag faktiskt insåg att jag har så kort tid kvar. Precis som när jag åkte hit så tror jag att jag kommer stå på flygplatsen helt chokad. Man har ett helt år att förbreda sig för det, ändå går det liksom inte upp förens när man är där i stunden. Om det är nått som skrämmer mig så är det tid, önska att man bara kunde stoppa, spola tillbaka men för det mesta vill jag bara spola frammåt. Det finns alltid miljontals saker jag ser fram emot och just nu längtar jag som tusan till svensk sommar. Och även om jag älskar alla nya upplevelser här och att det är så annorlunda så ska det faktiskt bli otroligt skönt att kunna luta sig tillbaka, ha sin plats och känna sig hemma. Känns konstigt att skriva det för det var ju just det jag ville komma ifrån. Jag vill aldrig någonsin leva säkert, följa strömmen och detta är bara början på mina äventyr. Och det är nog därför jag och Sebastian är så perfekta ihop för han är lika knasig som mig. Ni ska höra våra samtal, alla planer vi har tillsammans. Vi kommer ha världens coolaste hem i framtiden med saker och bilder från hela världen. Om det är en hel värld där ute känner jag i alla fall att det är dumt att bara limit yourself down to one place. Se bortom ett rutinliv, det är du värd :) Sebastian brukar berätta om sin lärare som har som regel att den morgonen när han och hans fru vaknar upp och känner att dom inte vill gå till jobbet eller är trött på sitt liv - då ska de göra något nytt. Han var ju som sagt lärare på Chapman High School och nu är han trött på det, ska flytta till Florida och vara surfinglärare. Snacka om förebild!
Oj jag är bra på att babbla på haha, känner att jag har haft tusen sånahär inlägg, ni borde vara trötta på dom. Men folk bloggar om mode och jag skriver hellre inlägg om att ta risker och att man kan göra precis vad man vill om man tror på sig själv lite och har en stark vilja. Detta är min nya favoblogg förresten <3
Will have my name on it in a couple of years!

Fall down seven times, stand up eight.

Okay people, nu är det dags för många av er att åka iväg! Nervös? Jag var superduper pirrig förra året vid detta laget. Hade fått min familj och vi mejlade, jag var inne på google earth mest hela tiden och fantiserade om hur allt skulle bli samtidigt som jag inte ville se för mycket. Det är något med att gå rakt in i något man inte vet så mycket om som gör hela utbytesåret så kul och spännande tycker jag.
Hur som helst så var jag i alla fall närvös innan jag åkte, det är ju så otroligt mycket man inte vet nånting om. Och jag måste erkänna att det har inte varit lätt rakt av hela tiden heller.
Men till er som åker snart vill jag verkligen säga, stop worrying your pretty little minds and just have fun. Jag vet att ett år låter långt nu, men tiden går verkligen undan så slösa inte bort den på att tänka för mycket, bara lev. Uppskatta och fokusera på det som är bra här borta - för det kommer inte finnas där för alltid, och strunta i det som inte är så bra - det kommer inte vara där för alltid heller. Ha båda fötterna i USA, lämna Sverige för året så du kan leva i nuet.
Var inte rädd för att vara ledsen och ha dippar, de betyder att du tar risker, gör något med livet och lever. I embrace mistakes and tears because they make you who you are and they make you stronger and better and they make you appreciate what's good. Jag gråter ärligt talat hellre än att inte känna nånting och leva ett tråkigt liv.
Och för alla konstiga Amerikanska grejer som kommer kännas jobbiga och är svåra att vänja sig till för att det är helt annorlunda hemma, se det som en kulturskillnad. Du åkte ju säkert inte för att uppleve Sverige igen eller hur? Vissa grejer kommer vara annorlunda men var öppen för det och se det som en erfarenhet. Det är jättemycket i Sverige som jag inte hade en aning om att jag borde uppskatta som jag verkligen kommer värdera nu. Nu vet jag och nu har jag något att jämföra med och jag kommer hem med en helt annan syn på världen.
Bara några tankar för jag får frågor här och på facebook och mail från oroliga utbytesstudenter och jag vet själv hur det var förra året när det var jag mot värden om ett par månader. Men om jag hade kunnat ändra saker hade det nog varit just att övertänka, jag har en tedens till att göra det. Vad som händer händer, just enjoy the ride and make the best of it :) Önskar er alla ett helt underbart år här i staterna!

My favorite thing is to go where I've never been.

