Nothing is impossible. The word itself says "I'm possible"

Detta är ett såntdär, hey I'm back inlägg. Vet inte riktigt vad som hänt med mina uppdateringar. Har slutat bry mig. Drömde hela tiden om hur kul det hade varit med en stor blogg förut och jag var så ivrig på att skriva inlägg. Men är det inte konstigt hur vissa saker bara inte spelar nån roll när man når dem? Har haft läsare som berättat att jag gett dem mod att våga chansa, strunta i rädslan och skicka in den där intresseanmälan till Explorius! Jag menar, hur häftigt är inte det? Det är att förändra en annan människas liv. Har varit med på blogg.se's framsida, haft 2500 sidvisningar och med 700 läsare dagligen, 200 followers på bloglovin. Det är jag stolt över. Men jag lägger ner min bloggdröm lite för att leva en annan. Är det inte konstigt också hur man inte har en aning om vad man ska berätta när det finns så otroligt mycket att skriva om?
Jag började cheerleading i tisdags. Var i Grand Canyon förra helgen. Ska till California i Oktober. På kör för Brittany på lördag. Träffas med lite olika goa människor i helgen. Vet inte vad mer jag ska säga just nu. Är över min dejt, han hånglade upp mig mot sin bil på pakeringen på vår tredje date, classy, så jag sa hej då till honom. Jag har fått små bristningar på mitt ben och det skyller jag bagels för. Det är homecoming om typ en månad så man borde kanske hitta en klänning. Jag har pratat med South Carolina Sebbe nästan varje dag och ni borde läsa hans blog,hans skola är galet dramatisk. Min lärare köpte Män som hatar kvinnor till mig en dag. Har en bunt med brev som jag måste skicka ut till alla svennebananer. Amerikanare gillar Daim väldigt mycket mer än Djungelvrål.

Det är helt sjukt vad jag fått uppleva och under mina 2 månader här har jag minnen som aldrig kommer att försvinna. Även om allt inte är perfekt och även om vissa saker kan vara jobbiga så finns det inte en enda cell av mig som hellre hade stannar kvar. Så om du inte har ett leende kan du få ett av mina, jag har tusen just nu.
Jag tror att jag är tillbaka imorgon igen men nu måste jag sova. Puss och kram och god natt från Arizona

Junior Pic for Yearbook.

Sad up, I need to sover estupidoo.

Life's fabelous! Idag har jag och alla utbytesstudenter hajkat the grand canyon. Det var otroligt vackert men förmodligen det tuffaste jag gjort på länge. 8 timmar spenderade vi i parken, upp och ner för de branta backarna, vindstilla med stekande sol och två sandwishes. Trodde faktist att jag skulle svimma ett tag men jag vandrade på. Kan säga er att jag var otroligt glad och stolt över mig själv när jag kom till toppen igen. Njöt pizza och jacuzzi till 1000 när vi var färdiga. Nu har jag krypit ner I min queen size bed och kollar på a walk to remember med mina room mates från switzerland, belgium och tyskland. Älskar att höra alla söta accenter och se en sån mix av kulturer. Kul att prata lite danska för första gången på länge också med de danska utbytesstudenterna (är halvdansk) Vi sprang just ner till lobbyn och fixa gratis soda och popcorn och nu ska vi bara cuddle till filmen. Åh jag älskar att stanna på hotell. Tycker det är jättemysigt. Speciellt om servicen är bra ;) Imorgon ska vi upp tidigt egen för att se sedona och liksom livet känns så himla bra och jag är så glad över att vara här. Har ingen aning om vad klockan är i svenneland men jag säger god natt ändå. God natt.

Wanderlust

Snart ska jag iväg på nya äventyr! Om 10 minuter kör min värdmamma mig till Ikea där jag ska möta 14 utbytesstudenter från min Amerikanska organisation. Sen ska vi spendera helgen på ett världens mest kända platser, Grand Canyon och det ska bli otroligt häftigt! Måste kila men kommer tillbaka på måndag med massa roliga bilder. Ta hand om er och ha en superbra helg! :)

Building pyramids are irrelevent to Egypt, candlesticks, daggers and buckets are motions, a trophy is not an award and scorpio not an insect.

