The minute you stop making mistakes, is the minute you stop learning

Kommande resor:
  • LA igen
  • San Diego
  • Mexico
Ibland måste jag ta en minut och tänka, under hela den tiden som jag varit här, allt som jag sett och allt som jag upplevt, under den tiden hade jag kunnat vara borta i Sverige och leva ännu ett år på repeat och bara drömma och allt det jag gör just nu. Jag hade kunnat bo på samma gata, åka samma väg till skolan, haft en jul precis likadan som alltid, göra sånt som jag redan gjort 100 gånger innan. Det är bekvämt och betydligt mindre  utmanande, men vad får man utav det? Vad hade jag missat, vad hade jag lärt mig? Har aldrig någonsin sen jag kom hit ångrat detta. Inser hur mycket man får när man tar en risk och ett steg i ett helt annat håll, det är ju det man måste göra om man vill ha något man inte redan haft. Vill aldrig leva mitt liv stilla, att fastna är min största skräck. Vill alltid se mer och bli mer och det är så jag hoppas att jag alltid väljer att leva. När jag var och åkte snowboard i helgen var jag så himla rädd i början från min skräck för backar, men jag körde på ändå. Och jag ramlade och jag slog mig, mina knän är svullna. Men jag hade ändå så himla mycket roligare än jag hade haft om jag bara hade mesat mig omkring i backen. Vet inte riktigt vad jag vill komma till med detta inlägget, jag inser bara hur totallt normalt mitt liv hade varit om jag hade stannat och hur otroligt glad jag är över chansen att vara här och stolt som inte bara står kvar även om jag ville iväg. Lova er själva att den morgon då ni vaknar upp och märker att ni inte gillar det ni gör och vad som finns omkring er, gör något åt det. Livet är för kort för att bara vara nöjd nog.

 Vote the best IX12 blog
4 kommentarer
Postat av: amanda

din inställning är så rätt!

kan inte du göra ett inlägg om Prom. När har ni det, har du funderat på klänning? någon som frågat om ni ska gå? är prom stort på er skola?

2012-02-06 @ 18:42:08
URL: http://aboutanamanda.blogg.se/
Postat av: Isabella

Hej Eira!

Det du skriver är så klokt och precis som någon kommenterade i ett tidigare inlägg så blir man verkligen inspirerad av dig! Att se hur du lever ditt liv ger perspektiv och har fått mig att inse att jag inte vill att varje dag ska vara en repeat av dagen innan.Min dröm har sedan länge vara att åka på ett utbytesår och i sommar ska jag jobba ihop så mycket pengar jag bara kan så jag har något att leva på när jag är iväg och lever min dröm. Själv ska jag åka till Nya Zealand för jag tycker det verkar så himla härligt där!Jag vill att du ska veta hur mycket du inspirerar, ta åt dig för alla menar verkligen allt bra de skriver om dig och din blogg. Sen jag började läsa din blogg har jag börjat våga ännu mer än tidigare, och för varje dag som går kommer jag ett steg närmare den person jag vill vara.Tack för att du finns och delar med dig av allt gott.

Ha det bäst!Kram

2012-02-06 @ 22:18:11
Postat av: emelia

hej, jag är utbytesstudent i iowa och ska till arizona med min kompis en vecka, till pheonix. så har du lite tips på vart vi borde gå och vad vi borde göra? :)

2012-02-06 @ 22:47:59
URL: http://emeliasamuelssson.blogg.se/
Postat av: Anonym

har du gått upp mycket i vikt där?

2012-02-06 @ 23:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0