5 birthday pics


Har en massa andra men här är 5 från facebook så länge. Too tired to write right now so I'll do that tomorrow. I had a bomb ass birthday anway :)) My room is full of balloons and my stomach is full of cupcakes, that's how it should be!
Sleep tight and thanks for the congratulations, you rock!
5 kommentarer
Postat av: Bea

BABYGIIIRLJAGVILLATTDUKOMMERHEMIMISSULADY !!!!!!!hugs and kisses!

2012-05-14 @ 20:54:18
URL: http://valeria-wildheart.blogspot.com
Postat av: Erica

Hej eira! Ville säga bara säga att jag tycker din blogg är grymt bra och jag får massa inspiration av att läsa den:) funderar själv på att åka till high school ett år men har en fråga till dig:

Tycker du att det är för tidigt att åka direkt efter nian, alltså att man åker och är borta första gymnasieåret? ;)

Skulle vara jättekul om du svarade, tack på förhand :D

2012-05-15 @ 07:54:52
Postat av: Stina

Hej!:) jag funderar på att åka efter tvåan, men är osäker på om jag kommer vara "för gammal". Tekniskt sett går det ju att åka, det vet jag, men hur gamla är de som går i high school? Kul att vara ett år äldre än alla andra...

2012-05-15 @ 19:14:07
Postat av: nina

Tänkte bara säga att åh vad jag älskar din blogg och önskar att jag var där du är idag och gör allting osv. Vet inte hur många gånger jag läst från början till slutet av ditt år och bara drömt mig bort. Skulle egentligen åkt nu efter tvåan men blev inställt, vilket sög. Men tänkte bara skriva min uppskattning till dig :-) hoppas du får en sista bra månad!

2012-05-16 @ 06:35:31
Postat av: Ellinor

Hej Eira! Jag älskar din blogg och grattis på födelsedagen! :)) Jag har en fråga förrästen. När du gick i high school första dagen, hur fick du vänner? Eller alltså, hur tog du kontakt med folk och så? Asso själv är jag typ fett blyg och jag ska åka till USA om ett år nu och vill verkligen veta. Är jätte nervös..

2012-05-17 @ 17:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0