Ska förmodligen börja tävla med Arizona All-Stars Cheer!!! Ska på träning på måndag med en av mina bästa vänner här Deseray och se hur det värkar. Det är utanför skolan och det är jättedyrt att gå med men jag känner verkligen att det är värt det för man kommer få göra massa tävlingar inom Arizona och sen åka och tävla i California och Las Vegas och möjligen Florida. Kommer tävla i tex Cheer Sport och det kommer vara så himla häftigt för jag har spenderat timmar genom att kolla på videos och bilder därifrån! Tror man kommer komma jättenära dem i laget och jag har verkligen saknat cheer. Ska bli så otroligt roligt att ha en cheer dräkt hängades i garderoben igen! Tränade ett tag för flera år sedan och har saknat cheer ända sen dess. Packade med mig cheershort, sporttop och skor hit - hade ju varit katastof om jag inte fick använda dem. Anyhowish så är jag så himla glad just nu. Detta kommer bli så himla kul!!

www.youbetterwork.blogg.se

 • No pads, no helmets, no mouthguards, no shin, elbow, knee, or wrist pads, no chest protection, no doughout or sideline: just a uniform and shoes.
 • If you've ever practiced facials in your mirror
 • You use more glitter than Ke$ha
 • We are driving, we, we are driving!
 • Yes it's a sport (and if you don't believe it, try it...)
 • That thing you do after running tumbling pass
 • The smell of mats
 • Running your routine whenever you are bored
 • "I can't, I have practice"
 • The day you get your music is better than christmas
 • These are not spirit fingers. THESE are spirit fingers.
 • Hole in the ozone layer? My bad I'll try to use less hairspray
 • The hair flip
 • Choreogrophy weekends
 • Team bonding comes before dates
 • "Athletes ligt weights, cheerleaders lift athletes"
 • Having bright red handprints on your thighs for slapping so hard when you clean
 • When a song sound completely different now that you're hearing it not sped up during a stunt sequence
 • "What do you mean these are not real pants? They're spendex, they count!"
 • If someone tells you it's not a sport and you immediatly pull up videos of Top Gun, Cheer Extreme and F5
 • You know your hair has been in a ponytail for too long when you try take it out and it stays up anyway
 • If you've ever walked around school doing motions without realizing it
 • You can recite every line from Bring it on
 • "Guess how many bobby pins I have in my hair right now? Seriously... just guess!"
 • Where on earth did this bruise come from?
 • I wouldn't be suprised if one day I forgot how to count past 8
 • Finish routine, wait for 2 counts, HUG EVERYBODY

Never want to wake up from my American Dream

Hej Sverige (och Sebastians pappa, god morgon! Du har en mycket trevlig son) Tar en paus från pluggandet och svarar på frågor. Det är ju så många frågor så svaren blir rätt korta men kommentera om jag missat något. Tycker det är kul att ni är så nyfikna och jag skickar ut en massa kärlek till alla fina läsare, tack så mycket för alla fina ord jag får här i bloggen. Ni inspirerar mig så mycket tillbaka. You are beautiful!


Hej, jag bara undrar varför man får dejta men inte ha sex med någon under sitt utbytes år? Vad händer om de får reda på att man haft det?
Svar: Jag vet inte, skrev inte reglerna. I min stat är åldersgränsen 18 för sex så det kan väl vara en anledning. De kanske är rädda att man ska bli gravid eller nått, jag vet inte. Tror att man får en varning, om man får 3 blir man hemskickad.

wohoho we❤it?har använt höghusbilden jag med. Snygg kombo av bilder!
Svar: Si! Tack så mycket :)

åh va kul, undrar en sak, är det såna "klickar" i high school med, som de är i filmerna där de populära är as populära osv haha :D
Svar: Går på en stor skola med 2700 elever så grupper är inte så tydliga, har inte märkt något i alla fall :)

