"It just comes with the territory. That, in particular, is not even worth wasting the breath to comment on,"

Jag blir så trött på tjejer ibland. Hamnade i en konflikt idag för att jag stod upp emot en oskylldig tjej som blev utsatt.

Jag menar inte att alla är men många tjejer är så elaka och njuter verkligen av att lägga krokben för andra. De verkar tro att det bara finns rum för en tjej. Man armbågar alla som förhindrar vägen till toppen. För självklart blir de som är snyggare ett hot om man hela tiden vill vara snyggast. Man trycker ner de som är bättre än sig själv på grund av avundsjuka. Man trycker ner de som är tycks sämre  bara för att höja sig lite. Men är man verkligen så jäkla snygg och så jäkla bra om man håller på på detta settet? Människor som håller på så kommer aldrig att nå toppen.
Vi har alla mens en gång i månaden och har samma killproblem. Förstår inte varför vi inte stöttar varandra istället för att stöta ut varandra.

2 kommentarer
Postat av: a

re: Hihi, tack så mycket!

2010-11-19 @ 19:57:32
URL: http://amandakingen.blogg.se/
Postat av: Anna

Tycker att det är så starkt att stå upp för någon annan, då är man en riktig vän. Jag kan också säga att jag så väldans trött på allt skitsnack i världen, vaför måste man trycka ned andra för att själv överleva? Bra gjort Eira att säga ifrån. Kram

2010-11-19 @ 23:33:16
URL: http://annafilippa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0