N e w Y o r k !

29 Juli lämnar jag Sverige för ett år men innan att jag anländer till mitt kommande hem kommer jag att spendera några dagar i New York City tillsamans med en bunt andra förväntansfulla utbytesstudenter, shoppa på 5th Avenue och skratta åt lisebergstornet när jag står på toppen av Empire State Building. Såhär står det på Explorius.se

"Du bor på hotell tillsammans med andra Exploriuselever och personal. Det är bara engelska som gäller så se till att damma av språkkunskaperna i god tid innan avresa. Du äter frukost på hotellet. Övriga måltider köper du själv på olika spännande ställen när ni är på utflykt.

På dagarna är du ute och upplever New York City. Ledig tid för egen reflektion varvas med samtal om vad du kan förvänta dig av ditt nya hemland, skolan, hur det fungerar i en amerikansk familj och om hur du på bästa sätt skall hantera dina så viktiga första dagar i det nya landet. Tillsammans med de andra studenterna kommer du diskutera förväntningar, utbyta funderingar inför utbytesåret och peppa varandra inför det stora äventyret.

Vi fokuserar på upplevelser på Soft Landing Camp i New York. Det gör vi genom att utforska staden till max tillsammans med vår egen privata guide! Vi varvar sightseeing på egen buss med en båttur och guidade promenader i grupp. Vi promenerar på mäktiga Brooklyn Bridge och håller närmsta kompis i handen när vi tittar över kanten, vi aktiverar oss och softar i Central park, vi upplever Wall street, Ground Zero, Grand Central Station och mycket mycket mer. Alltihopa tillsammans med en guide som ser till att vi inte missar någonting! Naturligtvis har vi även en del ledig tid för shopping! Det blir långa dagar så se till att vara utvilad inför avresan. Som tur är har hotellet en rejäl pool att vila ut vid innan middagen.

Sista dagen går åt till frukost, samling och avresa till flygplatsen för den sista sträckan till slutdestinationen där din värdfamilj väntar. Med dig i bagaget kommer du ha en ny lista med mailadresser till dina nya kompisar samt en massa roliga minnen och erfarenheter som kommer hjälpa dig på ditt utbytesår i USA."

Låter helt amazing tycker jag! Hoppas man kommer få träffa några av er utbytesstudenter där! :)

 

1 kommentarer
Postat av: Anna

Wow, låter helt prima!! Hade gärna hängt på där med dig! Kram

2011-04-11 @ 07:33:46
URL: http://annafilippa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0