Fantastiska foton, fast de brukar ju dina vara. PÅ något vis ser ni väldigt lika ut på det nedersta fotot. Är du säker på att hon inte är din okända syster från en tvillingplanet eller något? ;-)
Svar: Vad söt du är! Tack :) Haha kanske det, hon känns som en

fan vad snygg han var!!! fler bilder på hans ansikte ? :D: D:D:::D:D:D:
Svar: Yep, he's a handsome man haha

Har ni ett shoppingcenter i staden du bor?:)
Svar: Ligger en ca 5 min härifrån, Chandler Fashion Mall

Är dom väldigt korta där? Hur lång är du? Funderar på att åka dit om två år, är tjej och 176 cm över vattnet. Vill inte verka alldeles för lång haha ;)
Svar: Nej tänker du verkligen låta dina långa, sexiga ben stå ivägen? Sluta! De är lite kortare än mig de flesta och jag är 166

Gud va bra du verkar ha det..blir så glad för din skull trots att jag inte känner dig! :D men en liten fråga bara, modell kontrakt som i just modell kontrakt? Alltså sån modelll som plåtas å grejer? Va roligt isånnafall! :D
Svar: Hon kommer få göra lite olika grejer typ plåtas, vara med i reklamer och sånt :)

Hur går det med din scrapbook? :) Skulle vara jätteroligt att se om du gjort fler sidor!
Svar: Dåligt haha, ska ladda upp bilder när jag tar mig tid till att pyssla nån dag :)

tänker du på engelska ist för svenska nu? :D grym blogg!!
Svar: Tror jag tänker på båda och det är rätt jobbigt haha. När jag precis varit på facebook, bloggat eller pratat svenska så växlar jag om till svenska igen för nån timme men annars tänker jag på engelska

Hur gjorde du USA-flaggan i din bakgrund? Snalla ta med min fråga, skulle bli så glad då !!! Love your blog!!!
Hittade en bild och så fick jag fixa lite i paint och så hade jag min design haha fairly easy. Tack! Puss på dig :)

kan inte du visa en bild på din blackberry? :)
Svar: Det ska jag göra :)

Vilken är din ursprungliga hårfärg? Blev bara nyfiken, haha.
Svar: Mörkbrun

Är du troende? If not, är det obehagligt att följa med till kyrkan om du gör det?
Svar: Jag är troende men skulle inte kalla mig kristen. Tycker bara det är intressant att gå i kyrkan. Det är en stor del av USAs kultur och jag åkte ju för att uppleva något nytt, inte för att leva allt om igen. Och Jesus är nog en av de mest inspirerande människorna som left.

Är din blackberry bra?
Svar: Ja alltså det finns ju mycket bättre mobiler men den är helt okej

Något tips till de som tänker åka också? Bu the way, underbar blogg.(;
Svar: Ha kul! Det bästa tipset jag kan ge är nog att välja dina tankar noga för det är ju bara 10 månader och sen är allt över igen. Var öppen, frammåt, nyfiken, modig, bra på att testa nya saker och lova dig själv att göra året så bra som du bara kan. Om någonting känns jobbigt se det bara som en bra chans att växa, utmana dig själv och bli ytterliggare en erfarenhet starkare. Och ta med mycket djungelvrål! Tack finis!

Vilken e din favoritfilm? =)
Svar: Har så många. Pay it forward, the secret life of bees, pursuit of happiness, beasly, burlesque, moulin rouge. Och Aladin, Pocahontas, lejonkungen och skönheten och odjuret haha.

E du oskuld? =)
Svar: Seriöst?

