You are always the most beautiful when you are nothing but just completely yourself.

Good morning sunshines! Idag är jag hur glad som helst. Där borta har ni ju haft lov, det hade aldrig vi. Men det är President's day idag så vi är lediga! Ska ha världens mys sov morgon och göra mig en god frukost och äta den ute. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Ska nog iväg till the mall senare med ett par vänner för det är massa rea. Hoppas ni har en underbar dag :)

4 kommentarer
Postat av: Matilda

Hejsan!!

Jag har en fråga. Kanske, inte så lätt att besvara menmen; Har du någonsin ångrat att du valde USA som land? Jag har valt USA och ska åka i höst men blir ibland tveksam till mitt val när jag ser vissa som valt Argentina och sådana länder man aldrig riktigt tänkt på. Hur har du tänkt på det? Din blogg är förresten superbra, är en trogen läsare! ;)

2012-02-20 @ 21:22:56
Postat av: Bea

Du är så naturligt vacker, kära du! :))))

2012-02-20 @ 23:50:08
Postat av: Petra08@hotmail.com

Jag undrar hur en vanlig skoldag ser ut för dig? Och hur är det om man jämför med skolor I Sverige? Har tänkt att åka på utbytesår nu nästa år så kunde vara kul att veta lite mer från en som faktiskt har upplevt det, hur är rasterna, lektionerna, förstadagen, läxor, Nya kompisar osv. negativa saker samt positiva.

Tack för en inspirerande blogg!

2012-02-21 @ 08:17:04
Postat av: Huskyn

Först vill jag säga att din blogg är awesome!! :D

Har några frågor:

1. Vad är det bästa och sämsta med USA?

2. Har hört att i USA är det mes hamburgare, pizza, kyckling och liknande mat och att det inte finns så mycket vegetarisk mat... Stämmer det? Är vegetarian och vill verkligen åka till USA någon gång och kanske bo ett tag där, men har börjat undra över maten efter det är så många som säger att det är väldigt lite vegetariskt att välja på.

Haha, frågan blev konstig XD

2012-02-21 @ 16:21:53
URL: http://showhuskyn.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0