I min skola, och de flesta andra High Schools också tror jag har vi som en liten nyhetssändning med vad som händer i skolan nästa vecka samt att dom har lite roliga klipp och så, sånt som vi filmar i min TV production class. Hur som helst så var jag the Anchor (vad det heter på svenska kan jag verkligen inte komma på, men den som säger alla news och så) förra fredagen. Det är alltid advanced classen som gör det annars men den sändningen och denna veckans fick vi stå för. Så medans jag hade min dance show så var jag på TV och pratade om prom, dance show och lite annat kul på svenska med subtitles under, det var väldigt uppskattat haha.

Laughter is timeles. Imagination has no age. Dreams are forever.

Hej snyggingar. Long time no see! 
När jag inte har lust att blogga så bloggar jag inte och så har det varit denna veckan. Häääär hänger jag hela tiden dock :)) Ville mest slänga upp ett inlägg och säga att jag lever och svara på lite frågor som jag fått under tiden jag varit borta. 
Loove this day! Gick upp tidigt och sprang en mil på gymmet, tränade ben och köpte världens godaste coconut and pineapple smoothie. Och jag har skivat vattenmelon, ätit jordgubbar och badat i vår pool, legat och solat ett tag inför prom nästa veckan. Nu ska jag snart se om vi har ingredienser för bakning, senare ska jag träffa ett par vänner. I min psykologi class denna veckan skulle vi lista 10 minnen, människor, saker som gör en glad och det är en jättebra ide tycker jag så man kan komma ihåg att göra mer av de och umgås mer med dom som får en på bra humör. Sen får man ju hoppas att Åh vet ni vad? Om det är någon mat från Sverige jag saknar just nu så är det magnum glass! Den här goda yogurt och jordgubb sorten speciellt. Och jag har hört att de har magnum på wallmart woho så jag och min kompis ska dit och leta glass. Och aw, hade en läsare som ville prata om mig och Sebastian på hennes presentation på nationella, so cute!

Hej du! Har redan frågat massa förut, men har en fråga till nu. Hur gjorde du med din telefon? Fixade ni ett nytt kontant kort/abonemang eller hur funkar det? För jag åker om kanske ett eller två år, och jag har abonemang just nu som går på 700 i månaden, hur blir det då i usa? Mest mamma som undrar, hade vart supersnällt om du svarade på det :)
Btw, din blogg är sån sjuk inspirerande! Tack vare den jag fått detta intresse av att bli en exchange student! Keep it on, och hoppas du har det superbra i Arizona för tillfället :D
Svar: Haha no worries, tycker bara det är kul med frågor. Jag betalar $60 i månaden och får unlimited allting från boostmobile med en blackberry telefon. Dang! Det var dyrt. Men haha jag vet inte så mycket om sånt (: det beror väl lite på hur länge abodemanget sträcker sig. Bästa är ju att det går ut innan du åker hit. Thank yoooou girlie!

Hej, älskar din blogg och du är en jättestor inspiration!!! Har lite frågor som du jättegärna får svara på när du har tid och så :)!! Har du några tips som man kan ha med sig när man åker? Va det svårt att komma in i språket? Det bästa/jobbigaste med att vara utbytesstudent? Tips på presenter till värdfamiljen? Ha det jättebra! :D
Svar: Men åh vad gullig du är, tusen tack! Menar du i resväskan? Det beror ju helt på vad man åker någonstans, jag hamna ju i Arizona så mestadels kalla kläder i min resväska. Men det bästa man kan ta med sig tror jag är bra instänning och ett öppet sinne! Jag tycker inte det var så svårt med språket. Hade ju MVG i engelska innan jag åkte så det var liksom inga problem med ord, att uttrycka sig och så men det kom inte lika naturligt som det gör nu. Men jag tror inte alls att du behöver oroa dig, och accents uppskattas jättemycket haha. Försökte hitta rätt personliga grejer, typ till min värdsyster som sammlar på hattar hitta jag en vikingahatt, hon älskar att läsa så jag köpte en liten såndär grej som man sätter i böckerna så man vet vart man är som var en älg haha med Sverige tröja på. Mixade ihop en skiva med lite svenska låtar, köpte SNÖ of Sweden smycken, en duk och bordstabletter, Sverige bok och lite sånt, kosta boda är ett annat tips. Tack du med! PUSS

I have a question for you! Tänk dig tillbaka hur det var innan du åkte - vilken engelska du kunde då. Och tänk på vilken engelska du har nu. Hur har din språkutveckling varit? Har du haft många stunder då du "sagt fel" på engelska och sådant? xx
Svar: BEAA! <3 Ja det är klart jag sagt fel, massa gånger haha men de tycker dom bara är charmigt ;) Skulle tex säga till min kompis en gång att hon såg bra ut i håret och sa "you look good in your hair!" haha, kanske inte så bra.. Nu när jag pratar behöver jag inte tänka alls, det är liksom mitt första språk, tänker på engelska, drömmer på engelska och det är det första som kommer ut. Och man lär sig en massa uttryck som man inte kunde innan och för samtal helt annorlunda även om man kanske har typ samma ordkunskaper. Hör hela tiden ifrån folk som säger "... but you don't have an accent!!" haha

ANY VIDEOOOSSS?:D
Svar: Migh upload one that my friend took of the hip hop dance. I bought a DVD with all of the dances so Imma see if  I can put them on youtube somehow :)

Ugh, you guys are sooo pretty! xx
Svar: LOOOOOVE. Thank you!