Vilket e ditt favoritgodis i USA?
Svar: Förmodligen butterfinger, rice krispies treats och Reese's

Har din värdfamilj några speciella regler för dig? Till exempel att du bara får vara ute till en viss tid eller något sånt?
Och en annan fråga, När du filmade ditt nya hus, hade du pratat med värdfamiljen om det innan? Alltså ifall det var okej eller inte, eller du bara körde på?
Svar: På skoldagar får jag inte vara ute efter 1o och helger inte efter 12 men det gäller alla minderåriga här. Polisen tar en om man är ute senare. Jag frågade familjen innan ;)

Betalar du för resorna ni gör eller står värdfamiljen för det? Vad får du betala för själv? Skolmat? Resturangbesök och fika? Telefon?
Svar: Min familj är så himla fin och säger att jag är en del av familjen så de behandlar mig som om jag vore deras dotter och betalar för allt som görs med familjen, resor, mat och allt sånt. Telefon betalar jag själv :)

Kmr du att åka till L.A under ditt utbytesår?
Svar: Åker dit antingen i Oktober eller November, I know right :D Det är så himla häftigt för folk tar liksom en tur till California lite sådär bara. Man frågar vad de gjorde i helgen och de svarar Kalifornien.

Är kläder/smink billigare i USA?
Svar: SI!

Kmr din riktiga familj att åka ner till USA nån gång under ditt år?
Love your blog! :D
Svar: Ja, i slutet av året!! Taaack :)

HEJHEJHEJ, jag personligen love ur blog, helt freakin amazing. Nu när du går på high school undrar jag om det är som på filmer? Och då menar jag om det finns ''the mean girls'' och ''the losers'', Alltså, förekommer that kind of mobbning? TACK FÖR EN BRA BLOGG. lots of love<3
Svar: Tack själv sweety!! Det finns en kille i min engelska och Tv production class som är such a jerk men det är han till alla. Utöver honom så har jag inte märkt något :) Puss

Och en sak till, har hört att det är väldigt strängt/konservativt på vissa ställen i USA, att man t ex inte får visa bh-banden och ha urringat och att man inte får vara ute på kvällen/natten om man är under 18. Vet du något om det och har du märkt av det?
Svar: Min skola är ju så himla stor så vakterna kan inte gå runt och dresscoda alla men man får egentligen inte ha för kort eller visa underkläder eller ha tryck som uttrycker typ droger, sex och så. Hade på mig rött läppstift i skolan igår, det hade jag nästan alltid i Sverige förrut och jag märkte att vissa vuxna kollade konstigt och en frågade till och med om jag går i college eller high school haha. Och man får inte vara ute efter 12 om man är under 18.

Vilka regler har explurious, hur fri är man vad gäller t ex transport och vilka man umgås med?
Svar: Man får inte transporteras själv. Typ ta ett flyg någonstans. Man får nog umgås med rätt mycket vem man vill men de rekomenderar ju att man väljer vilka man umgås med och inte vara inblandad i droger och alkohol och så.

Vad har du för råd om man funderar på att åka till USA ett år men inte vet om man vågar mm?
Svar: Åh, hade kunnat ge världens längsta svar på de. Men bara bestäm dig för att du inte tänker rädsla styra ditt liv. Var stark och modig. Och det värsta som egentligen kan hända är att du blir starkare och visare.

Undrar vad den låter heter som du lagt upp på bloggen? :D
Svar: Tror du menar antingen Beyonce - I was here eller Onerepublic - Good life

Vad brukar folk säga när du säger att du är svensk? :)
Svar: Oh really? Cool

Jag har själv funderat på att bli utbytesstudent i USA, hur fungerar det? hur gör jag liksom för att "Bli det" eller vad man ska säga?
Svar: Gå in på www.explorius.se och skicka en intresseanmälan :) de kommer göra en intervju med dig för att se om du "passar" och du kan sen välja om du vill gå vidare


Var det lätt för dig att hitta vänner i början? var du nervös inför första skoldagen?
Svar: Det är fortfarande svårt faktiskt, min skola är väldigt stor och här sticker man inte riktigt ut bara för att man är utbytesstudent. Ja det var jag :)

Vad kostade din Blackberry? Och var köpte du den
I USA?
Svar: Den kosta kring 1000 kr och jag köpte den hos Boostmobile

