Dessert is stressed spelt backwards

Ska snart iväg och se på the Vow med ett par vänner. Har velat se den sen jag hörde att både Channing Tatum och Rachel McAdams har huvudrollerna, de är båda från två helt underbara kärleksfilmer ju så jag tror denna kommer vara riktigt bra. Har dock ett par minuter så tänkte svara på ett par frågor medans jag väntar. Kollar föresten på E! och Fashion Police och de pratar om the Grammys och om Robyn just nu och hur mycket de älskar henne ;) Pride.

Bloggar du på tumblr också?:)
Föressten, älskar din blogg!!
Svar: Vad glad jag blir, tack! Jag gjorde det för typ ett år sen men nu bloggar jag bara här.

måste börja med att säga att din blogg är sjukt bra :)
jag var på intervju på explorius för några dagar sen o han som intervjuade mig sa att man ej bör ha med sig typ dator, mobil osv för det kunde "sticka i ögonen" på folk om man hade något dyrt typ mac, iphone osv.
Har du upplevt något sånt? för du har väl med dig dator o så?
och hur extrem är värmen i arizona? funderar på att välja arizona som ett delstatsval men vet inte om jag skulle palla värmen..
Svar: Tack fina du :) Alltså jag har inte märkt av något sånt alls. Det är dock rätt många som frågat om jag är rik eftersom att jag är på utbytesår så det finns där ändå. I sommras när jag kom hit var det ju vissa dagar med 46 grader och det var helt galet varmt och såklart jobbigt att vara ute i men när det är så hett är man inte ute ändå så det är inte så farligt.

skulle inte du kunna berätta om vilka affärer du gillar bäst i usa?
Svar: Mina favoriter i USA är Victoria's Secret, Forever21, Hollister och A&F.

Kan inte du fråga Sebastian om att uppdatera sin blogg oftare?
Svar: Haha well no, tycker att han får uppdatera så som han känner för

Vilseledande med en gagaquote men att inlägget främst handlar om Adele, som förövrigt också är fantastisk :)
Svar: Jag är rätt random med mina rubriker ändå och de brukar inte ha något med mina inlägg att göra anyhow haha :)

Haha, passar bra att fråga detta på Valentine's day men, finns det många äckliga kryp och ormar där i Arizona ?
Kram från en trogen bloggläsare :)
Svar: Det finns ju en del, vi har ju tex skorpioner, tror även att världens mest livsfarliga spindel finns i AZ har jag för mig. Finns säkert en massa andra mysiga kryp men märker inte av dom.

Till att börja med vill jag tacka för att du är helt underbar, din blogg är den absolut bäst! Men jag skulle vilja veta hur det är med sms:andet på lektioner där borta? här är sms:ar ju typ alla på lektionerna och lärarna bryr sig knappt..
Svar: Aw, vad gullig du är. Tack själv! Vissa lärare är jätte strikta på smsande och man får point off om man ens har mobilen framme. Vissa är lite mer lugna men over all är det strängare med sånt här.

Är du religiös? Om nej, har du blivit mer religiös nu när du bor i USA eller känner du ett större avstånd från det nu? Om ja: Samma fråga, och varför tror du det har blivit som det är? :)
Svar: Nepp. Jag känner nog att jag tagit större avstånd för nu när jag vet mer vet jag mer vad jag står. Jag tror dock på Jesus och tar åt mig mycket av det han för, men jag tror bara att han var en väldigt fin människa och jag tror inte på gud.


4 kommentarer
Postat av: moa

älskar din blogg så mycket energi man blir gald när man läser den ! haha kanske en liten konstig fråga det här men är svenska killar snyggare en amrikanska eller är det ungefär samma ?

2012-02-16 @ 14:19:32
Postat av: emelia

what's uppp? jag 'r utbytesstudent i iowa och ska till pheonix i mars med en komois ch hennes familj, sa har du lite saker att rekomendera? :)

2012-02-16 @ 22:43:27
URL: http://emeliasamuelssson.blogg.se/
Postat av: emelia

what's uppp? jag 'r utbytesstudent i iowa och ska till pheonix i mars med en komois ch hennes familj, sa har du lite saker att rekomendera? :)

2012-02-16 @ 22:44:27
URL: http://emeliasamuelssson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tack för att du alltid svarar på frågor, uppskattas! :) Då till min andra (eller tusende, haha) fråga; Säger du att du är ateist? Hur tar amerikanarna det, eftersom nästan alla är religiösa? Eller du nämner kanske inte det?Kram! :)

2012-02-17 @ 22:22:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0