Hej! Älskar din blogg och läser den varje dag. Jag älskar verkligen hur du är så jordnära du har verkligen blivit en inspiration för mig! Jag har en fråga bara, kostar det något att bli medlem på weheartit? :)<3
Svar: Blir jättesmickrad, tack så smycket som säger så!! Kram på dig. Nej det är graaatis. Varnar dig bara, man blir hooked som tusan haha! 

Hej! Har för mig att du skrev att din värdsyster hade blivit utvald som modell förut? (Eller är jag helt ute och cyklar?) I så fall, hur gick det för henne?
Jag tycker du har en jättefin och inspirerade blogg btw :D
Svar: Nej du har rätt! Hon fick kontrakt men har inte fått några jobb än men det kommer nog. Gud vad gulliga ni är allihopa! Tack så jättemycket :)

himla fin tumblr! mkt inspo :D kolla in min om du har lust: www.s0fias0fia.tumblr.com thank you for an amazing blog! <3
Svar: Följer redan ;) Loove it! No thank you

Hej älskar din blogg! jag undara om dina betyg du hade innan du åkte påverkar? om man te.x har ig i något ämne, kan man fortfarande åka då?
Svar: Japp, man måste ha G i alla ämnen. Om du ligger på gränsen så är det ju bra om du får kämpa lite för det du vill :) goog luck!

Heey! Får du betyg i ämnena som earls childhood och dans? Älskar din blogg!! :)) kraam
Svar: I early chilhood får jag inte det men det är bara för att jag är TA (assistent typ) de andra tjejerna får det, och ja jag får betyg i dans, har A :))

du verkar vara en fin vän, eira!
Svar: du verkar vara en fin människa!

Jävlar vad snyggt halsband! Gissar på at du köpt det i USA, men finns affären i Sverige? :D
Svar: Nope sorry, är från Forever21

Hej fina du, du har en... superduper bra blogg!
Men måste bara fråga, vem är tjejen bredvid dig på denna bilden? Hon är nämligen så himla sjukt lik en tjej jag känner som heter Sara! Galet likt!
Massa kramar!
Svar: Tjejen på bilden är från Tyskland, så nog inte samma person ;)

Hej! Tänkte bara fråga om du har varit vid salt river och åkte med tube's nedför floden? Jag gjorde det när jag hälsade på min syster i phoenix för nästan 2 år sedan och det var jättehärligt!
Svar: Nej det har jag inte gjort tyvärr :/

Hej!
Jag undrar om jag får låna bilden då du sumobrottas till min blogg? Den är så himla härlig! :)
Svar: Haha min sumobrottarbild! <3 Ja om du känner att du vill ha den på din blogg så får du det haha. Thanks for asking

Jorå yolo har kommit till Sverige! Och jag är redan in love med er tumblr!! :)
Svar: Haha jag med, vill gifta mig med den!!

Tomorrow doesn't matter when you're moving your feet. It's all about tonight.

Awie, nu är jag hemma från sista showen. Sitter i full make up och jag ska nog ta och räkna alla mina tusentals blåmärken senare. Har haft så himla kul de senaste dagarna, har jobbat hårt och det har varit stressat, vi har tränat efter skolan till sent om kvällen så det känns lite skönt att pusta ut men samtidigt sorligt att vi är helt färdiga med det vi tränat för så länge. Framförallt eftersom att det varit så roligt. Min klass hade 4 danser i showen som för övrigt kallades "It's all about tonigt", en opening, finale, contemporary och en hip hop. Man tar sport här så himla seriöst jämförelse med Sverige, den här showen har verkligen varit en big deal och det har förvånat mig lite eftersom att det är ett skolämne. Men jag älskar att se alla som är super dedicated och verkligen put their heart into every part of it.  Så de senaste dagarna har vi tränat så att allt skulle sitta perfekt och vi har gått igenom danserna om och om igen, fixat till alla rader, haft dress-rehearsals, burit t-shirts i skolan som promotar showen, tagit professionella bilder. Under showerna har vi varit i the make up room och vi har pumpat musiken, pluggat in platt och locktänger i alla utag och smink över hela golvet. Det är så kul att vara tjej! Det var jätteroligt att uppträda för skolan och jag fick massa gulliga kommentarer sen i korridoren, på kvällarna har vi haft uppvisning för vänner och familj. Var ännu mer excited idag eftersom att min gulliga värdfamilj kom och kolla och de mötte upp mig efteråt med rosor. Har världens bästa värdfamilj! Efteråt idag åkte jag och ett par vänner iväg och åt på chipotle och frozenyogurt. Yummi! Fick precis ett telefonsamtal från Sebastian som är på prom just nu, låter som om han har det kul! Min är om 2 veckor, can't waaaait! PUSS