Har du haft hemlängtan eller typ varit deppig osv. Under din tid i USA eller har allt bara varit kul och perfekt än så länge?
Svar: Har inte haft hemlängtan alls faktiskt :) känner mig hemma här. Allting är inte perfekt men det är det ju aldrig, självklart är det inte alltid helt lätt att börja om helt från början och det har varit svårare att få vänner än vad jag trodde. Men man får bara fortsätta försöka och vara social och glad :)

Hur är skolan? Svår?
Svar: Det är mycket läxor men läxorna i sig är lätta. Skolan är mycket mer avslappnad här, ibland spenderar vi hela lektionen bara till att leka. Och igår hade jag ett quiz test och varje fråga innehöll ett svar med Paris Hilton. Typ "varför tyckte Afrikanerna inte att det lät så illa att vara slav i börja?" med c. alternativet "Because they were promised a free copy of Paris Hilton's cd"

Många bloggar jag har läst säger att det är "svårt" med tamponger mm. i USA och att de har tagit med sig sånt från Sverige, hur gör du?
Svar: De har OB haha

Vad är det bästa samt sämsta med Arizona? Funderar på att välja Arizona i mina delstatsval.
Svar: Sämsta: alla äkliga kryp, typ skorpioner. Bästa: värmen, solnedgångarna, palmerna, att man kan åka 2 timmar norr för snö och 2 timmar syd för öken. Gör det! Det är så himla fint här!! :)

Jag älskar dina videobloggar! Kan du lägga upp den där du skrev om när ni pratade svenska? Skulle vara grymt roligt!
Det var nog allt just nu ;) TACK för en superblogg! Den är så bra!
kramar till dig!:)
Svar: Den är från min blackberry så ljudet är jättedåligt men får se :) har en massa videos som jag funderar på att ladda upp. Tack så himla mycket. Kram!

Kommer din värd-syster ta "studenten" medans du är i usa? :)
Svar: Yes :)

VAFÖR KAN INTE SVERIGE HA FINA UNDERKLÄDS AFFÄRER FÖÖÖÖÖR........................
Svar: För att sverige är så himla lagom haha


Let your smile change the world but don't let the world change your smile.

Letting go is hard. But somtimes holding on is harder.

Den där tidsräknaren höst uppe i min blogg får mig bara att undra vad jag gör inne på datorn.
There is a thing called life, and there is a thing called bloglovin ;)

Live.

Tell’ em you’re an Aztec and you can’t be beat. (So stomp your feet.)

Älskar the high school spirit. Minst en gång i veckan har ett lag på sig sina unifromer. Det kan vara cheerleaders, poms, fotball players, bandmembers, actors, beror på vilken event det är. Elever bär stolt Aztec (vår maskot) shirts ( kommer på mig själv med att själva sitta här i min skoltröja) och många tjejer har orangea nagellack, diadem och accesoarer för att stötta corona del sol high school. Min vän ville att jag skulle berätta om min date och jag berätta att han går på Marcus som är ett annat high school och hon var tyst för några sekunder och sa "so wait... he's a rival?.." haha. På väggarna hänger "Vote Kate for Historian" och det är verkligen som i en film om man tänker efter.

Försöker desperat att komma in i ett lag nu. Har hört av mig till Cheer coachen igen men om det inte löser sig så går jag med i cross country (löpning) bara för att vara en del av något. Man kan ju liksom inte gå high school utan att ta del av spiriten. Imorgon ska jag på min första football game och jag är så himla excited!

Här är vår Fight Song haha. Den spelas i högtalarna varje dag.

For beautiful eyes, look for the good in others; for beautiful lips; speak only words of kindness.

Bilder från Flagstaff

You cannot protect yourself from sadness without protecting yourself from happiness.

