Sometimes I pretend to be normal. But it gets boring so I go back to me.

Nu är helgen snart slut. Har varit rätt utmattad och kännt mig lite sjuk så jag har mest bara tagit det lugnt och inte gjort så mycket. Igår såg jag på bio med Brittany och Michaela och vi såg "In Time" med Justin Timberlake, Amanda Seyfried eller vad hon hetter och Alex Hottie Pettyfer, ni vet the Beastly and Number 4 guy.. Yum. Den var i alla fall rätt bra men nog inget jag ser om. I USA behöver man inte boka sittplatser vilket är både bra och dåligt tror jag för man vill gärna va i tid, men så man tar bara dom bästa platserna man hittar. Och man kan fälla upp armstödet så man kan mysa mer. Och lamporna är alltid släckta i salongen. För er som vill veta skillnader liksom haha. Jag såg svenska Jonas Kinnaman i en av trailerserna, och mina älskade klasskompisar, jag tänkte på er när jag såg honom, speciellt Paulina för aa han är liksom din ;) Hur som hellst jag och Brittany gjorde Dance dance revolution efter filmen, första gången på flera år och vi åkte hem och jag somna rätt fort. Nu är det ju breaking dawn snart, tror jag ska se den med Dez. Ska jag vara ärlig är jag rätt taggad. Breaking dawn var nog min favorit av alla böckerna och de ska bli kul att se hur dom gör den som film. Ska bli jättekul att se bröllopet och allt det där..
Time for foooood. Vi ses ju. Det hände ingenting med nerläggningen verkar det som, det är nog för alla gulliga kommentarer! You guys keep me going, ni är underbara. Kram :)


Day 99


5 kommentarer
Postat av: Celine Naminah

Vad glad jag blir. =) Vill ju ha kvar dig bland mina bloggar. =)Känn ingen press, skriv nä'r du vill, låt bli när du vill leva i nuet. =) KRAM

2011-11-07 @ 08:35:38
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: S

YEEEES! :D VÄRLDENS BÄSTA BLOGG JU!

2011-11-07 @ 16:36:25
Postat av: Jaw

2011-11-07 @ 18:25:57
Postat av: Jaw

Yaaay, makes me so happy! :D

Fortsätt blogga om din dröm! Så motiverande.

xoxo

2011-11-07 @ 18:26:59
Postat av: Maja

Åh! Nu blev jag så jäkla glad! Alltid kul när du har uppdaterat ju, så hade varit så trist om du lade ner! <3

2011-11-07 @ 23:43:29
URL: http://majausa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0