I'm saving your sweet messages and read them again when I miss you,

Hej :) Ville bara säga att jag ger mig själv en pause från datorn och tar en bloggfri helg. Är tillbaka på måndag igen. Ha en fin helg. Kramar

3 kommentarer
Postat av: Emma

Åh älskar den filmen! :)

2012-01-29 @ 18:44:01
URL: http://drottningchristina.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej! Hittade nyss din blogg och fullkomligt älskar den! Ångrar att jag inte upptäckte detta med utbytesstudent tidigare, för sent nu... (tar studenten nu) Jag tänker iaf ställa några frågor om det går bra? Du kanske har skrivit om detta innan, men jag hittade inte det.

*Vilken är den största skillnaden mellan amerikanska studenter och svenska? Är det lika mycket skitsnack bakom rygg, är det som i filmerna; bitchiga personer som mobbar?

*Tycker amerikanarna fortfarande att Sverige är väldigt konstigt? Eller de har liksom vant sig nu?

*Ser de flesta Sverige som positivt/bättre? Eller de är mer typ: ''USA är bäst i alla lägen'' ja utan att dra alla över en kam, hoppas jag du förstår vad jag menar :)

*Vad är amerikanarnas vanligaste syn av Sverige?

Om du skulle prata svenska, ser dem det som ohövligt eller bara coolt?Jag vet, många Sverige vs USA frågor men tycker kulturer är sjukt intressant :)Hoppas du har det fortsatt bra i staterna! Kram :)

2012-01-29 @ 20:31:28
Postat av: Matilda

Hej Eira! Älskar din blogg och har läst den från starten haha... Nu är det så att jag och min familj ska åka till USA i början av sommaren! Vi kommer bo hos mina släktingar i Tuscon, AZ! Har fått lite koll iochmed allt jag läst hittills men skulle uppskatta om du skulle kunna göra ett inlägg med bästa köpcentrumen, glassbarer, biosalonger osvosv runt om i Phoenix områdena haha. Ha det braaa

2012-01-30 @ 21:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0