Living my dream

Idag firade vi Brittany! Hon fick sitt modell kontrackt idag, hur häftigt är inte det? Är så stolt över my big sister. Så vi åkte till orange leaf och åt frozen yoghurt haha. Hela familjen har varit på diet sen Flagstaff så det var jättegott med glass. Annars har jag pluggat och sovit och kollat Friends. Hade kul i skolan. Det känns som om allting blir så mycket bättre varje dag som går. Med vänner och språk och lite allting. Tyckte det var svårt med vänner i skolan förrut, går på en skola med 2700 elever och i en stad där det är väldigt vanligt att ta emot utbytesstudent. Så att säga att man var ny och från Sverige väckte inte så stort intresse. Jag är helt säker på att det är andra utbytesstudenter också haft det svårt med att skaffa vänner och så. Och jag vill bara säga att det blir bättre och att det är upp till dig att göra det till det så bra som det bara går. Det är bara en chans att göra detta så låt den inte bara försvinna. Se alla motgångar här i USA som en utmaning och ett sätt att växa och för dig att visa att du är starkare och klarar av det. Det sista du vill göra är att åka hem när året är slut med ångest över det du inte gjorde.
Kämpa lite för glädje, för frihet och den dröm du ville uppfylla. Det blir bättre

I fredags såg jag en schoolplay efter skolan.

Jag och Alicia åkte till chandler fashion mall, och det regna, hallelujah!

Brant hade en svensk utbytesstudent över sommaren och när han åkte till Göteborg köpte han denna. Haha. Har lite kul åt att vakterna inte visste att de borde dresscoda honom

Och en bild från igår


You me at six

Hihi, jag kom just hem från min första date här i Amerika och jag bara hoppas att han inte hittar min blogg för då kommer detta inlägget bli jättpinsamt men haha here it goes. Han hämtade upp mig och vi åkte till chandler mall och fick biljetter till shark night 3D som började två timmar senare så vi döda tid in the mall och bara pratade och så. Dara är en sån himla gentleman och håller upp dörren och liksom lät mig välja allt 'cuz this was my day' och bjöd mig på både bio och mat, han fick mig att skratta massa och vi hade det jättebra tillsammans. Tiden gick snabbt så vi kom faktiskt några minuter sent till filmen, I salongen var det bara vi och ett annat par haha. Filmen var okej, liksom ingenting man ser igen men okej för en bio, han höll min hand under alla läskiga scener och tog oss sen till Olive Garden, en fin italiensk resturang och vi prata om lite allt möjligt. Åkte hem och han körde med taket nere och vi lyssna på härlig musik och lovade varandra en andra date.
Puss och godnatt :)

102 minutes that changed America

9/11

Det gör ont i hjärtat att tänka på alla de ca 2,700 människor som förlorade sitt liv för 10 år sedan, på vittnen och drabbade av attacken. Det är så otroligt orättvist och fruktansvärt att alla dessa människor har fått gå igenom det som hände och mina tankar går till dem idag. Jag min familj sjöng i kyrkans kör idag för att minnas, hedra och  påminnas om förlåtelse, kärlek och fred. Historia ger och en chans att lära oss från vad som har hänt och ett exempel på vad som aldrig ska hända igen. Ceremonin visar det två hål där the twin towers en gång stod som ett ärr och ett sätt för oss alla att påminnas om vad hat kan göra. Vi måste alltid komma ihåg att kärlek alltid är starkare.


Party in my tummy

Skolan är väldigt annorlunda här. Tror jag ska summera upp allt i ett inlägg nån gång men en skillnad är att lektionerna här inte är lika fokuserade haha. Här om dagen tex när vi pratade om mellanöstern i min current issues klass tyckte min lärare att saker blev lite för seriösa så han satte på den här mitt i allt. Haha, pretty random. Och så är det hela tiden. Idag är det föresten för första gången under 100f sen jag kom hit och det har regnat. Helt underbart.