Dance like nobody's watching

To dance is to be out of yourself. Larger, more beautiful, more powerful.

Hello my Swede-hearts, haha get it? I've missed you (: It's been such a busy and fun week! I've had dance rehearsals every day from 3 pm to 9 to make the show perfect! Today was the big day so I didn't even go to my normal classes, just been in the auditorium all day in my spandex, moving my feet.
We performed 2nd and 3rd period for school and I just got home from the evening show. It was so much fun! I'm happy we have another show tomorrow too! The feeling of freedom when you just loose yourself in the music and whip your hair back and forth, love it. Right now I'm super duper tired and that's why I don't even care to translate. Haha english used to be my 2nd language and now it's my first. Whatever.
I just kinda wanted to say hello and tell you I'm still alive and I might do an update tomorrow but if not, I'm just busy living life alright? Time for me to sleep so that I can bring my inner Beyonce out tomorrow!! Love you guys


I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, a lot. I believe in being strong when everything is going wrong. That happy girls are the prettiest. I believe tomorrow is another day, and in miracles.

Hello beautiful people! Väntar på att jag ska på dance rehearsal om en timme och sitter och tumblr:ar så länge. Gosh vad det är addicting! Jag tror att om man går in på nåns tumblr kan man nog se väldigt mycket hur de är som person för alla bilder uttrycker så mycket. Min är fylld med drömmar, beaches, vänner, kärlek och alla mysiga platser jag vill resa till nån dag. På fredag och lördag har jag mina dansuppvisningar och jag är hur taggad som helst! På fredag kommer jag inte ha några andra lektioner än dans och vi kommer uppträda 2nd och 3rd hour för alla elever och sen uppvisning på kvällen och på lördag. Minns min första uppvisning när jag var typ 6 år och kaxig, var en tough cookie och ville uppträda på Scandinavium istället för lilla palladium i Alingsås. Har aldrig riktigt varit nervös för såna grejer men det känns lite nu när man kommer uppträda för alla man känner här. Nu har vi fått alla costumes och vi kommer ha rehearsals hela veckan och bära T-shirts som promotar showen så att folk kommer och kollar. Fun stuff.

I helgen hajkade jag och familjen the Grand Canyon. Det var vår sista resa tillsammans, är helt galet tacksam över hur mycket de har tagit med mig på här! Är jätteförvånad att jag inte har en maaaasssa träningvärk för vi gick upp och ner för backar i flera timmar och när jag kom till toppen där på söndag fick jag nästan lyfta mina ben med armarna, if that makes sense. Vi sov i tält, åt bars hela helgen och kolla på alla otroligt fina vattenfall som var där. Det var superduper kallt och det regna så vi hade otur med vädret för vanligtvis kan man bada men vi hade kul ändå. Bästa med att tälta dock är att komma tillbaka till sin egna säng igen tycker jag haha. Nä nu ska jag slita mig från datorn och börja fixa mig. Loooooove y'all.

Happy biiiirthday lovebug!

Min underbara vän, om du ser detta så vill jag bara att du ska veta hur mycket jag älskar dig på din stora dag! Och om jag fortfarande hade varit i Sverige, då hade jag hoppat på ett extra tidigt tåg från Alingsås som förra året och överraskat dig med cupcakes och ballonger och sång och pussar och kramar och paket och en massa, massa grattis för det är du verkligen värd! Minns fortfarande första gången vi pratade och vi märkte att vi hade samma star-crush haha, åh, vi märkte i alla fall att vi har väldigt mycket gemensamt än samma smak av killar. Och jag minns dagen som de första bilderna är tagna ifrån när vi låg och sola på saltholmen och när du, jag och Annika åkte in till järnroget och den där myskogubben stalka oss så att vi fick ta spårvagnen till brunnsparken, och vi gömde oss bakom en växt!! Haha fun times. Längtar så himla mycket tills jag kan hoppa in i dina armar snart igen för jag saknar ditt skratt och dina söta kommentarer och jag saknar hela dig faktiskt! Tycker om dig så himla mycket vackra du, önskar dig världens bästa dag Paulina!

