California here we come

Nu när jag varit sjuk ett par dagar, levt på yoghurt och varma koppen, ruttnat på soffan och zappat tvn har jag sett ett par avsnitt av The O.C, en serie jag var helt besatt av förut. Får en otrolig nostalgikänsla av O.C introt men ska jag vara ärlig kan jag inte riktigt förstå varför jag var galen i serien. Ryan är nog den mest tråkiga personen på jorden och Marissa är ett totalt vrak, Seth och Summer är härliga.. och Sandy. Kanske behöver man följa upp serien eller så är det bara så att jag helt enkelt blivit för gammal för att kolla på en massa eländiga rich kids. Det är lite kul att kolla på serien ändå för att få en glimt av California, tänk om detta faktiskt skulle bli mitt hem.
5 kommentarer
Postat av: Anonym

hej! jag lägger till dig på fb, kolla min blogg så vet du vem jag är när du ser förfrågan :)

2011-02-10 @ 21:01:48
URL: http://ultimatemizgin.devote.se/
Postat av: Victoria

Najs om du hamnar i Kalifornien ja :D!!

Själv har jag önskat just Kalifornien, Arizona och Texas..men får väll se hur det blir med det! Det blir spännande..det finns ju många andra roliga ställen också :)

2011-02-10 @ 21:40:46
URL: http://victoriasusa.blogg.se/
Postat av: ewelina

AMEN DU SKOJAR?!

FYFAN VILKEN TUR DU HAR DÅ!!

åker du med explorius?

åååh. vill också hamna där! känns som många redan har hamnat i arizona :((

2011-02-10 @ 22:30:07
URL: http://evertsusa.blogg.se/
Postat av: Katt

känner igen det där med youghurt ocg o.c väääldigt bra, Ska säga dig att soudtracken till serien är grymma (finns på spotify!!)

Postat av: Anna

Åh, vilken nostalgitripp med OC. Jag var också helt galane i serien och måste säga att Seth är en favorit. När det gäller naionella så kan man aldrig riktigt vara säker, men jag hoppas att det gick vägen iallafall. Krya på dig!

2011-02-11 @ 18:42:08
URL: http://annafilippa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0