Några bilder från dag 1 i Flagstaff

1&2: On the road
3: NAU, nothern arizona university
4: Crepes
5. Brittany being Brittany
6&7: Downtown Flagstaff
8&9: The Ohe's

Här är några bilder från Flagstaff trippen. We had a blast! Flagstaff var ett väldigt annorlunda ställa. Man kunde köpa chocolate covered bacon, mössor som såg ut som alla möjliga djur och prylar och liksom allt man kan tänka sig. Det fanns spå ställen i varje hön och det var härligt att komma till ett ställa där folk var så fria. Downtown Flagstaff var rätt likt Mystic Falls, för alla TVD fans och det fanns grills överallt haha. Men annars var stället likt Sverige med alla granar och så. Imorgon kommer bilder från Sedona och Slide rock och lite sånt :) Pussar

Friday Saturday Dateday

På söndag ska jag på min första amerikanska date. hihi. Blir upphämtad och vi ska se bio och äta middag. How cute is that? Tycker att man är mycket mer romantisk i USA. Tycker det är så gulligt att killar frågar ut tjejer på dates och jag ser så många par som pussas i korridorerna och håller hand, sweetheart dance, prom och homecoming, valentine's day, att tjejer bakar brownies och cookies till den dom tycker om och små saker som det bara, man visar liksom lite mer hjärta här i allt man gör. Jag upplever att man visar mer uppskattning, artighet och man hjälper varandra gärna med no problem och ett leende, och man frågar varandra hur man mår och man önskar varandra en fin dag. Jag brukade sakna det i Sverige.

Distance is just a way to see how far love can travel

Bloggen har varit helt nere för en vecka. Förlåt. Men ibland väljer jag liksom att leva livet istället. Blame me.

Klockan är sent här så jag borde egentligen gå och lägga mig men jag ville bara säga hej igen och berätta att imorgon ska jag ladda upp bilderna jag lovade i typ måndags och berätta lite om vad som hänt sen senast. Härligt med fredag och så. Här är några bilder från New York. Tänk att på söndag är det 10 år sedan 9/11. Jag hoppas att ni har det bra.
Älskar, älskar denna låten. Jag och mamma brukade spela den så högt att vi båda nog tyckte synd om grannarna haha. Den gav mig alltid gåshud för jag var så himla taggad inför USA och New York (had all reasons to be). Och en jul gav mamma mig biljetter till Alicia Key's konsert i Stockholm. Det är nog den bästa julklappen jag fått. Minnen :)
And by the way, if you read this mama, I love you to end of space.

Wanderlust. Because when you stop and look around, this life is pretty amazing.

Hej Sverige! Nu är jag hemma igen! (ja, hemma)  Flagstaff var fantastiskt, hade 4 helt underbara dagar där. Jag älskar att resa och bli förvånad, överraskad och vandra nya gator. Det är verkligen av det bästa jag vet. Besökte ett college, åkte till Sedona, slide rock och lift, gick på marknad, tivoli, åt underbara frukostar och hoppade i hotellets sängar och fick se jättefina nya ställen. Det var skönt att komma ifrån 47-graders värmen för några dagar. Det var fortfarande skönt och shortsen var på om dagarna men under mina 4 dagar fick jag använda både jeans och sweatshirt och jag frös för första gången på en månad haha. Men, tro inte annat än att jag älskar att bo i Tempe där det är sol och och blå himel varje dag. Skulle inte vilja byta det för nått i världen och jag har det så himla bra där jag är. Efter 4 dagar i Flagstaff där det är grönare och mer likt Sverige var jag så himla glad över att komma tillbaka till palmerna igen. Måste plugga. Bilder kommer. Puss och sov gott där borta.

Yellow car. Slugbug. Volvo.

Nagra bilder fran min facebook. Jag och Brittany ska fortsatta kolla pa the kardashians. Bor pa ett jatteamerikanskt hotell och idag hade vi guidad tur pa nothern arizona university. Sag precis ut som man tanker sig att ett college ser ut. Brittany vill tillagga att vi traffa massa killar iag och att hon kopte varldens snyggaste hatt.  Kardashians nu. Puss och kram

we just drove by a Los Angeles sign.

Lets forget about Boras, Vargarda and Goteborg

When you are happy like a fool, let it take you over. Tell me what there's to complain about.