Being happy doesn't mean everything is perfect. It means you decided to look beyond the imperfections.

Super snabb uppdatering för jag ska nana nu. Idag efter skolan gjorde jag lip dub. För alla som inte vet vad det är ska jag berätta nån annan gång och det kommer nog bilder. Det var sjukt kul i alla fall. Annars har jag packat idag för att hajka Havasupai som är ett vattenfall vid Grand Canyon. Det ska tydligen vara pissväder men det ska bli kul att spendera en hel helg med de familia. Det blir min sista resa här i USA för denna gången. Är så himla glad för alla ställen jag fått sett medans jag varit här, ska skriva ihop nått inlägg om alla tripper. Åker imorgon efter skolan så wihi. Ha en loooovely helg!!

Now and then I think of all the times you screwed me over. Made me believe that there was always something that I'd done.

TACK!


Tons of love to you guys. You light up my day.

Tumblr

Hej vänner :) Hoppas att allt är bra med er och att ni haft en strålande helg! Jag vinkade av pappa idag på flygplatsen och det var sorligt såklart, jag saknar honom här omkring nu. Men om jag har klarat Juli till April utan min älskade far så ska nog dessa par veckor gå med. Vi har haft det otroligt kul tillsammans, det var underbart att se honom igen och vi hittade på så mycket roligt medans han var här. Jag visade min skola, området, the mall, resturanger, vi åkte till vegas, hajkade, gick på baseball och hade massa djupa samtal haha. Det känns jättekul att han sett mitt liv här nu och träffat min andra familj så nu när jag kommer hem vet han vad jag pratar om.

Har fått frågor lite då och då om jag har en tumblr och nu har jag det. Jag och mina två utbytisar Victoria och Paula har en tillsamans som heter WeLoveYolo (yolo= you only live once, ifall det uttrycket inte kommit till Sverige än ;)) Älskar tumblr och weheartit och alla dom där sidorna så jag är faktiskt lite excited på att också ha en haha. Vi är alla tre väldigt äventyrliga av oss och vi kommer nog hitta på massa bus i framtiden tillsammans så den är lite av vårt dreamplace. Älskar den, den är så oss och jag är redan addicted! Follow if you feel like it.

Vet ni förresten vad som smög sig in i mitt rum igår? Jag såg nånting rom rörde sig och trodde det var damm eller nått, men så ser jag att det är en skopion! Skit äcklig och stor och den sprang omkring på mitt golv med sin tagg. Jag gick bananas och börja skrika "I HAVE A SCORPION IN MY ROOM, GET IT OUTTA HERE!!" så min värdpappa kom och sa "watch this", tar av sig skon and then no more scorpio. Hah. Sen dess har jag tassat omkring på mina tiptoes och hänger hellst inte i mitt rum just nu och jag har inga fötter på marken om jag inte måste. Det brukar tydligen vara fler nu efter att de sprejat nått medel så jag har ögonen öppna. Men då vet man ju i alla fall att man är i Arizona ;)

Nu ska jag fortsätta kolla film. Ser pay it forward som en av dom finaste filmerna tycker jag. Se den!
Puss :))


Peanutbutter and jelly sandwishes <3

The bad part is time flies. The good part is you are the pilot.

Vill skriva av mig lite. Det är så himla mycket mixed feelings just nu när det inte alls är lång tid kvar. Är lite homesick men samtidigt vill jag inte åka härifrån. 10 månader kändes så långt innan jag åkte iväg men herregud vad de gick snabbt. 2 länder och 6 stater har jag hunnit med att se och jag har träffat så många nya vänner, varit med om sjukt mycket och skapat ett helt liv som jag bara kommer ta slut från en dag till en annan när jag sätter mig på planet igen. Nu har jag snart upplevt allt det där som jag lämna Sverige för och hela den här resan drar sig mot ett slut. Det är klart det känns. Jag hade ingen aning om vad jag hade framför mig när jag ansökte för mitt utbytesår och nu nästan två år senare så har jag det bakom mig. Från alla papper till alla sprutor, pep talks och nervositet, överasknings fest, planet till frihet, New York, första dagen på High School, homecoming, 3 turer till California, bonfires, pep assemblys och gula skolbussar, struggles, minnesota, north dakota, nevada, amerikansk jul, halloween och valentines, känslan av att gå på högstadiet igen, sporter, clubs, vänner, shady games, regler, pizza, rapp, peanutbutter and jelly, swedish fish.
Jag är lite rädd för hur det kommer kännas att komma tillbaka och inte se min värdfamilj som jag bott med varje dag här i ett år, alla vänner. Hur det kommer bli att byta ut pratgladna amerikanare mot tillbakadragna svenskar. Vissa saker kommer bli skönt att komma ifrån, not gonna lie, det finns en hel del grejer med Sverige nu som jag kommer uppskatta på ett helt annat sätt nu. Men det är absolut mer som jag kommer sakna med USA. Och jag tror att saknaden kommer vara så mycket större än den jag haft för Sverige för Sverige har jag alltid men Arizona är bara för nu. Jag är lite rädd att efter ett par månader när allt lugnat ner sig, att allt kommer återgå till precis vad det var och att jag kommer jämföra med att kunna bila över till LA efter skolan. Men ändå känner jag ibland att jag är redo att åka hem, kan verkligen inte vänta på att träffa alla igen. Känner mig så himla glad som har mina underbara utbytesvänner och pojkvän så att jag inte behöver känna mig ensam sen när jag är tillbaka. Med dom tar jag med en liten del av USA hem och det känns underbart. Men i allt detta så vet jag ju att det känns jobbigt att lämna för att jag lämnar något som har betytt något. Under min sista tid vill jag bara vara glad för det jag älskar här för det kommer ta slut snart. Och strunta i det som inte känns bra för det kommer också att ta slut snart. Och som sista quotet så börjar något nytt när något annat slutar. Ska vara glad för allt detta hände istället över att det tar slut.

