Everybody comes to Hollywood, wanna make it in the neighbourhood.

Jag och Dottie och familjens två hundar åkte iväg efter skolan i fredags och spenderade 7 timmar i bilen.
I crossed the California border for the second time in my life, sov och åt en massa god frukt
Vi gick upp tidigt om morgonen och åkte iväg för att hajka Hollywood berget. Sorligt nog så dog en familjemedlem till min värdmamma för ett par veckor sen. Fina Beverly skrev i hennes testamente att hon ville ha sin aska spridd över Hollywood skylten, det var därför vi åkte till Cali igen. Så det gjorde vi för henne. Det var sorligt men fint samtidigt. Nu ner jag ser Hollywood skylten framöver kommer jag alltid att tänka på älskade Bev.

Vi åkte till vårat hotell, bytte om och åkte vidare och samlades på Hollywoods äldsta Italienska restrurang och hade minnesstund för Bev. Där hade Marilyn Monroe ätit.

När jag och Brittany kände att vi hade varit där tillräckligt vandra vi iväg mot the walk of fame, kodak theathre, hollywood and higland mall.


Jag och Dottie gick till kändisfavoriten Millions of Milkshakes där där man kunde beställa Shakes som tex Miley Cyrus, Lindsay Lohan och Kim Kardashian själva hade skapat där. Jag valde en Kim Kardashian.

Vi bodde i West Hollywood där de flesta är Gay och Regnbågsflaggorna svajastolt. Vi bodde på ett rosa hotell men en resturang där allting var i rosa och man kunde beställa "ragging bitch" och och hitta massa beauty salons, manbags och glitter. Måste säga att jag aldrig varit på ett ställe med så trevliga och varma människor. Alla gick omkring med ett leende på läpparna, var jättesnälla, kallade en 'love' när man beställde starbucks och gav snälla och gulliga kommentarer och spred så mycket kärlek.

Hade det hur bra som hellst i LA. När man är där ser man verkligen två helt olika världar för det finns delar som är super fancy, rikt och glamorous och det finns delar som är faktiskt väldigt sunkiga och fattiga. Så stora kontraster. Det är kul när man vandrar omrking och ser platser från KUWT Kardashians och massa olika filmer och serier. Nu ska jag kila i säng. Ha en fin dag :))

 

5 kommentarer
Postat av: Anna

Vilken härlig trip! Vilken dröm!:D

2012-02-28 @ 15:03:40
Postat av: Vickie

Låter så coolt! typ

"Ah men vi drog till Cali över helgen!" haha :D

Awesome blogg!http://viickiiee.blogspot.com

http://vickiusa.blogg.se

2012-02-28 @ 17:06:05
URL: http://viickiiee.blogspot.com
Postat av: ELIN

Fy vad häftigt, seriöst!! :)

2012-02-28 @ 19:27:47
URL: http://eelinwall.blogspot.com
Postat av: Fatima

Palla att du missade det bästa av allt. AMERICAN IDIOT THE MUSICAL ON TOUR LIKSOM

2012-03-07 @ 22:00:59
URL: http://blacktreacle.blogg.se/
Postat av: Fatima

Palla att du missade det bästa av allt. AMERICAN IDIOT THE MUSICAL ON TOUR LIKSOM

2012-03-07 @ 22:02:14
URL: http://blacktreacle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0