Jag gick tydligen till för jag var tvunskolan en dag för tidigt gen att stanna hemma idag. Skulle ju egentligen ha kollat på American Fotball game ikväll men det får bli en annan gång. Kolla på massa Lost, den serien är helt genialisk och jag friskna till lite i poolen. Håller på att packa igen, denna gången till en lite mindre resa. Spenderar 4 dagar i Flagstaff som ligger ca 2 timmar bort. Största anledningen varför vi åker är för att kolla på ett college till Brittany men också för att komma iväg lite från hettan och ha kul. Det ska bli så roligt att se mer av Arizona! Alla jag frågat från min skola verkar älska stället. Ingen skola imorgon fredag och på måndag är det labor day så det blir långhelg för min del. Det kommer rätt många frågor på bloggen just nu så jag startar en frågestund med detta inlägget. Svarar när jag är tillbaka. Vi ses på måndag! LOVE Y'ALL

 

I love, love, love, love, love my life. Did I tell you I LOVE my life?

Came to win, to fight, to conquer, to thrive. I came to survive, to prosper, to rise, to fly.

För att vara ärlig har vissa saker varit lite svåra här och det har gjort mig besviken på mig själv och fått mig att känna mig svag och liten. Men det gav mig en chans att pusha mig själv, vara modig och kämpa. Och det gör mig stolt att gå emot motgångar för det visar att man är starkare. Det ger mig självförtroende. Jag utmanar utmaningar för de har tagit mig dit jag är idag. Jag kom hit för att växa. Jag tror att utbytesåret handlar om att göra det bästa man kan av det man får. Jag har 10 månader i landet jag älskar och kallar mitt hem, jag nöjer mig inte med annat än att ha det bäst och ta vara på varenda dag. Det är om de val man tar och med vilka ögon man väljer att se.

sunshine

cuddling up the couch with blankets and a disney movie
feeling pretty on the inside
when you are so overtired that you hardly feel tired anymore
the yellow car game
when a new episode of your favorite tv-show arrives
finding money in the pocket of a jacket you haven't worn for a long time
exploring
gaining new understanding
when the music is cranked so loud, you can feel the bass line reverberating through your entire body
cute texts that makes you smile
nicknames
unexpected friendships
book stores
new socks
marathons

You say you love the rain but you open your umbrella when it rains

Hello little dreamers. Är det inte konstigt att när ni går upp går jag och lägger mig? Ni ligger säkert allihopa och sussar medans jag är fullgång här i USA. Okej, jag måste dela med mig av dagens quotes. 
"Sweden is in the United States right?"
"Do you look Sweden?" haha, ja. Jag ser Sverige ut.
"Do yo have Ikea there"
"Have you been to Europe?"
"If I went to Sweden I would talk crap about people" haha, med engelska är det nog inte en bra ide

När folk fyller år här går födelsedagsbarnet omkring med massa balonger. Idag var det Wade's tur. Det är svårt att se på bilden men han har två. Han var besviken på mig för att jag inte hade någon present så jag håller på att baka chocolate chip cookies nu, det är tydligen också en vanlig grej att göra när folk fyller år. Så himla sött. Jag hoppas de blir goda för det är första gången jag bakar dem.

I måndags bytte jag till Pshycology. Jag känner att det är viktigt att göra val som gör detta året så bra som det bara kan bli och jag trivdes inte i min yoga klass. Det var en bunt av mean-girls-girls och en lärare som satte på en dvd och det var det. Är så himla glad att jag tog beslutet att byta! Tror att jag kommer bli jättebra vän med många från den klassen. Idag var det early release en timma. Jag och Robbie satt vid datorn sista timmen, TV production för vi var färdiga med vår filmning och jag kollade bloggar. Vi hade jättekul när han läste högt på svenska. Lägger kanske upp en video på det sen. Snart kommer min Local Cordinator hit för jag ska ge henne pengar för rensan jag gör i slutet av September med andra utbytesstudenter till The grand canyon. Puss.

Det är smet jag har på kinden. Brittany was in a mood.

RSS 2.0