Loco loco

Hej snyggingar. Här är äntligen ett par bilder ifrån underbara Mexico (MESHIKO) med mis amigos. Hur fint ser inte det där ut eller? Hade världens bästa helg med Kine, Pablo och Louis och de är utan tvekan de vänner jag kommer sakna mest här. Vi umgås inte sådär jätteofta men när vi gör det har vi grymt roligt och vi kan bara busa omkring och vara knäppa och europeiska utan att känna sig udda haha. Och till skillnad från Amerikanare kan jag sova på Pablo's arm utan att "have a thing" efter, uppskattas. Louis lärde oss franska snapsvisor typ haha och alla möjliga olika ord. Tapet betyder något annat på franska kära vänner. Vi sov precis där nere på stranden förresten, det var hur mysigt som helst att gå och lägga sig och höra vattnet helt utanför. Nån gång i mitt liv ska jag ha ett strandhus punk slut. Lina om du ser detta, jag kom på, jag kan säga "me gusta un perro" också.


That's what you get for waking up in Vegas

Då har man sett Nevada också. Jag och pappa åkte iväg 6.30 och satt i bilen i 5 timmar, gjorde ett stop på vägen för att se Hoover Dam. Vegas är nog det galnaste jag sett. USA i ett nötskal. Allting var otroligt stort, konceptet i den staden måste vara att ta något galet och maxa det med 5. Det fanns tex ett slott, en bergodalbana och pool mitt i staden och fritt fall på toppen av ett super högt hotell. När man gick längst the strip fick vi se egypten, italien, paris, new york, hawaii, rom och minst 10 wedding chapels såklart. Det var precis som man trodde med tusen casinos och Elvisar som vandra omkring överallt. USA måste ju verkligen vara the nr 1 country of entertainment och slår Sverige i tusen när det kommer till wow upplevelser.

You are not completely dressed if you don't wear a smile.

And guess who has a prom dress?? Iiih. Den hänger i min garderob och är stor och tar plats och jag älskar den! Miljoners tack till alla som kommentarer. Det blev den vita :) Inte bara för att den fick flest votes men jag kom fram till att det var min favorit också. Älska den svarta men hade en grej i halsen på homecoming så jag ville inte göra det igen. Känner mig supernöjd i alla fall. Är taggad för prom som tusan nu. Ska boka tid för smink och hår och lite sånt. Excited to glam it up with all of my girlfriends! Önska bara att jag kunde berätta för min lilla Stockholmare vad jag kommer ha på mig så han kunde matcha men den filuren är i South Carolina ju. Dåligt. Jag får frågor om vem jag ska gå med och jag har ingen date. Har fått förfrågningar men jag går faktiskt hellre själv. Om Sebastian hade varit där hade det varit en annan sak men jag tror jag har roligare utan någon annan vid min sida hela tiden som man måste hålla sig till. I min grupp är vi mest bara en hög med vänner ändå och jag har lovat Brooke att vara singlelady med henne haha eftersom att hon och hennes pojkvän precis gjorde slut. Men nu mina älskade vänner ska jag sova för jag ska upp tidigt och se ännu en ny stat. New York, Arizona, California, Minnesota, Nevada. Det är rätt bra för ett år tycker jag! Good natt och sov gott :)

