The little girl with the big voice

Nu ska jag och mamma kolla på min favoritfilm burlesque som kom ut på dvd idag! Jag orkar inte skriva vad den handlar om, ni får helt enkelt se den! Jag älskar den för den är väldigt kvinnlig, och sexig utan att vara naken eller vulgär. Inte en djup film men den är underhållande, fin och har intressanta skådespelare och musik. Den är glittrig och spektakulär. En film som handlar om att komma från ingenting till att bli något stort. Om att följa sina drömmar.

4 kommentarer
Postat av: Jojo

Okej :) Jag har redan haft min tid, var där i förrgår! :) Och tack! :D

2011-06-16 @ 12:53:09
URL: http://jojok.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag vill bara tacka för all inspiration du ger!:D Jag var förr tveksam till att våga lyfta och flyga på egen hand. Men tack vare dig vet jag att jag kan! Igår skickad jag in min anmälan, och jag är sååå glad att jag vågade!:) Tack för allt, och jag hoppas verkligen att du får ett toppen år! Det förtjänar du!:D

2011-06-16 @ 14:38:55
Postat av: Olli^^

Har också sett den! Helt underbar!:D

2011-06-16 @ 18:26:58
URL: http://oollisplace.blogg.se/
Postat av: Eira

Anna: Wow! Det är ju helt fantastiskt, det betyder jätte mycket för mig att du säger så! Känner mig otroligt smickrad och så glad att det kommer fram till dig. Vad stark du är som går emot din rädsla så, du inspirerar mig också. HOPPAS DU FÅR VÄRLDENS BÄSTA ÅR, hör gärna av dig för att berätta när du är där eller om du vill ha ytterliggare peppning. Massa kramar på dig. You rock :))

2011-06-16 @ 22:50:03
URL: http://honeyandmoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0