Every little thing counts

Jaa min pappa är här. Och jag har inte skrivit om det för man ska egentligen inte träffa sina föräldrar förens de sista par veckorna men det är detta kanske? Kan säga att jag verkligen förstår varför regeln finns där men jag kan berätta lite om det i ett annat inlägg. Han kom och hämtade upp mig imorse och vi åt frukost på starbucks och hajkade camelback mountain upp och ner på ett par timmar. Känner redan hur träningsvärken börjar smyga fram. Det var super fin utsickt på toppen och man såg ut över Tempe och Phoenix, mitt fina hem. Träffa på ett par amerikanare som varit i Sverige och visste mer om landet än var jag gör, pinsamt. Pappa testa poptart för första gången (som jag är helt kääär i) och hans kommentar var "vad är detta för jäkla stort kex med sylt på" haha åh. Det var faktiskt väldigt kul att hajka och vi hade massa sånadär snack som jag saknat under alla dom här månaderna. Vi åkte iväg till the mall snabbt och hämta upp min klänning, wihi. Sen åkte han till sitt hotell och jag hem för att duscha och vila lite och så åkte vi in till Phoenix tillsammans med familjen och vi såg på första baseball matchen för Diamondbacks (arizona) för säsongen. Arenan för utsold och underbara amerikanska spiriten var där for sure. Fattar inte riktigt reglerna för baseball men jag älskar att bara vara där. Vi vann och det sköts en massa rakter och allt det där. Kommer sakna sånt. Och aa det har varit min dag. Men idag är det också Victorias dag, min underbara vän. Suger att vara här borta när hon fyller 18 men om du ser detta vackra du så önskar jag dig världens grattis. In på hennes blogg tycker jag och skicka ett grattis med, det är hon värd. Puuusss.

to ∞ and →

Fördriva tiiiid. Haha åh kommer ni ihåg alla bilddagboks listor? Har saknat detta.

10 things I like:
Pancakes+nutella+banana
Laughter
That moment when you finish an essay
Weheartit.com
True friends
The smell of clean clothes
To dance
Being in love
Summer
Forehead kisses

9 things I don't like:
The Cold
When you shave your legs and get a cut
Homofobia
That unhealthy food is so good
The Norm
That I always ruin my electronics
When your favorite TV show ends for the season
When people can't see out of their own little box
Headaches

8 things I want to do in the future:
See all continents
Go on a roadtrip in America
Have a pug dog
Open a froyo place
Name my daughter Savannah
Try every Ben & Jerry flavor
Jump on a random train
Get a tattoo
Make others happy
Study in Hawaii
Live with no regrets

7 favorites

Ice cream - half baked, water melon, banana, pear
Movie - Dear John, the Notebook, Burlesque, Aladdin, New Years Eve, Love and other drugs, Pursuit of Happiness
Music - Anything
Sport - Dance and cheer
Thing - Phone
City - San Diego and New York
Food - Prolly Indian

6 songs I listen to right now

We are young - Fun
Take care - Drake feat Rihanna
Somebody that I used to know - Gotye
Glad you came - The Wanted
Ack sundbyberg - Oskar Lindros
Ass back home - Gym class hero

5 things I'm looking forward to
Going to bed
Las Vegas
Prom
See all of my Swedes again!
Summer

4 rules I live by
1. Smile
2. Be kind
3. Dream big
4. Live fearlessly

3 things I'm scared of

Loosing people I love
Hills
Being scared of stuff

2 things I'm proud of with myself
Compassion for others
and I'm a free bitch baby

1 favorite word

I have tons. One is freedomsara om Viljan att ge villkorslöst till någon eller något. Att visa kärlek kallas att älska.:
älskar att du är så levande
Svar: Men åh världens bästa komplimang! Kramar på dig

Ebba
om Viljan att ge villkorslöst till någon eller något. Att visa kärlek kallas att älska.:
kommer du och sebastian att åka hem till sverige ungefär samtidigt, eller är det någon av er som åker långt innan den andra? :)
Svar: Han åker faktiskt bara en dag innan mig. Bra så vi kan ses snart! :)

You shouldn't settle for small dreams, for being a rule follower or a "good enough" in relationships.

Hello dolls. Kan ni göra mig en liten tjänst? Jag behöver er hjälp igen. Åkte in till the mall idag och kolla på mer prom klänningar och jag måste nog vara jordens veligaste person, kan verkligen inte bestämma mig vilken jag ska ta. Älskar dom allihopa! Kan säga att den rosa är så mycket finare i verkligheten, den är dessutom en storlek för stor så den ser lite knepig ut men jag kommer beställa den i min size i så fall. Please tell me which one is the best, annars olar jag haha. Imorgon ska jag på baseball match och på lördag drar jag till Las Vegas! Enough said.

Viljan att ge villkorslöst till någon eller något. Att visa kärlek kallas att älska.

Har du fotat alla dina bilder som är på weheartit själv? :)
Och sedan har jag en till fråga; är det inte otroligt jobbigt att vara borta så länge ifrån familjen, pojkvännen och vännerna i Sverige? Hur var det dem första dagarna? :) x
Svar: I WISH men nej :/ Alltså otroligt jobbigt skulle jag inte säga. Visst finns det stunder då jag inte vill något annat än att bara ha dom här. Jag saknar att ha vänner som det är sådär lätt med. Du vet när man bara kan umgås utan att behöva göra en massa saker hela tiden, som man är sådär bekväm med, kan säga allting till och man vet precis hur man får varandra att le. Saknar mina långa prat med mamma och pappas goa kramar och jag vill liksom börja leva med Sebastian. Men jag tror verkligen på att allting blir vad man gör det till. Ta det inte fel för jag älskar alla till tusen och jag saknar dom massor. Men jag försöker att bara vara glad för det som finns istället för det som inte finns just nu. Tror det handlar om vad man väljer att fokusera på.  Det håller mig ifrån hemlängtan. Och första dagarna var rätt lätta tycker jag, var så excited inför allting. Var ju också så inställd på att vara borta från alla för 10 månader så visst var det lite konstigt i början men det gick helt okej. Saknar alla mer hela tiden nu dock, 1 och en halv månad kvar!

Mission Piñata

Fick en fråga för ett litet tag sen hur man blir frågad till prom här och här är ett exempel. Stephanie blev frågad av Oscar idag. Han är Mexikansk så han köpte en Pinata som han fyllde upp med godis och skrev "it would be sweet if you went to prom with me" med mustach och sombrero hatt på sig. So cute! De hade bestämt att gå sen innan så hon sa ja såklart. Sen hängde vi upp pinatan i ett träd, Stephanie slog den med en stop skylt och alla Hershey's choklad trilla ut, busa omkring skolan och tog knep bilder. Stephanie och Oscar och nästan alla på bilden längst ner ska jag gå på prom med och vi har alltid helt galet kul ihop. Vi håller på att kolla på partybus och vart vi ska gå innan och äta och sånt där, ihh börjar bli jätte excited. Det är såklart drama som alltid och två i min grupp har gjort slut och sa jag älskar dig till jag hatar dig från en dag till en annan och de kan inte vara i samma rum utan att det blir världens fight så vi får se hur det löser sig hah. Som i en film every little bit.
Stort tack förresten till alla gulliga männsikor som skrivit till mig på facebook, ni gör mig glad!
Tons of love

Keep calm and live young wild and free

Alltsåå ååh, det är väl typ tusonde gången jag säger det men min helg var bäst!! Mexico var helt underbart, hade verkligen the time of my life. Där vi bodde hette La cholla och låg kanske 2 timmar från the border. Såg ut som en liten grekisk fiskeby med vita stenhus, stråtak och bilar som spelade latinamerikansk musik ut till gatan. Kajakade med mina utbytisar till det blev bäcksvart och sov i tält på stranden, åkte ut och seglade, fiskade och köpte massa armband för prutat pris på marknad. Åt tacos och kom hem med världens skarpaste tanline. Mm. Det kändes som om vi var tillbaka i europa lite. Fick pussar på kinden, hörde italienska och franska pratas hela helgen för de vi stannade hos är därifrån, åt pasta till middag och tunna pankakor med nutella till frukost. För er som aldrig varit i USA i över i alla fall ett halvår så kanske detta inte make any sense men allting är liksom väldigt perfekt här, onaturligt, kontrolerat, i brands och i sin ordning. Det var härligt att komma dit där golven var lite ojämna, det var olika färgglada färger i varje rum, husen låg så nära att man kunde hoppa till nästa tak där alla mat var made from scratch. När Tarry körde och vi satt i the truck speeda han så att jag trodde vi alla skulle ramla av, vaknade upp i söndags mitt i natten av att vår tält typ höll på att ramla samman för att det blåste så hårt men det är sånadär små äventyr man minns och jag har saknat lite att bara känna mig helt fri.

Kine och Randy har alla bilder så jag får vänta med att ladda upp till de skickar till mig :) Annat kul som har hänt idag är att jag blev frågad till prom av två kompisar från olika skolor så jag kommer gå på 3 proms haha, hell to the yeah! Och sen så sa min danslärare att han vile att jag skulle göra partnering för vår contemporary dance wihi så det ska vi jobba på imorgon. Showen är om typ två veckor nu bara, ska bli såå kul! Dags för mig att sova. Loove

RSS 2.0